Beyoncét ismét plágiummal vádolják
2011. október 10. 16:15
Az embernek több fantáziája van, mint hinné, csak akarni kell és bármit megalkothatunk. Nem értem, miért kell mások ötletét ellopni, legalább megkérdezhette volna Anne-t.
2011. október 10. 16:32
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez mekkora baromság...A Single Ladies-ben is felhasznált egy korábbi klippet,és mások is tesznek így nemcsak Beyoncé,szóval nem értem,miért kell fölkapni a vizet.Pluszban nem Beyoncé a kliprendező,szóval nem kéne őt leszólni...
Ja,és amúgy nemrég láttam a Rude Boy (Rihanna) készítését, és ott táblára voltak ragasztgatva modellekről fotók,amik alapján Rihannának kellett pózolnia meg mozognia a klipben.Ezt én egyáltalán nem tartom lopásnak,szimplán csak inspirációnyerésnek.
Ja,és amúgy nemrég láttam a Rude Boy (Rihanna) készítését, és ott táblára voltak ragasztgatva modellekről fotók,amik alapján Rihannának kellett pózolnia meg mozognia a klipben.Ezt én egyáltalán nem tartom lopásnak,szimplán csak inspirációnyerésnek.
2011. október 10. 16:35
hátt.....ez baromira koppintás....mér ne lehetnének ugyanazok a táncmozdulatok???
2011. október 10. 16:35
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Most elolvasgattam a többi kommentet,és valami nagyon nem világos.Most komolyan, mégis mit gondoltok,egy olyan énekesnek vagy művésznek mint mondjuk Beyoncé vagy Lady Gaga (és most légyszi ne lovagoljatok az énekesnő meg a művész szón,köszi) nincs már annyi ereje,hogy sajátos klippet készítsen?Úristen...Kicsit el kéne gondolkodni szerintem,és ezt nem rosszból mondom,csak itt játsszák egy csomóan az okos hozzáértőt.
2011. október 10. 16:49
Szerintem nem tett vele semmi rosszat hogy kölcsön vett pár mozdulatot, igaz elkérhette volna de nem tette, van ilyen. És szerintem ez nem Bee hibája hanem a koreográfusé.
amileroable!
Nem tudom honnan szedted hogy Beyoncé nem tett le sok mindent az asztalra. Te egyáltalán Beyoncé-ról beszélsz vagy inkább valaki másról?
Meg hogy nem érdemelte meg azt a sok Grammy díjat, de nagyon is megérdemelte. Teljesen ugy írod le Bee-t mintha olyan zenét játszana mint Gaga, a kettőt össze sem lehet vetni. És ezt lehet hogy csak azért írtad mert Beyoncé tud ujat és vehetőt alkotni míg X-tina nem. Vehet el ötleteket mástól, de az nem azt jelenti hogy nem jó énekesnő, mert te teljesen más dolgot hoztál fel. És nem tudom mi baj van a dalszövegeivel, arról énekel amiről ő akar.
Mert talán X-tina nem folyton csak a pasikról énekel? De ő is folyton arról.
amileroable!
Nem tudom honnan szedted hogy Beyoncé nem tett le sok mindent az asztalra. Te egyáltalán Beyoncé-ról beszélsz vagy inkább valaki másról?
Meg hogy nem érdemelte meg azt a sok Grammy díjat, de nagyon is megérdemelte. Teljesen ugy írod le Bee-t mintha olyan zenét játszana mint Gaga, a kettőt össze sem lehet vetni. És ezt lehet hogy csak azért írtad mert Beyoncé tud ujat és vehetőt alkotni míg X-tina nem. Vehet el ötleteket mástól, de az nem azt jelenti hogy nem jó énekesnő, mert te teljesen más dolgot hoztál fel. És nem tudom mi baj van a dalszövegeivel, arról énekel amiről ő akar.
Mert talán X-tina nem folyton csak a pasikról énekel? De ő is folyton arról.
2011. október 10. 16:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
olyan nagy ügyet csinálnak abból ha valaki eltáncolja mégegyszer ugyanazt a koreográfiát
2011. október 10. 17:07
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
beyaaldama
Ha figyelmesebben olvastad volna el volna a hozzászólásomat, akkor leesett volna, hogy nem az írtam, hogy nem tett le sokat az asztalra, hanem hogy annyit nem tett le, hogy isteníteni kelljen, bármit, bárhogy is csinál. Ha már belém akarsz kötni, légyszíves vedd a fáradságot, hogy olyasmiért tegyed, amit valóban írtam is. A Grammy díjakat illetően pedig érdemelt Grammyt, de azért nem olyan sokat, mint amennyi neki van. Ebben az esetben pedig csak erre céloztam... Arra pedig, amit Christinával kapcsolatban mondtál nem szeretnék sokat reagálni, csupán annyit, hogy az ő dalai nem csak pasizásról szólnak, ha végighalgattad volna mondjuk a 2002-es albumát, tudnád. Arról pedig, hogy melyikük eredetibb sokat lehetne vitatkozni, de ezt is inkább csak rád hagyom. Szóval ha lehetne előbb értelmezd már, amit írtam, mielőtt nekem esel, és ezt előre is nagyon szépen köszönöm. A történethez pedig hozzátartozik, hogy én általában szeretem Beyonce zenéjét, és napjaink kiemelkedő előadójának tartom, de ettől még nem fogom homokba dugni a fejem. B most nem a legjobb irányba halad, és csak azért mert valaki nem olyan ismert mint ő, még nem lophatja meg. Na befejeztem.
Ha figyelmesebben olvastad volna el volna a hozzászólásomat, akkor leesett volna, hogy nem az írtam, hogy nem tett le sokat az asztalra, hanem hogy annyit nem tett le, hogy isteníteni kelljen, bármit, bárhogy is csinál. Ha már belém akarsz kötni, légyszíves vedd a fáradságot, hogy olyasmiért tegyed, amit valóban írtam is. A Grammy díjakat illetően pedig érdemelt Grammyt, de azért nem olyan sokat, mint amennyi neki van. Ebben az esetben pedig csak erre céloztam... Arra pedig, amit Christinával kapcsolatban mondtál nem szeretnék sokat reagálni, csupán annyit, hogy az ő dalai nem csak pasizásról szólnak, ha végighalgattad volna mondjuk a 2002-es albumát, tudnád. Arról pedig, hogy melyikük eredetibb sokat lehetne vitatkozni, de ezt is inkább csak rád hagyom. Szóval ha lehetne előbb értelmezd már, amit írtam, mielőtt nekem esel, és ezt előre is nagyon szépen köszönöm. A történethez pedig hozzátartozik, hogy én általában szeretem Beyonce zenéjét, és napjaink kiemelkedő előadójának tartom, de ettől még nem fogom homokba dugni a fejem. B most nem a legjobb irányba halad, és csak azért mert valaki nem olyan ismert mint ő, még nem lophatja meg. Na befejeztem.
2011. október 10. 17:12
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Folyton erröl beszélnek, h lopják a szöveget, koreográfiát...-.-
2011. október 10. 17:22
Miért, szerintetek melyik előadó tervezi meg a saját klipjét? Max van egy elképzelésük, de nem ők rendezik és nem is ők találják ki a koreográfiát hozzá. De amúgy meg mi van akkor ha látta youtube-on és tetszett neki és felhasználta? Én tökre örülnék koreográfusként, ha viszontlátnám a saját ötleteimet egy olyan énekesnő klipjében, mint Beyoncé.
A Run The Worldnél ő maga nyilatkozta, hogy a koreográfiát a youtube-on látta és mindenképp azt akarta. Megint csak a pénz miatt rinyálnak, biztos tökre örül neki a nő, de most szépen lehúzhatja Beyoncét. Juhú.
Azt pedig ismételten kérném, hogy objektíven ne jelentsük ki, hogy Beyoncé új albuma sz.r, meg hogy rossz irányba fejlődik stb, mert szerintem pl. a legjobb lemeze, nekem pedig a kedvenc idén megjelent lemezem a 4. Szerintem közel tökéletes. *-*
A Run The Worldnél ő maga nyilatkozta, hogy a koreográfiát a youtube-on látta és mindenképp azt akarta. Megint csak a pénz miatt rinyálnak, biztos tökre örül neki a nő, de most szépen lehúzhatja Beyoncét. Juhú.
Azt pedig ismételten kérném, hogy objektíven ne jelentsük ki, hogy Beyoncé új albuma sz.r, meg hogy rossz irányba fejlődik stb, mert szerintem pl. a legjobb lemeze, nekem pedig a kedvenc idén megjelent lemezem a 4. Szerintem közel tökéletes. *-*
2011. október 10. 17:29
amileroable!
Szerintem te nem érted saját magad, de magyarázd csak ki az előző hozzászólásodat.
Szerintem te nem érted saját magad, de magyarázd csak ki az előző hozzászólásodat.
2011. október 10. 17:31
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
lehet,hogy ugyanaz..Na és?
2011. október 10. 17:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.10.10. 17:22)
Miért, szerintetek melyik előadó tervezi meg a saját klipjét? Max van egy elképzelésük, de nem ők rendezik és nem is ők találják ki a koreográfiát hozzá. De amúgy meg mi van akkor ha látta youtube-on és tetszett neki és felhasználta? Én tökre örülnék koreográfusként, ha viszontlátnám a saját ötleteimet egy olyan énekesnő klipjében, mint Beyoncé.
És hogyha egyszerre több dolgot is csinál az illető, akkor engedélyezett a lopás? Ha nem tudunk több mindent jól csinálni, akkor ne vállaljunk mindenben részt.
Látszik, hogy nem látod át a dolgot rendesen. A koreográfiával előtte más ember dolgozott, ez olyan, mintha te valamikor a múltban kitaláltál valamit (pl kerék, gyufa vagy valami más, lényegtelen hogy mit) ő pedig a sajátmagáénak tekinti és tesz szert sikerre azáltal. Egy tánc, egy dal, egy sorozat vagy film története azé az emberé, aki kitalálta, az ő szellemi tulajdona és nem kellene híres embereknek rátenniük a mancsukat más 'tulajdonára'.
Arról pedig, hogy az illetőnek nem tetszik, ami történt, csak azt tudom mondani, hogy látod a világon nem mindenkit hat meg, hogy Beyoncé az Beyoncé, ő is ugyanolyan ember, mint te vagy én, mástól lopni (tárgyat, dalt, koreográfiát) nem szabad, teljesen mindegy, hogy mennyire vagy híres és honnan jöttél. Nem tehetné meg sem Kovács Jancsika Pocoktanyáról sem Beyoncé Amerikából.
2011. október 10. 17:58
|
Appalache |
|
ophely88,nyilatkozta valaha Beyoncé is azt,hogy ez az ő koreográfiája?Szerintem nem vagy tisztában a lopás fogalmával.Lehet,hogy az egészet csak a média fújta fel,a nő nem is nyilatkozott semmit,ki se akadt.A YouTube-on meg ezerszámra akadnak olyanok,akik azzal töltik a szabadidejüket,hogy klipeket hasonlítanak össze.
Ha Beyoncé nem hencegett el a tánc eredetiségéről,akkor nincs miről tárgyalni.Boccccsesz!
Ja és a példáid tényleg tök jók!Kerék meg gyufa...Azt azért találták föl,hogy az embereknek könnyebb legyen az életük.
Ó,és Beyoncé meg már amúgy is sikeres,ha tetszik ha nem,nem ez a koreográfia tette ám népszerű nővé
Ha Beyoncé nem hencegett el a tánc eredetiségéről,akkor nincs miről tárgyalni.Boccccsesz!
Ja és a példáid tényleg tök jók!Kerék meg gyufa...Azt azért találták föl,hogy az embereknek könnyebb legyen az életük.
Ó,és Beyoncé meg már amúgy is sikeres,ha tetszik ha nem,nem ez a koreográfia tette ám népszerű nővé
2011. október 10. 18:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Appalache @ 2011.10.10. 17:58)
ophely88,nyilatkozta valaha Beyoncé is azt,hogy ez az ő koreográfiája?Szerintem nem vagy tisztában a lopás fogalmával.Lehet,hogy az egészet csak a média fújta fel,a nő nem is nyilatkozott semmit,ki se akadt.A YouTube-on meg ezerszámra akadnak olyanok,akik azzal töltik a szabadidejüket,hogy klipeket hasonlítanak össze.
Ha Beyoncé nem hencegett el a tánc eredetiségéről,akkor nincs miről tárgyalni.Boccsesz!
Ha Beyoncé nem hencegett el a tánc eredetiségéről,akkor nincs miről tárgyalni.Boccsesz!
Tanulj meg szöveget értelmezni először.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. október 10. 18:32
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
beyaaldama
Tudod mit? Hiszel, amit akarsz. Leírtam a véleményem a cikkel kapcsolatban, Te letámadtál, én reagáltam. Ha nem értetted meg másodszorra sem amit írtam, nem látom értelmét harmadszorra is elmagyarázni.
Tudod mit? Hiszel, amit akarsz. Leírtam a véleményem a cikkel kapcsolatban, Te letámadtál, én reagáltam. Ha nem értetted meg másodszorra sem amit írtam, nem látom értelmét harmadszorra is elmagyarázni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.