Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak
2011. október 10. 19:15
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Hát...ehez nem tudok mit hozzá fűzni Eszter XD-nek van igazan Robertröl
2011. október 10. 19:19
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
egyetértek Ninával 
bár szerintem az Alkonyat nagyon messze áll a Vámpírnaplóktól
bár szerintem az Alkonyat nagyon messze áll a Vámpírnaplóktól
2011. október 10. 19:26
Ilyen cikk már kb. 3 megjelent, ugyanezzel a címmel. Vagy én vagyok eltévedve?
Mindegy is, szerintem igaza van. Csak az a baj, hogy most senki nem tud leállni a vámpír-vérfarkas témával, mindenki ezzel akar érvényesülni. Kicsit már unalmas...
Mindegy is, szerintem igaza van. Csak az a baj, hogy most senki nem tud leállni a vámpír-vérfarkas témával, mindenki ezzel akar érvényesülni. Kicsit már unalmas...
2011. október 10. 19:27
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
ebben teljesen igaza van
^^,
2011. október 10. 19:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én egy vámpírt úgy képzelek el , hogy embert öl , azaz vadászik , vért iszik , nincsenek érzései és kegyetlen.
Na most ehhez az elképzelésemhez a TVD sokkal közelebb áll. Mert én amint megláttam hogy az Alkonyatban elkezdtek csillogni a vámpírok
rögtön dobtam egy hátast.
Az első reakcióm : "Ez meg mi a f... ?"
Itt ki is kapcsolat ez a filmet. Lehet hogy a TVD is egy romantikus szálat visz , de viszont megvannak benne azok a vámpíros elemek amik egy igazi vámpírnál lennie kell
Egyébként nagyon semmi köze a kettő műsornak egymáshoz , azon kívül hogy vámpírok vannak benne. Ez alapján összehasonlítani két dolog nagy butaság
Na most ehhez az elképzelésemhez a TVD sokkal közelebb áll. Mert én amint megláttam hogy az Alkonyatban elkezdtek csillogni a vámpírok
Az első reakcióm : "Ez meg mi a f... ?"
Itt ki is kapcsolat ez a filmet. Lehet hogy a TVD is egy romantikus szálat visz , de viszont megvannak benne azok a vámpíros elemek amik egy igazi vámpírnál lennie kell
Egyébként nagyon semmi köze a kettő műsornak egymáshoz , azon kívül hogy vámpírok vannak benne. Ez alapján összehasonlítani két dolog nagy butaság
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. október 10. 19:32
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
CSAK VÉLEMÉNY!
Szerintem az Alkonyat és Vámpírnaplók nem hasonlítható össze. A Vámpírnaplók némileg jobban vázolja a reális vámpírokat. Vérszomjasak, nem csillognak hanem égnek a napon, sebezhetők. LJ Smith könyvei is felkapottak lettek volna idővel, de mint minden könyvnek-sorozatnak-filmnek, egyszer eljárt volna az ideje. Az Alkonyat ideje is le fog járni mert amint látom a weben, lankad az érdeklődés. Szerintem az utolsó film után már ez sem lesz annyira érdekes, mert már a lehető legtöbb bőrt lehúzták erről a dologról. Nálam a Vámpírnaplók bejövősebb mint az Alkonyat. De ez csak egy vélemény.
Szerintem az Alkonyat és Vámpírnaplók nem hasonlítható össze. A Vámpírnaplók némileg jobban vázolja a reális vámpírokat. Vérszomjasak, nem csillognak hanem égnek a napon, sebezhetők. LJ Smith könyvei is felkapottak lettek volna idővel, de mint minden könyvnek-sorozatnak-filmnek, egyszer eljárt volna az ideje. Az Alkonyat ideje is le fog járni mert amint látom a weben, lankad az érdeklődés. Szerintem az utolsó film után már ez sem lesz annyira érdekes, mert már a lehető legtöbb bőrt lehúzták erről a dologról. Nálam a Vámpírnaplók bejövősebb mint az Alkonyat. De ez csak egy vélemény.
2011. október 10. 19:33
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Oh látom House Of Wax előbb begépelte véleményét mint én, de Thumbs Up neki.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 10. 19:43
Én mind a két filmet szeretem,bár a Vámpírnaplókat jobban!
Nina meg nagyon édes mindig,amikor a színész illetve színésznő kollégáiról nyilatkozik!
Nina meg nagyon édes mindig,amikor a színész illetve színésznő kollégáiról nyilatkozik!
2011. október 10. 19:45
A TVD legalább izgalmas az alkonyatban nem látok semmijót sem :// nekem nemnagyon jöttek be az alkonyat filmek a TVD a legjobbb.*-* <333
2011. október 10. 19:48
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én is mindkettőt szeretem de ha választani kéne akkor a Vámpírnaplókat választanám mert azt jobban szeretem!
2011. október 10. 19:53
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Igaza van Ninának!
De én sokkal jobban szeretem a Vámpírnaplókat,és szerintem ezzel nem csak én vagyok így!Egyáltalán nem is kéne a kettőt hasonlítani mert egyáltalán nem ugyan az(lehet hogy pár dologban hasonlít de nagyon sokban el is tér)
De én sokkal jobban szeretem a Vámpírnaplókat,és szerintem ezzel nem csak én vagyok így!Egyáltalán nem is kéne a kettőt hasonlítani mert egyáltalán nem ugyan az(lehet hogy pár dologban hasonlít de nagyon sokban el is tér)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.