Christina Aguilera csúnyán meghízott
2011. október 11. 16:24
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Jó, elhízott. De kérem szépen, egy énekesnőnél nem ez a lényeg. Legyen hangja..az a fő dolog, nem? Persze ne legyen ápolatlan, szakadt, de Christina Aguilera még messze van ettől.
2011. október 11. 16:25
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Láttam már vékonyabbat....
2011. október 11. 16:30
tényleg nem valami vékony de ezt sosem értettem hogy miért kéne minden énekesnőnek vékonynak lennie..igaz hogy fontos a megjelenés meg minden de elsősorban az a lényeg hogy a hangjával megfogja az embereket így jó ahogy van ha ő így érzi jól magát akkor oké
2011. október 11. 16:41
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Jó, igen, felszedett pár kilót, de nem kéne ezt úgy kezelni, mint ha ez lenne világ legborzasztóbb, leghihetetlenebb, legnagyobb dolga.
Ha valaki nem anorexiás, akkor rögtön itt a világvége?
Ha valaki nem anorexiás, akkor rögtön itt a világvége?
2011. október 11. 16:47
régen vadmacska alakja volt most meg épp az ellenkezője
2011. október 11. 16:49
Kicsit tényleg felszedett magára, de ettől még nem kell cseszegetni. Már elegem van, hogy mindenhol azzal jönnek, hogy meghízott..
2011. október 11. 16:57
nagyon sajnálom őt.viszont tudom milyen
érzés felszedni magadra egy kis felesleget
és nagyon nehéz ledolgozni.de én bízom
benne,amilyen a hangja olyan az önbizalma
remélem h le fog fogyni de én ettől még szeretem.
érzés felszedni magadra egy kis felesleget
és nagyon nehéz ledolgozni.de én bízom
benne,amilyen a hangja olyan az önbizalma
remélem h le fog fogyni de én ettől még szeretem.
2011. október 11. 16:58
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Egy picinyke helyesbítés: Genie in the bottle volt az első száma. Egyébként a szülése után bomba formában volt, tehát nem igazán akkor kapta össze magát, ez a válási procedúra és a bukott album hatása. De remélem nem fajul tovább...
2011. október 11. 17:00
És ha meghízott? Nagy dolog, attól a hangja ugyan az maradt, akinek ez nem elég, azt csak sajnálni tudom 
A sztárok különben is pár hét alatt le tudnak fogyni, nem hiszem hogy hosszútávon Xtina így maradna.
A sztárok különben is pár hét alatt le tudnak fogyni, nem hiszem hogy hosszútávon Xtina így maradna.
2011. október 11. 17:05
Meghízott. Könyörgöm, Christina egy énekesnő, és elég baj, hogy a többletsúlyán mást nem láttok benne. Inkább nézegetem az Ő fotóit, mint egy negyven kilós modellét. Az a baj manapság, hogy ha valaki túl vékony az anorexiás, ha valakin van pár kiló felesleges az kövér. Christina énekesnő, és megérte, fontos a külső, de nem Ő az egyetlen a sztárvilágba aki kicsit ducibb a kelleténél. Még mindig jobban néz ki, mintha lefogyna csont soványra, mert az undorító, ha kiállnak valakinek a bordái. És becsülendő, hogy Xtina elfogadja magát, és nem kezd őrült diétákba. Akkor is a legtehetségesebb és legszebb nő a világon, bárki bármit mond.
2011. október 11. 17:07
Kissé meghízott, ezt nem tagadhatjuk. De ne feledkezzünk meg róla, hogy ugyanolyan tehetséges marad!
2011. október 11. 17:09
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát tényleg meghizott
2011. október 11. 17:11
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
Jézus..
fogyhatna...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: