Majdnem napra pontosan egy éve jelent meg Hil első könyve, amely hatalmas siker lett. Most itt a folytatás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma jelent meg Hilary Duff második könyve
2011. október 11. 18:36
2011. október 11. 18:38
Minél hamarabb szeretném magaménak tudni a Devoted-et is, az Elixir fantasztikus volt
2011. október 12. 08:35
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kíváncsi vagyok rá
2011. október 12. 10:09
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Jajj, nem is tudtam, hogy már van egy könyve. Szeretem Hilaryt, szóval szívesen elolvasnám, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotott. Amúgy is mindenhol azt hallom, hogy nagyon jó könyv.
2011. október 12. 12:20
|
|
NyiriSáraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 26 Azonosító: 124628 offline
|
Én már olvastam az első kötete fél évvel ezelőtt, és nekem nagyon tetszett, egyetlen bajom az volt vele, hogy túl rövid
Nagyon várom már hogy ezt is elolvashassam!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: