Nagyon tetszik ez a cikk és lehet hogy sokakat - akik eddig csak a slágereket hallgatták - pont ez fog rávezetni arra hogy nézzenek körül a világhálón és vegyenek észre mást is.
Légy egyedi ízléssel rendelkező zenei ínyenc!
2011. október 15. 23:49
Engem másokkal ellentétben kifejezetten taszítanak azok a zenék amiket a Tv-ben a legtöbbször hallani. Még a csapból is azok folynak. Régebben szerettem ezeket az úgynevezett slágereket de ma már nem! Rájöttem arra hogy léteznek sokkal jobb és tehetségesebb előadók és együttesek is.
A mostani kedvenceim már olyanok amiket sokkal kevesebb ember ismer. Ez néha elszomorít néha viszont örülök neki. Szörnyű lenne ha ezekből is sláger lenne. A kedvenc zenéimet már sikerült megszerettetnem a legjobb barátnőimmel aminek nagyon örülök.
Nagyon tetszik ez a cikk és lehet hogy sokakat - akik eddig csak a slágereket hallgatták - pont ez fog rávezetni arra hogy nézzenek körül a világhálón és vegyenek észre mást is.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti03
2011. október 16. 13:47
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Utálom mindet, a csapból is ők folynak. A Rádió1 is az agyamra megy mostanság, napi 20× leadják azt a tuc-tuc zenét, amit szégyen, hogy: utálok, de mégis tudom kívülről, mert mindenhol azt nyomatják -.- Mondjuk nincs nagy gondom, mert úgyis spanyol zenéket hallgatok, meg celtic musicot ha relaxálni akarok xD Na jó, vannak a népszerűek között is olyanok, akiket szeretek, de nem azért mert most "ez a menő", hanem mert TETSZIK! Felvállalom, hogy nem tom kívülről Fluorka összes "szerzeményét", mert utálom...
2011. október 16. 14:27
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Ez egy borzasztó jó cikk
Én leginkább azon szoktam elcsodálkozni vagy elszomorodni ha valaki nem ismer egy olyan nevet mint például a Pink Floyd...Na de most más a téma.Sajnálatos módon már sem hazánkban,sem a világ más tájain nem az értéket képviselő zene áll az első szinten, hanem a gyárilag előállított tucatzene.Már a csapból is ezek folynak, és már nem csak a zenei palettán találkozhatunk velük, hiszen ott vigyorognak ránk a papírírószer boltokban, még az élelmiszert áruló sarki boltokban is chips formájában (ha bárki megkérdőjelezné jómagam láttam ilyet).Mindenhol ott vannak ezek a menedzsmentek által megcsinált kis tinisztárok, de egyetlen egy pl. AC/DC-s kis apró cseprő dolgot sem láthatunk.Én speciel 13. életévemet töltöttem be augusztusban de már jó ideje nem hallgatok semmi ilyesmit, és tudok is egy európai együttest ami sajnos viszonylag kis rajongótábornak örvendhet, ez a Sigur Rós.Régóta vannak már a zenei iparban de erről az oldalról valószínűleg nem tudnék olyan embert mondani saját magamon kívül akinek egy Sigur Rós szám volt a csengőhangja.Hogy őszinte legyek lehet hogy ezt nem is bánom mert így legalább itt én lehetek a legnagyobb fan és ez abból is jó hogy nem kell megküzdenem a sok sikítozó fanatikussal.Persze a kedvenc bandámnál már más a helyzet, ott jóval több a rajongó (aki érti annak Echelon).És ami nem hagyja hogy véletlenül is beleszeressek valami mostani popsztárocskába az az, hogy felfedezem a régebbi zenéket és bandákat ami milliószor különlegesebb, mint az amit a hírhedt VIVA TV-n adnak.Szóval azt hiszem büszkén mondhatom hogy zenei ínyenc vagyok
Ez az én véleményem, lehet hogy mások nem így gondolják de nem vagyunk egyformák
Ez az én véleményem, lehet hogy mások nem így gondolják de nem vagyunk egyformák
2011. október 16. 18:33
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Ez de jó cikk!
2012. január 06. 14:01
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én roc-metal-goth zenéket hallgatok leginkább ami miatt sok ember elítél:/...de kedvenceim közé tartozik még Rihanna meg Lady Gaga:)...de Kesha-t meg Katy-t se vetem meg:)...és szerintem hülyeség,ha 1 ember azért köt bele a másikba,mert nem egyezik a zenei ízlésük...:S
Am jó cikk lett:)))
Am jó cikk lett:)))
2012. március 27. 21:41
egyetértek, és szerintem elkeserítő, hogy mostanában szinte senkit nem érdekel, mit tud egy előadó, a lényeg, hogy legyen helyes vagy dilis, és dőljön a lé.
2012. április 16. 17:13
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
én zenei ínyenc vagyok,hááhááá!
sosem szerettem a "futószalagos sztárokat".nekem nem adnak semmit.nyilván van persze,akinek igen.
nagyon tetszik a cikk!
nagyon tetszik a cikk!
2012. július 08. 10:07
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Én egyáltalán nem hallgatok ilyen "tucatzenét", sokan le is szólnak - még a saját anyám is
- hogy miért nem hallgatok olyat, amit mások. De nekem az nem tetszik, konkrétan gyűlölöm. És kevés bandát hallgatok, de nekem ez tetszik, és örülök, hogy nem vagyok klón, aki ugyanazt hallgatja, mint mindenki más. Ez a mai divatos "gépzene" is egy gyűlöletem tárgya, nem akarok senkit sem megbántani, de én nem értem, hogy lehet ezt végighallgatni, 1 percnél többet nem bírok.
2012. november 07. 12:55
Értelmetlen cikk. Van aki tényleg csak divatból szeret egy bizonyos zenét, de annak meg nincs ízlése.
2013. június 02. 13:42
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Szerintem is jó lett a cikk,bár,lehet,hogy én látom rosszul,de mintha ez az írás azt sugározná,hogy aki világhírnevű,valószínűleg csak megcsinált sztár,pedig közöttük is vannak igazán tehetségesek.Pl.én nagyon szeretem Christina Aguilerát,és ő tényleg nagyon tehetséges,a zenéje is jó,és nem tucat,viszont róla is mondhatom,hogy világhírnévre tett szert.Vagy a nemrég elhunyt Amy WInehouse,aki szintén elképesztően tehetséges,és ezért is lett ilyen híres.Vagy,hogy még egy példát mondjak,Lana Del Rey.
Mert azok többsége,akik ekkora hírnevet értek el,azok azt hiszem,okkal,és tehetséggel.Persze van akit a fél világ imád a mesés hangjáért,aztán ha élőben meghallod,meg kiráz tőle a hideg.
Mert azok többsége,akik ekkora hírnevet értek el,azok azt hiszem,okkal,és tehetséggel.Persze van akit a fél világ imád a mesés hangjáért,aztán ha élőben meghallod,meg kiráz tőle a hideg.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.