Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak
2011. október 10. 19:54
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Meg amúgy is ha nem lett volna az Alkonyat akkor is (szerintem)NAGYON sokan szeretnék(most is) a Vámpírnaplókat
2011. október 10. 19:54
Igaza van Ninának amúgy én a Twilightot ezerszer jobban szeretem én már lassan 4 éve hatalmas Alkonyat rajongó vagyok és engem nem érdekel hogy páran azt mondják hogy lejárt lemez én szeretem nem fogom azért kevésbé szeretni mert már nem lesz több film és könyv amúgy a könyvek tényleg egy kicsivel jobbak a Vámpírnaplókkal meg nincs semmi bajom de a második évadot untam az első sokkal jobb volt
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. október 10. 20:03
|
|
sz.regi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 149498 offline
|
részemről én akor is nézném a Vmpírnaplókat ha az Alkonyat nem lett volna.. =)) de azért télleg jó hogy voolt az Alkonyat mert így tudjuk hogy mennyire jók a vámpíros filmek/sorozatok..!! =))
2011. október 10. 20:05
|
|
Lau.Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 147667 offline
|
megértem:) de én ígyis úgyis nagyon szeretem a Vámpírnaplókat, és szerintem sokkal izgalmasabb mint a twilight, de ennek ellenére én nagyon szeretem mindkettőt
2011. október 10. 20:06
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ha könyvek szerint nézzük a dolgot,akkor mindkettő verhetetlen.(Igaz az alkonyat könyvek kicsit nyálasabbak,de ez nem feltétlenül rossz).Ha az Alkonyat filmet nézzük akkor ott nekem csak az első részt tetszett,meg a harmadikban a harc-jelenetke,a többi pocsék volt.A sorozat viszont tartja eddig a színvonalát nem túl nyálas,nem túl véres.
Abban igazat adok Ninának hogy a Twilight nélkül nem biztos hogy lett volna ekkora sikere a sorozatnak.
Abban igazat adok Ninának hogy a Twilight nélkül nem biztos hogy lett volna ekkora sikere a sorozatnak.
2011. október 10. 20:09
Ha vámpírokról van szó akkor mindkettő gyermeteg futottak még kategória, sőt... megalázzák a vámpírokról megalkotott képet. Aki vámpírokat akar mai köntösben az True Bloodot nézzen, aki meg egy tanácstalan, kotnyeleskedő, idegesítő, irritáló lány szenvedését (jajj melyik pasit válasszam???) és értetlenkedését (nem, nem jöhetsz. NEM, nem jöhetsz. NEM NEM JÖHETSZ!!! De miééérttttt?????? Mert egy semmi vagy, egy nulla halandó kis ember, és kettétörnek mint a fogpiszkálót) nézné inkább, annak mindkettőt (vempájör dijáríz, tvájlájt) ajánlani tudom
2011. október 10. 20:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.10.10. 20:09)
Ha vámpírokról van szó akkor mindkettő gyermeteg futottak még kategória, sőt... megalázzák a vámpírokról megalkotott képet. Aki vámpírokat akar mai köntösben az True Bloodot nézzen, aki meg egy tanácstalan, kotnyeleskedő, idegesítő, irritáló lány szenvedését (jajj melyik pasit válasszam???) és értetlenkedését (nem, nem jöhetsz. NEM, nem jöhetsz. NEM NEM JÖHETSZ!!! De miééértt?? Mert egy semmi vagy, egy nulla halandó kis ember, és kettétörnek mint a fogpiszkálót) nézné inkább, annak mindkettőt (vempájör dijáríz, tvájlájt) ajánlani tudom 
A True Blood annyiból más hogy ott aztán tényleg az igazi vámpírokat mutatják be. De azért néhány fiatalabb nézőnek a TB nemigen ajánlott , mert hát nagyon kemény
Örülök hogy anyum még egy darab ajánlót sem látott belőle mert tuti én sem nézhetném
De ha valaki tényleg igazi vámpírokat akar , akkor tényleg én is a TB-t ajánlom
2011. október 10. 20:27
House Of Wax
Na, hát azért a TB-ben is vannak nyál jelenetek, de az arány kb. 1/1000 ami a TVD és a másik nyálkrónikák esetében 1001/1000
És hát... ja, TB nem is kemény, inkább megjárja a korhatárát
Na, hát azért a TB-ben is vannak nyál jelenetek, de az arány kb. 1/1000 ami a TVD és a másik nyálkrónikák esetében 1001/1000
House Of Wax
2011. október 10. 20:34
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát én inkább az Alkonyatot szeretem
2011. október 10. 20:36
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én nekem már sok a vámpírokból. Szó szerint úgy érzem, hogy már a könyökömön jönnek ki. Az egyetlen, amit most szívesen nézek, az a True Blood. A VD-t sosem szerettem igazán, a Twilightból meg úgy érzem, hogy kinőttem. Bár az a vicces, hogy a New Moon, amit eddig utáltam, most az szeretem a legjobban. Lehet azért, mert a zenéjét Alexandre Desplat szerezte. Meg hát az OSTje is annak a legjobb, hiába imádom a Paramore-t(vagyis imádtam), ami az első rész CD-jén volt.
2011. október 10. 20:47
az alkonyatot nem szeretem :S a vámpírnaplókat viszont imáádom*____*♥♥♥ Nina&Paul&Ian:$♥♥♥
2011. október 10. 20:49
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Ja tényleg a TB kimaradt... Hát igen, tagadhatatlanul az a legjobb sorozat. Azok igazi vámpírok, na meg a telepata pincérnő...Sokeeeeh
House Of Wax
2011. október 10. 21:07
"vámpíroknak össze kell tartania" --> ez nagyon tetszik
2011. október 10. 21:11
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Hat en nem hasonlitgatom egymashoz, a Vampirnaplok szazszor jobb mint Twilight
es Ninat pedig imadom! <3
2011. október 10. 21:40
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
én szeretem mind a két történetet.
előbb a Twilight-ot olvastam és most olvasom a TDV hetedik könyvét. Imádom mindkettőt. Tök más a két történet és pont ezért jó
szerintem igaza van Ninának.
előbb a Twilight-ot olvastam és most olvasom a TDV hetedik könyvét. Imádom mindkettőt. Tök más a két történet és pont ezért jó
szerintem igaza van Ninának.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.