Tarány Tamás mielőtt jelentkezett volna az X-Faktorba, személy- és vagyonőrként dolgozott, ami megkövetelte a nagy termetet. Most, hogy bekerült a döntőbe, fogyókúrába kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor miatt fogyott le Tarány Tamás
2011. október 10. 19:27
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
Grat a kitartáshoz:D:D
2011. október 10. 19:28
Tényleg nagy ez a válotazás, de van ennél tovább is!
Sok sikert neki, nagyon tehetséges!
Sok sikert neki, nagyon tehetséges!
2011. október 10. 19:32
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Gart tényleg meg látszik
.
2011. október 10. 19:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Az a baj, hogy egy ilyen nagy fogyás a hangja rovására is mehet, mert elváltozik, megváltozik tőle. Amúgy szerintem benne lesz a csávó az első 3 kiesőben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 10. 19:38
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ügyes.
Bár engem eddig sem zavart,hogy ilyen duci.Amúgy szerintem csodálatos hangja van.Az egyik legjobb az összes közül.
2011. október 10. 19:39
Mostantól szerintem különösebb koplalás nélkül is sikerülni fog neki a végcél, a tavalyiak is sokat fogytak a folyamatos stressztől meg idegtől.
2011. október 10. 19:51
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.10. 19:36)
Az a baj, hogy egy ilyen nagy fogyás a hangja rovására is mehet, mert elváltozik, megváltozik tőle. Amúgy szerintem benne lesz a csávó az első 3 kiesőben.
Azért én bízom benne, hogy nem árt majd a hangjának a fogyás. A legtehetségesebb az idei mezőnyben. Azzal viszont egyet kell értenem, hogy valószínűleg hamar ki fog esni. A tinilányok szavazatinak 98%-át viszik a "szépfiúk" és a tehetségeket hagyják kiesni.
2011. október 10. 19:58
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hát hajrá!de már írtátok,hogy a szavazók sok %-át teszik ki a tini lányok...tuti hogy Lil c lesz a befutó.Oké tehetséges,de ne itt az X-faktorban.A műsor nélkül is sztár lehetne,meg alapból már el is szállt magától.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.