Cristofel és Veronika takaró alatt szexelt! (18+)
2011. október 14. 22:27
|
|
Domicsibevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 153131 offline
|
Szerintem ez szánalmas! A világ előtt odaadni magad valakinek.. Nem is tudom mit képzelt Veronika.. Intelligensnek, kelendőnek és nehezen kaphatónak mutatja magát, akár egy méhkirálynő és mégis hagyja magát leteperni.. És még csodálkoznak, h elítélik a szilikonos vasalt hajú lányokat!
2011. október 15. 09:59
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Undorítóak, visszataszítóak, és közben arra nem gondolnak azzal a tyúk agyukkal (vagy gondolnak-és akkor aztán már nem tudok mit mondani), hogy egy egész ország nézi őket?! Gyerekek beülnek a TV elé esténként, és ezt a műsornak csúfolt bunkók-házát nézik!! Istenem, miért?! Miért?! És (már bocsánat) akik ezt a műsort nézik, azokról is megvan a véleményem... ez nem csak egyszerűen szánalmas, hanem... hanem undorító, visszataszító!!! Legalább külön elvonulhattak volna!! És nem azért, de ezek az "emberek" állatok módjára viselkednek: az ösztönük a szaporodás, illetve az a folyamat, amellyel azt előidézik.... hogy lehet valaki ennyire undorító?! Az első nőt, aki az utamba kerül, rögtön le kell fektetni?! Ezek ÁLLATI ösztönök, és aki ilyet csinál, az... az ne nevezze magát embernek!!! Nem törvényszerű, hogyha, teszem azt, egy évre össze vagyok zárva egy férfival, akkor rögötön szexelnünk kell!!! Mondom, ilyet csak az állatok csinálnak, és amíg ez az ösztön náluk normális és elfogadható, addig ez ezeknél az embereknek csúfolt bunkóknál nem kéne, hogy az legyen...
2011. október 15. 11:31
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
Ez undorító :S hogy lehet ilyet csinálni ország világ előtt?? Szégyen gyalázat:S:S
2011. október 15. 17:53
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
kamerák elött
fújj..
2011. október 16. 09:38
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Ez nagyon vissza taszító, hogy z ország nagy része nézi ezt a műsornak evezett szennyet.És akkor ezek meg ráadásul ott mindenki előtt esnek egymásnak, kisgyerekek is nézik ezt a műsort! (amit személy szerint sajnálok)
Én legszívesebben be tiltanám! És nem igaz, hogy Veronikai is ennyire nem bírja ki pasi nélkül! Tudja mire vállalkozott, tudja, hogy hónapokig letarthat a játék( talán hamar ki esik) és ennyire felelőtlen, hogy el sem vonulnak valahová, hanem ott mindenki előtt! Hát gratula!
Én legszívesebben be tiltanám! És nem igaz, hogy Veronikai is ennyire nem bírja ki pasi nélkül! Tudja mire vállalkozott, tudja, hogy hónapokig letarthat a játék( talán hamar ki esik) és ennyire felelőtlen, hogy el sem vonulnak valahová, hanem ott mindenki előtt! Hát gratula!
2011. október 16. 22:18
|
|
Sarah28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 161493 offline
|
khm... úgyis megjátszák kijönnek úgyse lesznek együtt.. ez csak színjáték szerintem :\ már azt nem értem minek rakják ki az ilyen tartalmú videókat. Rakják fel a videára azt úgyis kevesen nézik... ez magán vélemény.. ^^
2011. október 17. 14:21
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Jézusom
Na erre nem mondok semmit, mert abból vita lenne. Most jöttem rá, hogy még örülök is, hogy nincs időm ilyen szennyeket nézni! Amúgy ebből az jutott eszembe, amikor a kutyám be van indulva és a lábamat nézi kannak
2011. október 21. 17:34
Nem nézem a VV-t, de kívülről tudom, hogy ki kicsoda... Egyébként meg megérdemlik egymást *.*
2011. október 23. 02:16
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
tiszta szégyenek és kiskorúak is nézik. mivan máshogy nem menne a műsor?
mi ez a felkapottság? régen a big brother vokt a menő-.-
mi ez a felkapottság? régen a big brother vokt a menő-.-
2011. október 23. 17:32
a vv nagyon sz@r nem értem h egyesek mit szeretnek benne ezek a fazonok csak sztároskodnak...és mit tesznek az asztalra?! hát semmit...csak úgy váltak híressé h megjáccák magukat egy semmirekellő műsorban azt így istenítik őket! am utálom azt a Veronikát benne nem értem h miért buknak annyira a pasik rá
2011. november 03. 14:23
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
De ez most őszintén kit érdekel? Mindenki azzal fekszik le, akivel akar, akit érdekel h a vvsek kivel csinálják az megnézi a TVbe, a többiek meg úgyse kíváncsiak rá! Szal normális híreket légyszi.. ://
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: