Christina Aguilera csúnyán meghízott
2011. október 15. 18:47
Szerintem azzal semmi baj sincs, hogy meghízott, inkább az, hogy nem az "új" alakjához megfelelő ruhát vesz fel... meg igazából nem értem, mi értelme van tagadni az egyértelműt... O.o
2011. október 15. 18:52
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Na és? Senki sem tökéletes. Ne nézd hanem hallgasd! Ennyi. Engem nem zavar hogy ilyen ha téged igen akkor benned csak féltékenység van.
2011. október 15. 19:20
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Kicsit meghízott, és másabb ruhába kellett volna fellépnie, de ettől még nem ítélem el, mert engem a hangja kápráztatott el, és nem az alkata.
Adele-t sem azért szeretem, mert bomba alkattal rendelkezik.
Adele-t sem azért szeretem, mert bomba alkattal rendelkezik.
2011. október 16. 14:30
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Úristen
Ha nem tudnám, hogy ezek tényleg eredeti képek, azt hinném csak photoshoop. Nem mondom, hogy gond, hogy így néz ki, de tényleg elég sok pluszt felszedett...
2011. október 16. 15:39
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Ugyan...Felőlem akár 100 kg-ra is hízhat, de kritizálni úgy is csak jobban fogom. Igen, szeretek kritizálni, és mielőtt bárki is azzal jönne, hogy akkor én biztos tökéletesnek tartom magam, hát nem. Magammal szemben vagyok a legnagyobb kritikus, így miért is ne tehetném másokkal szemben is? Mindenkinek szíve joga, max. nagy ívben tesz mások véleményére. Ennyi.
Féltékeny biztos nem vagyok. Mire? A vaskos combjaira, a műhajára...stb.? A hangját sem nem irigylem tőle, az övé, egyedi és kiemelkedő. Ezt mindig is elismertem. Nekem borzalmas fahangom van, ellenben odafigyelek és rengeteget sportolok, ami meg is látszik. Itt lezártam.
Féltékeny biztos nem vagyok. Mire? A vaskos combjaira, a műhajára...stb.? A hangját sem nem irigylem tőle, az övé, egyedi és kiemelkedő. Ezt mindig is elismertem. Nekem borzalmas fahangom van, ellenben odafigyelek és rengeteget sportolok, ami meg is látszik. Itt lezártam.
2011. október 17. 20:58
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
fújjj ha ilyen az alakja nem kéne ilyet felvennie....
2011. október 21. 19:57
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
jaj,ez szörnyű!nem a plusz kilók miatt ,hanem,hogy a ruhákra ügyeljen..én nagyon szeretem,de próbáljon erre figyelni
2011. október 23. 10:55
|
|
liptonicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 147617 offline
|
azért a cikk iroja utánanézhetett volna, hogy mikor is hizott meg...mert kb 1 éve kezdett hizni, a válása után, ha valaki látta a 2010ben november 24én megjelenő Burlesque filmet, amiben Aguilera a főszereplő akkor észrevehető, hogy milyen vékőny, és ráadásul 2010ben a NMT annyira kihivo és sexi klippre sikeredett, hogy majdhogynem betiltották, szoval nem a szülés után küzd a kilokkal, hanem nem is olyan régen....
2011. október 23. 10:59
|
|
liptonicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 147617 offline
|
ráadásul a MJ emlékkoncerten nem csak ezt a dalt énekelte, és nem csak ebbn a ruhában, hanem egy szolid fekete hosszu ruhában is lépet szinpadra...és a cikk iroja ráadásul a legelőnytelenebb képeket választotta ki...
2011. október 26. 14:55
lol "Fatney" az Britney utálók igy becézik britet miközben mos kb Britney: 59 kg Christina: 120 kg én ennek csakis örülök
2011. október 27. 17:29
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
120 kg, ugyanmár, ne röhögtessétek ki magatokat. egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: