Tegnap este az RTL Klub Fókusz című műsora után a televízió weboldalán debütált Csaba első, önálló videója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált Vastag Csaba klipje!
2011. október 11. 15:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Egy videó nem debütál
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. október 11. 15:28
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nekem nem tetszik, a tesójának, Tominak sokkal jobb hangja van. Csabától jobbat vártam volna! A klip kezdetnek nem rossz. Azt nem értem, miért énekli, hogy "többé nem sózod el a kávét"? A kávét megszokták sózni? Vagy csak viccnek szánta? Az X-Faktor során sem ő volt a kedvencem, azért nyert, mert nagy volt a rajongótábora, de Takács Nikolas hangja sokkal profibb. Sok helyen nem is lehet érteni, hogy mit énekel, mert furcsán mondja ki a szavakat. Hát..nagyjából ennyit a klipről és a dalról.
2011. október 11. 15:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A klippel még barátkozom , de a zene nagyon tetszik
Csabi hangja olyan jó , kellemes hallgatni
Csabi hangja olyan jó , kellemes hallgatni
Barcelonás kis csaj
2011. október 11. 15:57
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.10.11. 15:26)
Egy videó nem debütál 
Ha jól látom ezeket a cikkeket mind te írtad egy-egy videó debütálásáról. Hogy is van ez?
http://starity.hu/magazin/1371-toth-gabi-uj-videoklipje/
A vadóc énekesnő új klipje ma debütált a videómegosztó oldalakon.
http://starity.hu/magazin/3605-szeretem-azt-ahogy-hazudsz/
Magyar idő szerint hajnali három órakor debütált Eminem és Rihanna videoklipje, a Love the Way You Lie.
http://starity.hu/magazin/5588-pixie-lott-torott-nyila/
A szőke énekesnő Broken Arrow című dalának videoklipje a mai nap debütált a világhálón – ez a dal lesz amerikai debütálásának mérföldköve.
http://starity.hu/magazin/13187-debutalt-a-fiatal-enekesno-zorka/
Zorka a VIVA Televízió új felfedezettje, akinek első videoklipje, az Én vagyok ma debütált a zenecsatorna képernyőjén.
2011. október 11. 16:03
nem vagyok elfogult de ez nagyon bejön 
egy dal ami a szakítás utáni kellemes percekről szól és a baráti összejövetelekről,a pasis estékről egy sörrel fűszerezve,baromira jó
egy dal ami a szakítás utáni kellemes percekről szól és a baráti összejövetelekről,a pasis estékről egy sörrel fűszerezve,baromira jó
2011. október 11. 16:16
Nekem nagyon nem tetszik már bocs. a hangja is fura.. meg a klipp is "túl egyszerű az X-hez"
2011. október 11. 16:16
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nem tetszik annyira...
2011. október 11. 16:31
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Öhm, öhm, öhm..még mielőtt meghallgattam az "anyagot", Adelétől hallgattam a Romour Has It című dalt, és eléggé eltér a kettő. Persze, az egyiket magyarul éneklik, a másikat angolul, valamint az egyik énekes, a másik énekesnő. De! Vastag Csaba hangja olyan átlagos. Előre is bocsánatot kérek a rajongóktól. Nem is értem, miért nyerte meg az X-Faktort. A szemei miatt? A hangja miatt biztos nem. A dal is átlagos, kb. minden nap gyártanak ilyet.
Lehet velem vitatkozni, de ez az én véleményem.
Lehet velem vitatkozni, de ez az én véleményem.
2011. október 11. 16:55
nekem nagyon tetszik a dal és a klip is, igy tovább Csabi!
2011. október 11. 16:57
Nekem tetszik a szám és a klip is. Szeretem hallgatni Csaba hangját, megnyugtat. Lehet azt mondani, hogy nem tud énekelni, stb, de bennem nyugalmat kelt a hangja.
Szeretem a dalt is, de a legnagyobb kedvencem a saját dalok közül a Visz az út című száma. De beérem ezzel is.
Szeretem a dalt is, de a legnagyobb kedvencem a saját dalok közül a Visz az út című száma. De beérem ezzel is.
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.