Starity

Légy egyedi ízléssel rendelkező zenei ínyenc!

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 11. 18:55 #61
Beaaaa
Beaaaa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1193
Csatolások: 0
Azonosító: 141537
És gratulálok a cikkhez! Jó lett! smileeee.gif
2011. október 11. 18:57 #62
Csilli
Csilli
visszatérő vendég

Státusz,, a föld felett úszom el, nekem helyem itt most nincsen.."
Hozzászólás: 414
Azonosító: 118852
Jó cikk!!!

Én mindig csinálom, össze-vissza keresgetek youtubon és tökjókat szoktam találni:))
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. október 11. 19:27 #63
- törölt felhasználó -    
Személy szerint én sokkal jobban preferálom a youtubeot, a külföldi zenecsatornákat, vagy az ismerőseimet, hogy ha valami új előadóval/zenekarral akarok megismerkedni. Hazai zenecsatornát nem szoktam nézni, mert azokon mindig ugyan az a pár szám megy, ami azért egy idő után kifejezetten idegesítő. mellow.gif
Én a régebbi zenéken nőttem föl, tekintve, hogy sokáig a nagymamámék is velünk laktak együtt, így én sokszor inkább a "régi idők" zenéjét szeretem jobban, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem hallgatok meg semmit ami új. Viszont én nem csak azért hallgatok valamit, mert az a menő. Szomorúnak tartom, hogy sokan csak azért hallgatnak egy adott előadót/együttest, mert hogy a többség szerint az a menő. Találkoztam már nem egy ilyen emberrel és kifejezetten kiábrándító volt. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88, Rekahhh
2011. október 11. 19:34 #64
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Ez nagyon jó cikk lett, teljesen egyetértek és így is vagyok vele biggrin.gif Régebben (pár éve) mindig néztem a hazai zenecsatornákat, de mára már annyira nincs színvonal, hogy manapság a tv-t sem kapcsolom be. A hallgatott zenéim 92%a saját találatok, egyebek ennek még a 75%a a k-pop amint ez látszik is a profilomról biggrin.gif Nem is kell mondjam, mindenkire akire tudom próbálom rágyógyítani, és már minimum 15 ember van, plusz akiknek azok adják tovább happy.gif És ha más zenéről is kell beszéljek akkor mondhatnék német, orosz, francia, török, indiai, stb. előadőkat is akiknek nagyon tetszik a zenéjük, és ilyen tekintetben szerencsés hogy nem az a fajta vagyok akit hallásra zavarnak a más nyelvek smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Piros0817
2011. október 11. 20:17 #65
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Egyetértek!! Elő az alternatív dalokkal, ne csak a szendepop és a tuctuc legyen a köztudatban! biggrin.gif
2011. október 11. 20:28 #66
Adry87
Adry87
visszatérő vendég

Státusz"I'm gonna feel guilty about this"-Damon
Hozzászólás: 337
Csatolások: 12
Azonosító: 116665
Én egyáltalán nem nézek zenei csatornát, mindig a youtube-on találok rá a kedvenc zenéimre és előadóimra.Főleg hogy ott olyat is találok amit a tv-ben vagy rádióban nem hallani.Persze attól még én is meghallgatom a népszerű előadókat is, de nagyon sokfélét szeretek a youtube által, amikről azelőtt nem hallottam.
2011. október 11. 20:28 #67
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Nagyon jó lett a cikk smileeee.gif Én már nagyon ki vagyok akadva a korombeliekre, mert mindenki a Vivát nézi és az ott nyomatott előadókat isteníti. Akiktől én egyenesen hányni tudnék. Szóval elég különc vagyok zeneileg, de én erre csak büszke lehetek. Vagyis nem azt mondom, hogy az aki tucat zenét hallgat, vagy egy tucat előadó a kedvence, az kevesebb nálam. Nem, nem az. Csak könnyen befolyásolható. És ebből adódik az, hogy vannak akiknek jóformán már egyediségük sincs. Azt hallgatja amit a tömeg, csak azért, hogy nehogy kiközösítsék. Pedig lehet, hogy nem is szereti azt a bizonyos előadót, csak a végén teljesen agymosott lesz és bebeszéli magának, hogy ez jó. Szóval napról-napra arra jövök rá, hogy egyre kevesebb a "zenei ínyenc". És kinek köszönhető ez?! Hát persze, hogy a médiának. Mindenesetre köszönet a cikk írójának, de félő, hogy azok az emberek akik a tucatot hallgatják azoknak nem fog megváltozni a véleményük ettől a cikktől. sad.gif
2011. október 11. 20:52 #68
- törölt felhasználó -    
Nagyon hasznos cikk! Én se nézek már hazai csatornát mint régen, a 70's 80's 90's évek zenéi nagyon jók voltak anyukám sokat beszélt róluk és csodáltam nagyon. És szerintem is az ember olyan zenét hallgat amilyet akar!
2011. október 11. 20:53 #69
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Az mondjuk vicces, hogy itt mindenki így megy úgy "jajj de jó cikk"-ezik, de valahogy mégis azok vannak többségben a Starityn, akik megelégszenek a Vivával és a rajta játszott tinik által istenített senkikkel. Ez vajon hogy lehet? laugh.gif
Szóval ezek után nem érzem elég kifejezőnek, ha leírom, hogy jó cikk, de azért mégis minden elismerésem, kevés ilyen jó cikket olvastam Starityn. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni. Az a baj, hogy akiknek/akikről szól, azok valószínűleg vagy el sem olvassák, vagy pedig nem jönnek rá, hogy hoppá, róluk van szó, hiszen eléggé negatív dolognak számít, ha így van, ők meg valószínűleg egy "én nem is ilyen vagyok"-kal letudják. Vagypedig beírják, hogy milyen jó cikk lett és mennek tovább nézni a Vivát. rohog.gif Én egyáltalán nem nézek Vivát, régen nagyon sokat néztem, de már régen nem, mert nem fogom ezzel pusztítani az agyam és beállni a sorba. Ha belegondolok, még mikor néztem, akkor is nagyjából 1/4 része volt, amit úgy nagyjából el is tudtam viselni, a többit utáltam, mint a sz.rt, de akkor még egyáltalán nem jutott eszembe (meg szerintem nem is tudtam volna), hogy inkább én magam keresgéljek. De már jó ideje lesz.rom a Vivát, a Rádió1-et és minden ilyesmit és inkább a saját ízlésem szerint én keresgélek. És meglepődik az ember, hogy mennyi iszonyatosan jó zene és előadó van. Mivel a médiában állandóan ugyanazokat (ma már többségében nulla tehetséggel, ámde csinos pofival rendelkező) a menő előadókat futtatják és így azért olyan is van, hogy az ember elgondolkodik, hogy basszus hova lettek a jó zenék? Van egyáltalán olyan, vagy csak iszonyatosan kevés? Pedig igazából számtalan jó van, csak utána kell nézni és saját magunknak kialakítani az ízlését, megtalálni, hogy mi tetszik. Komolyan néha már nem győzöm irogatni, hogy na majd kiknek kell jobban utána néznem, mert tényleg eszméletlenül sok van, csakhát ugye nem azok vannak futtatva. És sajnos a legtöbb helyen olyanokkal találkozni, akik kizárólag Viva, menő zene szinten mozognak és lenézik azt, aki nem. Nagyon sok ilyet tapasztaltam már. Ilyenkor úgy elmegy a kedvem az egész rohadt 21. századtól. Tényleg szeretnék még 15-20-30-40 vagy akár több évvel ezelőtt élni, mert annyira nem való nekem ez a korszak most. laugh.gif Azt mindenhol leírom, hogy mennyire utálom, ha félreértelmezik az RnB-t szóval most itt nem akarom megint ezt ragozni, de múltkor edzésen az edző fia bennt volt és mivel nem működött a rádió (ami nekem rohadtul nem lett volna baj, mert inkább szenvedek csendben, minthogy a rádióban játszott SZEMETET is el kelljen viselnem, de mindegy) és kitalálta, hogy majd rak zenét a telefonjáról. Kérdezte, hogy milyen zenét szeretek, mondtam, hogy RnB. Erre elkezdte sorolgatni az állítólagos RnB zenéket a telefonjáról, hát mondanom sem kell, hogy egy darab IGAZI RnB zene nem volt rajta, hanem csak ilyen mai Vivás tömegcuccok, amiket tévesen annak neveznek. Én meg éppen szenvedtem a szobabiciklin, az is eléggé fájt, hogy ő beszél, nekem meg figyelnem kell, levegőt alig kaptam, így aztán nem álltam neki kioktatni, hogy öreg, te nagyon el vagy tévedve, pedig annyira szívesen megtettem volna. És tényleg a legtöbb ember, akivel találkozni lehet ilyen. Én élőben még egy olyan emberrel nem találkoztam, aki ne értelmezte volna félre ezt a műfajt, de most hagyjuk az RnB-t: olyannal sem, akinek kicsit tovább terjedt ki az agya a Vivánál, vagy a jelenleg nem Vivás, de mindenki által ismert populáris sz.roknál (most itt nyilván nem az MJ szerűekre gondolok) és ez elkeserít. Szóval én csak neten találkoztam olyan emberekkel (ott sem sokkal), akiknek tényleg volt valami fogalmuk és önálló gondolkodásuk, ízlésük a zenében. Na mindegy, de tényleg elképzelhetetlenül sok nagyon jó és igényes zene van és nyilván nem csak abban a műfajban, amiben én szoktam keresgélni, hanem mindenhol, csak sokan lusták utánanézni, vagy egyszerűen csak megelégszenek azzal, ami van, mert az úgy is menő, mindenki ismeri, és különben is ami régi/nem ismert, az gáz. 110.gif Én múltkor 1 nap alatt is annyi fantasztikus előadóra bukkantam, és írogattam fel őket, hogy szerintem igen sok időnek el kell telni, mire mindegyiknek utánanézek részletesebben. És ez csak 1 nap volt. Akik Vivazenések, azok közül sokan összesen nem ismernek annyit, mint amennyit az ember 1 nap alatt találni tud. De nem is akarnak. Szomorú. Ha azt nézzük eléggé kilógok a korosztályomból és főleg a M.o.-n lévők közül, mert ugye van a leggyakoribb Viva-réteg, de még azon kívül is vannak olyanok, akik mondjuk nem Vivások, de mégis olyan zenét hallgatnak, ami azért rajtuk kívül alapvetően sok ember körében ismert és szeretett M.o.-n, de nekem ez sincs meg. Vannak olyan hatalmas kedvenc előadóim, hogy szerintem összvissz 5 ember nincs, aki ismeri őket itthon. De inkább maradok ezzel "egyedül", de legalább tényleg igényes zene, és olyan, ami tényleg nekem tetszik, amit élvezek és nem azért szeretek, mert mindenki más azt szereti. (Öö azért az vicces, ha valaki úgy írja le, hogy van PÁR 10 évnél régebbi zene a telefonján, mintha emiatt ki kéne tüntetni. Most ezt nem feltétlen az itteni hozzászólásokból mondom, csak láttam már ilyet. Hát én úgy mondanám, hogy nekem meg van pár szám a telefononom, ami nem 90-es évekbeli. rohog.gif Jóó, azért nem pár, de tényleg a 90-es évek RnB-je az, ami kivétel nélkül mindig meg tud fogni. De elárulom, hogy még annál sokkal de sokkal régebbi zenék közül is van iszonyatosan sok, amit imádok.)
Mindegy, mégegyszer köszönöm a cikket, nagyon találó és igaz. meghajolo.gif

NEM IGAZ, HOGY MENNYIT ÍRTAM, én ezt nem merem visszaolvasni _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, ophely88, Rekahhh, Sally Sparrow
2011. október 11. 20:53 #70
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
jó cikk!
személy szerint nem nézem a hazai zenecsatornákat, mert nem a jó zenére mennek, hanem "pofára".
2011. október 11. 21:04 #71
- törölt felhasználó -    
Klassz cikk lett! Fiatal koromban én is néztem ugyan zenei csatornát, de akkor sokkal színvonalasabb műsorok voltak. És nem a csinált sztárokkal volt tele csatorna.
Ma is nézek zenecsatornát, ha tehetem. Ez a csatorna a VH1. Tudom ez nem a reklám helye, de nem éppen a Viva TV lagymatag felhozatala a mérce a VH1-en. Legfőképpen 80's, 90's évek zenéit adja. És egy kicsit olyankor nosztalgiázom. Nem zárkózom el napjaink zenéitől sem. Keresni kell ugyan, de vannak most is kiváló előadóművészek, zseniális tehetségek. Többnyire azért én is mainstream zenéket hallgatok, de azok közül is csak az igényeseket. A mai fiatalokat viszont tény, hogy szinte bármivel be lehet etetni. Egyik nap emós, másnap már álrocker. Végülis nem baj az, ha valaki sok stílusban, műfajban kipróbálja magát. Erről szól a fiatalság. Később lesz egy kiforrott ízlése.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 11. 21:12 #72
evoo
evoo
visszatérő vendég

Státusz~always be strong.
Hozzászólás: 406
Csatolások: 3
Azonosító: 131604
Gratulálok a cikkhez!
Ez nagyon igaz és aktuális,hogy nem hagyhatjuk,hogy a média befolyásolja az ízlésünket..:/
2011. október 11. 21:54 #73
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Jáj janetem újra és újra meglepődök hogy hogy tudsz ennyit írni, de úgyis tudod hogy minden szavaddal egyetértek rohog.gif heart.gif
Szóval igen, szerintem is nagyon jó cikk, de ezt nem azért mondom, mert előttem is sokan írták, hanem mert tényleg az. Mostanában alig kommentálok, de kötelességemnek érzem, hogy ehhez hozzászóljak. A cikkben említett probléma akaszt ki mostanság a legtöbbször, és arra késztet hogy kiordítsam a világnak hogy 'hová tartunk?', és hogy visszahúzzak a múlt századba mert ez nagyon nem állapot ami most van. Elegem van a generációmból, fel nem tudom fogni hogy hogy lehetnek ennyire naivak, ennyire befolyásolhatóak, ennyire birkák. Sok gyenge ember van a világon, de hogy valójában mennyi is ebből jól látszik. Nyilván senki sem születik jó ízléssel, régebben sajnos én is ilyen voltam. De szerencsére rájöttem, hogy én nem erre vagyok hivatott és sokkal színesebb a zenei világ, mint amit a viva mutat. A média szinte mindenkit behálóz és elhiszem hogy ebből nehéz kitörni, de lehetnének kicsit nyitottabbak a kortársaim. Annyira unalmas, hogy az igénytelenségükön felül minden szám ugyanarra a kaptafára készül, nincs bennük semmi egyedi ahogy az előadójukban sem, és fél év eltelik és már "réginek" titulálják mindet. Ha úgy nézzük régiek, mert az ipar sorra ontja magából az ugyanolyan dalokat. Tulajdonképpen ezekre a förtelmekre tőlem nyugodtan mondhatják azt hogy régi, de hogy pl egy Guns N' Rosest ősöregnek tituláljanak az már több mint felháborító. Igen képzeljék én inkább hallgatom az "ősöreg" ZENÉT, mert akkor a zene is azt jelentette amit kell, mint hogy belehallgassak akárcsak az egyik tucatfosba. Arról nem is beszélve hogy ha az igazi NAGYOK nem lettek volna, egy-két tucatsztárocska most kukutyinban hegyezne zabot és nem azzal keresne milliókat hogy a cuki pofiját mutogatja és máris tinik milliói zabálják meg. Ahogy már minden ez is csak a pénzről szól, egyszerűen semmi nem kell, tehetség, kreativitás, egyediség, de várjunk csak már az sem kell hogy "cuki" legyen az illető, elég hogy "poén" legyen. Ezt nemrégiben be is bizonyította egyik vivás csicska akinek neve a régi szép időkben egy elemet jelentett. Szánalom az egész. A zenéhez elhivatottság és tehetség kell(ene minimum), a zenét nem poénból csinálják hanem azért MERT A ZENÉSZEK KI AKARNAK FEJEZNI VALAMIT A VILÁGNAK, VALAMIT ÜZENNI, ÉS NEM ROMBOLNI AZ EMBEREK AGYSEJTEIT. Ezért is jobban szeretem az igazi előadókat művészeknek nevezni, ez sokkal több mindent kifejez. Ezeket az embereket lehet tisztelni valamiért. Igaz hogy régen én is tucatot hallgattam (mert csak azt ismertem), de egyik sztárt sem tiszteltem úgy akkor, mint most pl Alicia Keyst. Azért mert az óriási tehetsége mellett fantasztikus ember és nagyon sokat ad nekem a zenéjével. Hol lennék ma nélküle, vagy akár Aaliyah, Lisa Lopes vagy a Guns N' Roses nélkül? Hát elmondom sehol. És az a legjobb benne hogy mint már itt írták előttem, a mostani kedvenceimet nagyrészt én fedeztem fel vagy mutatták nekem (ó hát kik is? rohog.gif ). És fantasztikus ráébredni arra, hogy húha mennyi műfaj és jó zene van a világon, és én mennyi műfajt szeretek (jó ami túl kemény vagy elvont azt nem, de sokat igen). Ezzel kapcsolatban ahogy janet7 is írta én is utálom ha félreértelmezik az r'n'b-t (általában sajnos igen), ez -nyilván- a média miatt van. Pedig akiket most r'n'b-nek neveznek közelében sincsenek azoknak akik igaziak.
Ezzel a "kis" kirohanással nem akarok általánosítani, mert azzal én is ki vagyok békülve hogy ha valaki hallgatja ezeket, de tudja őket hova rakni. Meg azt elmondom hogy pl bulikban én is elviselem, sőt szeretek rá táncolni ha már az van, de az még úgy oké. Ja és bocsánat ha kicsit felindult voltam, de mint mondtam nagyon fel tud idegelni a téma és csak úgy ömlöttek belőlem a gondolatok. Annak viszont én is örülök hogy -még ha elenyésző mennyiségben-, de vannak a környezetemben, és itt az interneten (akikre gondolok tudják) olyanok, akik úgy gondolkoznak, mint én. Ha nem is sokan de mi nem hagyjuk kihalni a jó ízlést. Én reménykedek egy jobb jövőben.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Rekahhh, Sally Sparrow
2011. október 11. 21:54 #74
- törölt felhasználó -    
Ez volt az első ilyen jellegű cikk, amit elolvastam, a többi hétköznapi életből kiragadott szituációk nem nagyon fogtak meg.
Remek cikk lett Sally, óriási köszönet érte. Talán azért tetszik ennyire, mert nekem is van pár olyan előadó a kedvenceim között, akiket itthon senki sem ismer, viszont pont a Hot Chelle Rae-vel cselekedtem úgy, hogy elkezdtem népszerűsíteni őket ismerőseim körében és már ott járnak, hogy a Class Fm is játssza az egyik dalukat. Illetve ha már írok, akkor szeretném megemlíteni Paolo Nutinit, aki szintén hatalmas tehetség. smileeee.gif
2011. október 11. 22:33 #75
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Ez a tipikus téma amin lehet veszekedni... általában utálom(vagy próbálom utálni) azokat a tucatsztárokat akik a Viván, Rádió1-en mennek. Próbálom Őket távol tartani magamtól, de még ígyis kivülről tudok minden Pitbull számot, pedig gyülölöm Őt. És ennek ellenére is megtudok szeretni egyes számokat. Például Gaga Yoü and I száma nagyon tetszik de a nő visszataszító számomra. Justin néhány számai is képes megfogni, nyáron énis előszeretettel énekeltem a Give Me Everythinget és a Rolling In The Deepet. Miley-n és Demin nöttem fel, nekem senki nem mondja azt, hogy milyen gázak, mert tucatsztárok, és akkor máris nem tudnak zenét csinálni. Ez nem igaz. Sőt, minden büszkeségemet félreteszem, és bevallom: Selena első albuma(Kiss & Tell) nagyon de nagyon a szívemhez nött, XY éve. De sajnos általában igaz, hogy a világhírű sztárok tehetségtelen majmok akiket a háttérből mozgatnak.
Mostanság főleg rockot hallgatok, és érzem a különbséget. A legtöbb tininek a Linkin Parknál(vagy ide tudnám sorolni Avril-t is) kimerül a dolog. De aztis csak azért ismerik, mert néhányan 'menőnek' tartják, hogy "én most ilyen zenét hallgatok." (Abba ne menjünk bele, hogy milyen stílusú lett az új albumuk.)
A Paramore-t, a My Chemcal Romance-t, a 30 Seconds to Mars-t is a külsőségek alapján itélik meg. Nem látnak át a felszínen, nem látják, hogy jó zenét is képesek csinálni mindezek mellett. Csak azt képesek észrevenni, hogy éppen hogyan néz ki az énekes...
A lényeg a lényeg, nem tudok értékelni egy Mr.Saxobeat féle dalt, szó szerint falra mászom tőlük, de nem utasítom vissza a híresebb előadók dalait sem. Bár a nyáron megtapasztaltam, hogy egy Guns N Roses, Bon Jovi, Metallica, AC/DC, Queen, Pink Floyd számra is tudok bulizni, sőt... jobb érzés arra táncolni, mint egy disco számra. Legalábbis nekem. Nem mondom, hogy minden számukat ismerem vagy valami, nem akarom, hogy képmutatónak nevezzetek, de tényleg tudok szeretni ilyen zenét meg nagyon eltérőt is...
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, rachella
2011. október 12. 10:15 #76
Citu
Citu
visszatérő vendég

StátuszKérdezz-felelek
Hozzászólás: 176
Azonosító: 161761
én nem élek ilyeneken
2011. október 12. 10:44 #77
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Sajnos sok igazság van benne,bár én sose voltam az a tucatzene rajongó.Én is szeretem attól egy két ilyen tipusu számot pár előadótól.De ahogy az előttem szólók is felsoroltak párat pl 30Seconds to Mars,Queen nagyon jó.Én ide sorolnám a Depeche Mode-ot és ebből kiemelve Dave Gahan-t.A szólóalbu,ma valami isteni (Hourglass) tudom ajánlani szívvel,a szövege a lényegen van és picit modern is smileeee.gif De emellett ne csak mindig a 'könnyebb' zene legyen előtérbe van sok jó rock és metal előadó/együttes is pl. Marilyn Manson,Hooligans,....
Vagy aki éppenséggel a könnyed zongoradarabokat szereti azt nyugodtan hallgasson meg egy-egy Yiruma számot,nagyonn tehetséges egy ember,egy zongoraművész.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, rachella
2011. október 12. 14:12 #78
- törölt felhasználó -    
Aha... van benne valami. Én is a falat kaparom a Vivától, meg a mai tehetségtelen tucatsztároktól.
2011. október 12. 14:38 #79
emily7
emily7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 442
Csatolások: 18
Azonosító: 132673
Azért itthon is vannak jó zenecsatornák. A Music Channel pl. elég színvonalas. Ott tényleg egész nap zene megy, óránként hírek vagy leadnak valamilyen interjút, riportot stb. Bár ott is elég sok tucat megy:/. Én személy szerint váltogatni szoktam a zenecsatornák között. Music Channel - HIT Music Channel - Musicmix (Digisek vagyunk) Azért sokszor el lehet kapni jó számokat.

Az én kedvenceim, akik nem túl ismertek: Plain White T's, The Fray, Sum 41
2011. október 12. 14:43 #80
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én, amíg még volt nálunk, mindig VH1-et néztem, de mióta nincs, azóta semmit. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogszics
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!