Starity

Melyik a kedvenc albumod, és miért?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 24. 19:14 #81
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Ensiferum-Ensiferum
Ensiferum-Iron
Winersun-Winersun
Winersun-Time
Nightwish-Wishmaster
Tarja-What Lies Beneath

Hogy miért pont ezek...???háát hosszú történet bár részemről ezek azok az albumok amelyeken a legeslegjobb dalok vannak és ezek azok az albumok amelyeknek nagyon sokat köszönhetek ha jókedvemvan mégjobbá teszik a napom ha pedig rosszkedvemvan akkor pedig felpörgetnek és máris megfeledkezem arról,hogy mi is történt... smileeee.gif smileeee.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2013. június 24. 19:22 #82
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Nekem örök szerelmem a Guns N' Roses-tól az Appetite For Destruction és a Use Your Illusion I-II.

Nem tudom megmagyarázni miért, de egyszerűen ezek az albumok mesterművek a javából. És sosem tudom megunni Őket. És a Metallica Black albuma is örök szerelmem.
2 felhasználónak tetszik: Tamaw_0, coke.
2013. június 24. 19:33 #83
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
2004: Floricienta y su banda
Azért mert rengeteget tanultam, ezekből a dalokból. És nem utolsó sorban tetszik ez a stílus, hanglejtés.smileeee.gif
2005: Floricienta y su banda
Azért mert rengeteget tanultam, ezekből a dalokból. És nem utolsó sorban tetszik ez a stílus, hanglejtés.smileeee.gif
2013. június 24. 19:48 #84
BlackAngel.x.100
BlackAngel.x.100

StátuszHere's to never growing up.
Hozzászólás: 563
Csatolások: 11
Azonosító: 203373
Avril Lavigne - Under My Skin

Mert nagyon jó zenék vannak rajta.De egyébként meg az összes albumát bírom.
AC/DC - Black Ice

Imádom az összes számukat. Erről az albumról a Rock 'n' Roll Train a kedvenc számom.
Simple Plan - Simple Plan

Ezt is azért mert nagyon bírom ezt a bandát. Jó számaik vannak.
meghajolo.gif thumbsup.gif wub.gif birthday.gif wink.gif
2013. augusztus 16. 13:44 #85
- törölt felhasználó -    
Tom Beck - Superficial Animal (2011)
Ezzel ismertem meg Tomot, mint énekes, úgyhogy számomra nagyon különleges értékkel bír az album, emellett rengeteg emléket idéznek fel bennem a dalok. blush.gif
2013. augusztus 16. 14:24 #86
- törölt felhasználó -    
Sok kedvenc albumom van, évekig sorolhatnám..
2013. augusztus 16. 17:05 #87
- törölt felhasználó -    
Az Identified Vanessa Hudgens-től és azért,mert úgy tökéletes ahogy van heart.gif
2013. augusztus 17. 14:00 #88
- törölt felhasználó -    
t.A.T.u. - Dangerous and Moving

Szavakkal nem tudom kifejezni iránta IMÁDATOM. Ennek az albumnak köszönhetem, hogy elinditotta és meghatározta a zenei izlésemet ! Életem első lemezem volt, amit valaha kaptam. Még mindig emlékszem arra az ominózus 2005 szentestére mikor is a kezembe kaptam a drága anyukámtól, és azon nyomban le is játszottam a gépen, és szerintem napokig mást se hallgattam. Ehhez az albumhoz fűződik egy kisebb baki is, mikor anyum, nővérem és én mentünk kocsival valahová karácsony előtt és a hátsó ülésen figyelmes lettem egy cd tokra, ami pontosan ez az album volt, én pedig örömömben felszólaltam *hogy te jó ég ez a t.A.T.u. új albuma?* rohog.gif Mire ők *Dehogy... az nem az, csak a tokja egyezik, a benne lévő CD egy másik* (Pontosan nem ez volt a válasz, valami más, de arra már a Jó Isten se emlékszik. biggrin.gif Persze én mint egy 12 éves gyerek bevettem. dry.gif Na, de térjünk kicsit ki az albumra. Első hallgatásnál szinte mindegyik dal megtetszett. Kivéve a "We Shout" és talán még a "Perfect Enemy" volt. Érdekesség, hogy az évek múltával szinte ezek váltak a kedvenc dalaimmá az albumról. Mikor ezt a lemezt hallgatom elvisz egy szürreális, képzeletbeli és sok múltbeli képhez. Rengeteg emlék fűz hozzá. Az album a Dangerous and Moving dal introjával kezd, ami a mobilom csengőhangja is 1 éve, de volt többször is a régieken is. Az "All About Us" a 2005-ös év legnagyobb durranása volt. Felér egy katarzissal. A "Cosmos" dalukkal az csillagos űrbe, a világegyetembe repitenek. A "Loves Me Not"-ra mindig azt hittem egy rock szám xD Pedig csak egy erősebb, ütősebb kiváló popdal. Ezt véltem az album legerősebb dalának. Kislemezként is kijött, de csak néhány országban (videó nélkül). A "Friend or Foe" egy kellemes popdalocska, ami kislemezként is kijött. Emlékszem, a rádió mennyit nyomatta 2006 nyarán. Még apum is szerette ezt a dalt. biggrin.gif A "Gomenasai" az egyik legszebb és az egyik olyan dal, ami könnyed és szivhez szóló. Ez is kijött klip formájában. 2 verizója is van. meghajolo.gif Annyira szép dal. Érdemes meghallgatni. A "Craving" dalukat a "Gomenasai"-hoz hasonlittam, mert szinte ugyanolyan nyugtató és szép, de idővel rájöttem egy picikét pörgősebb. A "Sacrifice" ez is az album egyik legerősebb dala. Majdnem olyan jó mint a "Loves Me Not" és az "All About Us". Igazán kiváló dal, pont az albumra való. A "We Shout" daluk az első pár évben különc volt, nem forditottam rá elég figyelmet, pedig az elmúlt 1-2 évben annyira megszerettem, hogy az album Top 5-ébe bele került. Mikor lejátszom, azon gondolkozok, hogy ez a dal fogható-e egy másik dalhoz az albumról vagy bárki más zenéjéhez? Ilyesmi féle számokat szivesen hallgatnék. smileeee.gif Az első hangtól fogva eláraszt a nyugalom, ez az érzés a naplemente és a csönd idillijéhez fogható. Ez is katarzis. biggrin.gif A "Perfect Enemy"-vel szemben is vegyesek voltak az érzéseim. Ezt a számukat is pár év után megszerettem. A dalszövege annyira magával ragadó. Ez a zene a lemez "középpontja". Az "Obizienka Nol" az egyetlen orosz szám az albumról. Ez is remekmű, mint a többi összes. Nos, jöjjön az album cimadó dala "Dangerous and Moving", ami egy kicsit hajolt már az electro zene felé. Milyen furcsa, hogy készült egy kisfilm is, amiben az emberek viselkedését, "rosszaságát" mutatja be, az ő általuk kigondolt módon. Szerintem ezzel az albummal egy jó néhány lépcsőfokot megmásztak az előzőhöz képest. Érettebb hangzásilag és dalszövegileg is. Nem kapott elég figyelmet az album, mivel kitudódott az első után, hogy álleszbikusságról volt szó, és nem valódiról. dry.gif A lányok igazán kitettek magukért itt, de nem túl sokan vélték ezt észrevenni, pedig egy igazán klassz album lett a javából. Ha például 10-es skálán lehet szavazni, minimum egy 11-est adnék. rohog.gif Sajnos.. már ők külön utakon járnak, de számomra ők egyenlőek a "befolyásol" szócskával. Igen, sok mindenben befolyásoltak engem, mint zeneileg és emberileg. 2005-ben erős volt a mezőny album kiadásban. Gondoljunk a Coldplayre, Mariah Careyra, vagy épp a másik nagy kedvencemre a lányok mellet Madonnnára. Ők mind slágerlistások voltak, albumaik is jól fogytak az évben, mig a t.A.T.u. az "All About Us"-al tudott köztudatba maradni 2005-2006 tájékán. Ők egyedi albummal álltak elő, amihez foghatót még nem találtam. Boldog vagyok, hogy megismerhettem ezt a remekművet és az én Námbörvánomként emlithetem meg. smileeee.gif Tehát regék ide, regék oda, de ez a mindenkori kedvenc albumom a világon. rolleyes.gif Köszönöm azoknak, akik vesznek rá fáradtságot, hogy elolvassák. Tudom hosszú lett, de ha a t.A.T.u.-ról van szó, be nem áll a szám. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: hana001, Fannycska999
2013. augusztus 22. 00:55 #89
- törölt felhasználó -    
Még nem jelent meg, de előre érzem, hogy iaádni fogom Eric Saade-tól a Forgive Me-t wub.gif A kedvenc előadóm, és az eddig kiadott ÖSSZES dalt hallottam tőle ;D
2013. augusztus 25. 09:18 #90
Evcsuu
Evcsuu
Hozzászólás: 638
Csatolások: 2
Azonosító: 186479
Minden ami FOB, mert FOB!! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives
2013. augusztus 26. 00:45 #91
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Evanescence - The Open Door
A hangulata miatt... Szerintem az eddigi legjobb albumuk, fantasztikus dalokkal!
2013. november 12. 15:22 #92
Dancy
Dancy
új tag

StátuszHope is a bitch. I've been in love. It's painful, pointless and overrated.
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 168859
One Direction - Take Me Home
Little Mix - DNA
Mert 1D és LM :33
1 felhasználónak tetszik: Midnight Memories
2013. november 16. 10:31 #93
Emma SP
Emma SP
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Csatolások: 0
Azonosító: 203804
Sean Paul Full Frequency
2013. december 14. 10:12 #94
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok oda a Disney sztárokért, de... Bridgit Mendler - Hello My Name Is albumja nálam az első. Minden számot szeretek róla, változatosak, dallamosak és van mondanivalójuk. Az összes dal egy külön világ, nem töltelékszámokkal van tele az album és ez nagyon tetszik. smileeee.gif
2013. december 14. 18:37 #95
- törölt felhasználó -    
Unorthodox Jukebox - Bruno Mars
Számomra ez az album tükrözi a tökéletességet és precizitást. Több zenei stílus is fel van sorakoztatva a korongon, Bruno hangja pedig az összeshez tökéletesen passzol. Lehet az raggea, Prince hangzású dal, vagy akár ballada mélységű, Bruno hangja szinte ráolvad a dalszövegekre. Becsülöm benne, hogy nem elégszik meg azzal,amit már elért, és ami egyébként popsztárrá tette.Ő továbbra is keresi a kihívásokat és a maximalizmusa sem hagyja nyugodni őt. Ezért is tudom becsülni ennyire, sokat tanulok tőle. És persze ne feledkezzünk meg Bruno csapatáról sem, nélkülük talán ma nem tartana ott, ahol. meghajolo.gif
2013. december 15. 17:49 #96
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Egyet nem tudok mondani, mert azt nehéz lenne, de előadónként 1-1 kedvencet viszont igen.

Linkin Park - Hybrid Theory
Slipknot - Iowa
Pantera - Vulgar Display Of Power
DJ Shadow - Endtroducing..
Down - NOLA
2013. december 15. 18:20 #97
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Tom Beck: Superficial Animal (2011) & Americanized (2012) heart.gif
Azért szeretem Tom mindkét albumát, mert mindkettő valamiért közel áll a szívemhez. Az utóbbi album dalait hallottam először Tomtól, ugyanis ennek a megjelenésekor figyeltem fel rá, mint énekes. Nagyon szép, változatos dalok találhatóak rajta, és nagyon sok munka lehetett az albumban, ez hallatszik is a hallgatása közben, ráadásul az összes dal szövegét egyedül írta. Viszont ott a legelső albuma, a 'Superficial Animal' Az azon lévő dalok stílusban közelebb állnak hozzám, valamivel az az album jobban tetszik, de mindkét album különleges a számomra és imádom mindkettőt!

Little Mix - Salute (2013)
Ezt az albumot is muszáj kiemelnem. Imádom. Első hallásra beleszerettem az összes dalba, ami az albumon van. Annyira sokat fejlődtek a lányok a DNA-n lévő dalaikhoz képest, hogy az hihetetlen. A dalok stílusa is egyedi, nem az a tömeg tuc-tuc, hangilag és elképesztőek. Szóval imádom!
2013. december 15. 18:28 #98
- törölt felhasználó -    
Igazából bárki bármit mond, de nekem a One Direction - Midnight Memories albumja nagyon a szívemhez nőtt. Mindennap meghallgatok legalább egy dalt róla (mivel már mindegyiket rongyra hallgattam haha) de egyszerűen nem tudom megunni. Ebben az albumban tényleg benne van a srácok szíve-lelke és azt kell mondjam, a srácok már felnőttek. Zenei téren is. Leírhatatlan mit érzek amikor hallgatom... Egyszerűen élvezem azt amit csinálnak. Igaz, hogy felnőttek, de engem még ez sem tántorít el. Vannak bohókás pillanataik is, aminek nagyon örülök hiszen legalább élvezik egymás társaságát. (: Na, de 1 szó, mint 100, Leeroy szavaival élve: PER-FECT az egész. heart.gif
2013. december 23. 09:50 #99
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Fall Out Boy - Infinity On High, My Chemical Romance- The Black Parade meghajolo.gif
http://m.cdn.blog.hu/ze/zenerefel/image/Infinity.jpghttp://www.kerrang.com/blog/MCR3.jpg
Nagyon különbözőek, az Infinity megnyugtat, míg a Parade inkább életet lehel belém.
(Az Infinity-ből még pólóm is van wub.gif )
1 felhasználónak tetszik: coke.
2013. december 23. 10:14 #100
- törölt felhasználó -    
Hát, a jelenlegi kedvencem The Hunger Games: Catching Fire Soundtrack. Szerintem nagyon jó számok vannak rajta és egyszerűen csak tetszik! smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!