Melyik a kedvenc albumod, és miért?
2014. október 28. 19:11
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Guns N'Roses-Appetite for Destruction: Alapmű.Minden részlete klappol.A dalok egytől egyig zseniálisak és mert velejéig romlott,szókimondó és nyers
2014. október 29. 13:12
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Lana Del Rey- Ultraviolence. Miért? Mert egyszerűen zseniális, a ZENE.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2014. november 01. 00:17
Lea Michele - Louder
Talán azért ezt választottam, mert közel érzem magamhoz a hangulatát.
Talán azért ezt választottam, mert közel érzem magamhoz a hangulatát.
2014. november 01. 01:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra jelenleg (és nagy eséllyel az is fog maradni egy darabig) a Skillet nevezetű rockbanda Rise albuma. Talán egy-két track van rajta, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, de azok is csak azért, mert egyszerűen nem tetszik a a ritmusuk és egyáltalán nem fülbemászóak. Viszont a balladák többsége iszonyatosan gyönyörű, lírai, kétértelmű dalszövegekből állnak. Egyrészről a dalaikat lehet szerelmes daloknak is felfogni, viszont mivel a keresztény rockot képviselik, ezért a Biblia és a katolicizmus vallásként értelmezhető néhány szám. (pl. Salvation vagy What I believe). Azért is fogott meg egyébiránt ennyire, mert van amelyik dalban az én életemet látom (American noise), míg egy másik arról szól, hogy soha ne add fel bármi is történik. (Not gonna die). Eléggé összetett és sokatmondó egy lemez lett, hiszen a Rise arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyi gonoszság, erőszakosság és értelmetlen gyilkolászás van a mai világban. Engem teljesen megragadott a hangulata, a mondanivalója és a dalszövegek többségére én is rá tudok bólintani. Johnnak még mindig k*rva jó hangja van, Jenébe pedig egyenesen beleszerettem. Aki szeretne az életen elmélkedni és szereti a lightos rockot, akkor csak ajánlani tudom. Megmelengetik az ember szívét. Ha szomorú vagyok és elkeseredett, akkor az ő korongjuk kerül elő. A legjobb amit a 18 éves pályafutások során alkottak. Nagy álmom, hogy egyszer találkozzak velük (bár erre mennyi az esély?), vagy legalább egy koncertjükre eljuthassak. Olyan dolgot adtak a zenéjük által, amit más előadók soha sem tudtak nekem. Hét éve töretlenül imádom őket!
2014. november 29. 01:57
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
200 по встречной / 200 km/h in the wrong lane & Люди инвалиды / Dangerous and Moving
Nincs olyan dal, ami ne tetszene erről a két albumról, egytől-egyig imádom mindegyiket. Lehet rájuk legyinteni az "ál-leszbi" imidzs miatt, hogy "á, biztos felejthető a zenéjük", csak az van, hogy nem érdemes. Mert nem az.
+ nosztalgia :') Hiányzik...
"Скажи, зачем я жду звонка..."
Nincs olyan dal, ami ne tetszene erről a két albumról, egytől-egyig imádom mindegyiket. Lehet rájuk legyinteni az "ál-leszbi" imidzs miatt, hogy "á, biztos felejthető a zenéjük", csak az van, hogy nem érdemes. Mert nem az.
+ nosztalgia :') Hiányzik...
"Скажи, зачем я жду звонка..."
hana001
2014. november 29. 18:38
|
|
emogirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.21. Hozzászólás: 62 Csatolások: 46 Azonosító: 213861 offline
|
Green Day-American Idiot
Azért mert amiről énekelnek az a teljes igazság és ők ezt el is merik mondani. Nincs cenzúra csak a színtiszta igazság.
A bandának mindig ez volt az elve
Azért mert amiről énekelnek az a teljes igazság és ők ezt el is merik mondani. Nincs cenzúra csak a színtiszta igazság.
2014. november 29. 18:43
Eminem MMLP2 névre keresztelt albuma talán az örök kedvencem. Egyrészt mert a legfontosabb barátnőmtől kaptam , másrészt mert Mr.Marthers életem legnagyobb példaképe.
2014. december 13. 14:35
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Emily Kinney-ről meg van a sajátos véleményem, ami természetesen a mostaninál nem lehet pozitívabb, mert nagyon szimpatikus és tehetséges, mindemellett stílusos leányzó. Ugyan lehet, hogy ez az album a YouTube alapján csupán 31 perces és 56 másodperces, nem is kell több. Az összes dal egy remekmű, amiben Emily szívének darabjai vannak. Mindegyik átérzi, a videóklippek pedig fantasztikusan, szintúgy. Kedvenc dalom a címadó Expired Lover, a Married, a Be Good, a Doctor és a Kids. Mindegyik külön-külön egy-egy fantasztikával bíró kört alkot. Egészet imádom.
Most biztos hülyének néz a fél világ, hogy egy 15 perces albumot imádok, de ez van. Kedvenc dalom a címadó Blue Toothbrush, mert egy k*rva jó dal, bárki bármit is mond. Mint már mondtam, Emily-nél még aligha láttam tehetségesebb lányt, aki ilyen fiatalon ekkora sikerekben vehetett részt, mint TWD és éneklés. Azt kívánom neki, hogy megkapjon egy főszerepet egy igen igényes sorozatban, és, hogy újra dolgozzon együtt Laurennel.
Kelly összes albuma a kedvencem, ezért sem gondoltam, hogy felsorolom az összeset. A lényeg, hogy az első album győzőtt meg arról, hogy Kelly átlagon felüli tehetséggel bír. 11 éve hatalmas rajongója vagyok, ezért nem is csodálom, hogy rajongásom nem csillapodott. Mostanság a karácsonyi dalai lopóztak a szívembe, de ez az album valami fantasztikusra sikeredett. További hatalmas sikereket, drága-egyetlen Kellym.
2014. december 20. 10:53
Engem pozitív értelemben nagyon meglepett a One Direction Four c. albuma, ezért most ezt választanám kedvencnek, de imádom a The Xx - Coexist albumát, a Green Day - Kerplunk és American Idiot albumait, meg persze a The 1975 - The 1975 is fantasztikus!
2014. december 24. 16:58
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
A legnagyobb kedvenc eddig: Thy Catafalque - Tűnő Idő Tárlat, illetve Thy Catafalque - Rengeteg, nem tudok dönteni
Meg a Remedy Lane a Pain of Salvation-től
Indoklást fölösleges lenne írnom, úgyis csak a "mert töccik" és változatai lennének :-)))
AFCfan
2014. december 29. 11:11
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
BVB-Set the world on fire
És azért, mert egy olyan dal nincs rajta, ami ne tetszene, az összesnek megvan a maga hangulata, stílusosak és a jelentésük is nagyon bejön.
És azért, mert egy olyan dal nincs rajta, ami ne tetszene, az összesnek megvan a maga hangulata, stílusosak és a jelentésük is nagyon bejön.
2015. január 04. 18:03
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (RocketQueen98 @ 2014.10.28. 19:11)
Guns N'Roses-Appetite for Destruction: Alapmű.Minden részlete klappol.A dalok egytől egyig zseniálisak és mert velejéig romlott,szókimondó és nyers 
Juj nekem is ez
2015. január 09. 20:20
Szerintem most a Louder az R5-től. Mert tetszenek a számok rajta, ennyi.
2015. január 09. 22:55
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Noncsiiii @ 2015.01.09. 20:27)
One Direction FOUR Azért mert a dalok szövegeibe szerelmes vagyok és a zenét is imádom!! És mert valahogy más a mint a többi és ettől olyan jó!!

Egésségedre
2015. március 28. 13:59
|
|
evilregal12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 220542 offline
|
Fifth Harmony-Reflection
Ke$ha-Warrior
One Direction-Four
Ke$ha-Warrior
One Direction-Four
2015. március 28. 14:32
Evanescence-Fallen
A legzseniálisabb album,amit valaha hallottam,tele olyan örökzöld slágerekkel,mint a Bring Me To Life,Going Under,My Immortal...Persze az összes rajta szereplő szám egytől egyig szerethető,nem felesleges töltelékdal.Hangulata is magával ragadó,semmi mással össze nem hasonlítható.Szívesen hallgatom mind jó hangulatomban,mind rosszabb napjaimon,mert pozitív hatása van rám és ihletet meríthetek belőle.
A legzseniálisabb album,amit valaha hallottam,tele olyan örökzöld slágerekkel,mint a Bring Me To Life,Going Under,My Immortal...Persze az összes rajta szereplő szám egytől egyig szerethető,nem felesleges töltelékdal.Hangulata is magával ragadó,semmi mással össze nem hasonlítható.Szívesen hallgatom mind jó hangulatomban,mind rosszabb napjaimon,mert pozitív hatása van rám és ihletet meríthetek belőle.
2015. június 21. 16:55
Lorde - Pure Heroine
Azon kevés albumok közé tartozik, amelyikről minden szám nagyon közel áll hozzám.
Azon kevés albumok közé tartozik, amelyikről minden szám nagyon közel áll hozzám.
2015. június 23. 08:43
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Az EXODUS, megjelenésének napjától fogva rajongok érte, kivétel nélkül mind az összes dalt szeretem róla.
De persze még van csomó másik kedvenc is
De persze még van csomó másik kedvenc is
Elody
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.