Személy szerint nem értem, hogy tudjátok úgy emlegetni, hogy "igazi vámpírok"... elárulná nekem valaki, hogy milyenek is azok? Még egyel sem találkoztam...
Elég sokan mondjátok, hogy a TB az igazi vámpíros, legjobb stb. A True Blood könyvböl csak nagyon kicsike részletet hallottam, elszeretném olvasni, de az még odébb van. A sorozatot is elszerettem volna kezdeni de más ígyis túl sok vámpír vesz körül. Mindenesetre kiváncsi vagyok arra, hogy Ti mit emlegettek "igazi vámpíros" történetnek.
Én beismerem, szeretem a Twilight könyveket olvasni, mert szerintem magávalragadóak a történetek(akár ciki, akár nem), csak az egész alapsztori egy nagy habcsók. Nyálas, és ha nem lenne tele nyállal, Bella hisztijével és Edward mártírkodásával biztos imádnám. Ezzel képes megutáltatni magát velem. A filmek meg kritikán aluliak, unalmasak, valószínű leginkább a színészek miatt tűnik annak szóval... maradjunk a könyveknél. Ha jól tudom, Stepheni Meyer-t a TVD könyvek inspirálták(legalábbis ezt hallottam).
A TVD könyvek elég elvontak, ott nem a szerelem van reflektorfényben mégis aköré építkezik az egész. A legjobb szó rá az 'elvont'. Én mégis nagyon bírom őket.
Én mindig úgy láttam, hogy a sorozat egy jobban eladható verzió... épp az Alkonyatra építkezve. Mert ezzel bejött a vámpírtéma, és ezzel eladható a TVD is, a sorozatot mégis teljesen másra csinálták, sokkal nyálasabbra. De azért azt sem kell félteni, márcsak azért sem, mert a TV-ben is 18-as karika alatt adják. Hozzám ez áll a legközelebb.
Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak
2011. október 10. 21:50
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
nekem Dracula-nál megvan állva a sztori persze hogy erdélyi magyarok végeztek vele
Ő az egyetlen igazi Dracula a VlachErdély Báró
2011. október 11. 10:05
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Én soha nem hasonlítgattam a kettőt.Hisz mind a kettő más miatt jó.Pár hasonlóság hogy mindkettőben a főszereplők csinosak vagy éppen irtó helyesek *-*:$ + fantasztikus a film/sorozat + a könyvek is:$(:
Azért jó ilyet hallani Ninától(: ^^
Azért jó ilyet hallani Ninától(: ^^
2011. október 11. 10:11
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem az Alkonyat nélkül még híresebbek lettek volna,dehát Nina mindenkire gondol,és kedves
(nem mint az Alkonyatiak,bocs fanok :/ )
2011. október 11. 11:09
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Hagyjuk máárrr.a vámpirnaplók könyvben kb 10 évvel megelözte az alkonyatot és stephanie meyer bevallottan a TVD könyveiböl csent el pár dolgot.én személyeszerint az alkonyatot utálom a vmpirnaplókat meg imádom..ennyi
2011. október 11. 11:26
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Vampire Lady @ 2011.10.11. 10:11)
Szerintem az Alkonyat nélkül még híresebbek lettek volna,dehát Nina mindenkire gondol,és kedves
(nem mint az Alkonyatiak,bocs fanok :/ )
Honnan tudod, hogy Nina ilyen kedves, és mindenkire gondol? (Ne érts félre, nagyon szeretem Ninát..) De eltudom képzelni, hogy ezt az egészet csak a menedzsere találta ki, hogy Nina jobb fényben tűnjön fel.
Szerintem a TVD sikerét a Twilight alapozta meg! Amúgy ezt a kettőt össze se lehet hasonlítani, az egyik egy sorozat, a másik egy film.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. október 11. 14:28
Mind a 2 nagyon jó, és nagyon szeretem őket
Tök rendes a Nina
2011. október 11. 17:00
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Eleinte,mindenki_összehasonlította_őket,de_mára_már_szerintem_kinőttünk_ebből,két_külön_kategória!
2011. október 11. 17:23
|
|
Kocsis Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 133338 offline
|
Szerintem nincs miért hálásnak lennie! Így is úgy is ismertek lettek volna!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.