A The Vampire Diaries sztárja szerint ha nem létezett volna a Twilight, akkor ők se lennének ennyire ismertek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev hálás az Alkonyatnak
2011. október 10. 16:52
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Kelly @ 2011.10.10. 16:50)
Imádooom Ninát!
Egyébként már nem azért mondom, de a Twilight sehol nincs a TVD-hez képest!

És mindjárt ezen kezdődik meg a vita. Pedig pont az a cikk lényege, hogy ezen felesleges vitázni
2011. október 10. 16:53
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
teljes mértékben egyett értek Ninaval
2011. október 10. 16:56
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Erről mennyi vita volt emlékszem, hogy melyik a jobb és melyik koppintás. De nem is lehet összehasonlítani őket, egyik sorozat, másik film. Ha a film kijön akkor az lesz a nagy ,,sláger,,... a sorozat meg egész évben az
2011. október 10. 16:59
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem vitát akartam ezzel "kirobbantani", mindössze megjegyeztem, ami úgyis nyilvánvaló
Amúgy igaz, ne hasonlítgassuk össze őket, mikor más-más kategóriába tartoznak.
2011. október 10. 17:01
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nos ez ügyben én nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a Twilight-nak csak az első részét láttam. Engem a története annyira nem fogott meg. A Vámpírnaplók viszont igen, remek sorozat
És van abban valami, amit Nina mondott, mert a vámpírok az Alkonyatnak köszönhetően jobban reflektorfénybe kerültek. Viszont már előtte is voltak, azt sem szabad elfelejteni
2011. október 10. 17:03
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem a két világ nem igazán összeegyeztethető. Nekem sosem jutott eszembe azonosítani a TVD-t az alkonyattal. Bár tény, hogy igazán a "vámpírtörténetláz" Stephenie Meyer könyveivel éli újra reneszánszát. Tehát Ninának igaza van.
2011. október 10. 17:09
Lehet, hogy van benne igazság, de én mégsem értek ezzel egyet. Igazán az Alkonyatot sose tudtam megszeretni, a Dracula után számomra egy hihetetlenül nagy selejt volt, amit nem is éreztem igazi vámpír történetnek, mert nem fektettek akkora hangsúlyt magára a vámpírságra. Ilyen szempontból a TVD-nek is vannak hiányosságai, de ebben még mindig inkább a vámpírokon van a hangsúly.
És ezzel most nem áll szándékomban vitát indítani, csupán a véleményemet írtam le.
És ezzel most nem áll szándékomban vitát indítani, csupán a véleményemet írtam le.
2011. október 10. 17:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ebben van igazság.én ugyan világ életemben utáltam a vámpíros-vérfarkasos sztorikat,de a TVD nekem amúgy is Ian miatt izgalmas.ő a kedvenc férfi színészem még az egyik régebbi filmje miatt 
visszatérve erre a dologra,nekem például egyszer sem jutott eszembe a kettőt egymáshoz hasonlítani.valahogy totál más a kettő,nekem annyi a hasonlóság,hogy mindkettőben vannak vérfarkasok és vámpírok.az alkonyat az szerintem sokkal jobban az érzelmekre épít,mint TVD.
visszatérve erre a dologra,nekem például egyszer sem jutott eszembe a kettőt egymáshoz hasonlítani.valahogy totál más a kettő,nekem annyi a hasonlóság,hogy mindkettőben vannak vérfarkasok és vámpírok.az alkonyat az szerintem sokkal jobban az érzelmekre épít,mint TVD.
2011. október 10. 17:12
|
|
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline
|
a Vámpírnaplók c. könyv lehet h nem kopi,az viszont biztos h a sorozat amit a tv-ben nyomatnak az nagyon az Aloknyatra akar hasonlítani...
2011. október 10. 17:15
Igaza van Ninának.Tök más a Twilight meg a TVD.Valaki az egyiket,valaki a másikat,valaki pedig mind a kettőt szereti.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

1 felhasználónak tetszik: