Debütált Vastag Csaba klipje!
2011. október 11. 17:10
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem bejön a zene. Olyan dallamos. De abban van valami, hogy nem neki volt a legjobb hangja és legtöbb tehetsége az X-faktorban, bár én is neki drukkoltam
A szemei levesznek a lábamról az tény
2011. október 11. 17:11
Csabának tetszik a hangja, de mégis Glamster-rel érte egyet!
2011. október 11. 18:18
Jajj, már csak ez hiányzott....
Úgy tűnik soha az életben nem fogja tudni levetközni ezeket a színházi maníros mozdulatokat. Az orrhangján és modorosságán pedig míg él, nem fog változtatni.
Mai napig rejtély számomra, egyáltalán hogy kerülhetett be a tavalyi műsorba? - az pedig botrány, hogy ráadásul mindezt meg is nyerte.
Eme "remekművét" elnézve és hallgatván, szinte biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb szépen le fog csendesedni körülötte a nagy felhajtás.
Úgy tűnik soha az életben nem fogja tudni levetközni ezeket a színházi maníros mozdulatokat. Az orrhangján és modorosságán pedig míg él, nem fog változtatni.
Mai napig rejtély számomra, egyáltalán hogy kerülhetett be a tavalyi műsorba? - az pedig botrány, hogy ráadásul mindezt meg is nyerte.
Eme "remekművét" elnézve és hallgatván, szinte biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb szépen le fog csendesedni körülötte a nagy felhajtás.
2011. október 11. 18:36
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát...ideje volt már valamit mutatnia...
2011. október 11. 19:27
Nagyobb dolgot vártam.De ettől még mindidg nagyon szeretem Csabiiit
2011. október 11. 19:35
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Nagyon nagy szám elhagyta egy csaj kész pasz szevasz!
2011. október 11. 19:53
|
|
Banyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 337 Csatolások: 82 Azonosító: 150182 offline
|
Szent Vastag!!! Szerintem nagyon jó lett és már előre sajnálom a barátaimat mert biztos hogy áradozni fogok róla.Egy embert se szeretnék megbántani így csak annyit írok hogy akinek nem tetszik ne nézze.
2011. október 11. 20:12
Olyan kedves mint mindig!! Nekem egyépként tetszik!
2011. október 11. 20:44
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Banya: Már bocsi, de mi az, hogy akinek nem tetszik, ne nézze? Ez egy olyan hír, amiben megjelent egy klip, és mindenkit, akit érdekelt rákattintott, és meghallgatta majd leírták a véleményüket. Valakinek tetszik, valakinek nem. Annyira gyenge kifogás ez a "akinek nem tetszik, ne nézze" mondat. Mindegyikünk megindokolta a véleményét, és elvileg szólásszabadság van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: