Augusztusban már egyszer megvádolták a szexi énekesnőt lopással, de úgy tűnik nem tanult a hibáiból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncét ismét plágiummal vádolják
2011. október 10. 14:21
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Nagyon ügyes vagy Beyoncé...
Azért milyen érdekes, hogy a múltkor meg pont a magyaroktól nyúlt ötletet. Persze, mert azt hiszi, ő híres amerikai, mindent szabad neki, úgysem derül ki
Azért milyen érdekes, hogy a múltkor meg pont a magyaroktól nyúlt ötletet. Persze, mert azt hiszi, ő híres amerikai, mindent szabad neki, úgysem derül ki
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Sally Sparrow,
BaByGaGa,
LULUPeas,
Glamster,
An_d_a,
Black Hearth2
2011. október 10. 14:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ilyenkor szokták azt mondani az elfogult, elvakult gyermekek, hogy "ma már mindenki lop mindenkitől és lehetetlen eredeti dolgot kitalálni".
Ami persze nem igaz, dehát kit érdekel, hiszen ő Beyonce, nem?
Nem mondom rá, hogy lopós szemét és szánalmas, még csak nem is utálom, de ennek ellenére már kezd az agyamra menni, hogy az emberek lépten-nyomon úgy istenítik Beyoncét, mintha legalábbis ő sz.rta volna a spanyol viaszt.
Ami persze nem igaz, dehát kit érdekel, hiszen ő Beyonce, nem?
Nem mondom rá, hogy lopós szemét és szánalmas, még csak nem is utálom, de ennek ellenére már kezd az agyamra menni, hogy az emberek lépten-nyomon úgy istenítik Beyoncét, mintha legalábbis ő sz.rta volna a spanyol viaszt.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Sally Sparrow,
BaByGaGa,
Glamster,
An_d_a,
Bogszics,
Catia,
Black Hearth2
2011. október 10. 14:27
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Hát legalább tanulna meg jól, észrevehetlenül koppintani.
Bár sosem szerettem, de azt gondoltam, hogy ő még valamit tud más ötletének felhasználása nélkül.
Bár sosem szerettem, de azt gondoltam, hogy ő még valamit tud más ötletének felhasználása nélkül.
2011. október 10. 14:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.10.10. 14:21)
Nagyon ügyes vagy Beyoncé...

Kiben bízzon a szakma, ha már Beyoncé is csak erre képes?
Egyetértek. Híres és amerikai, azt hiszi, hogy neki mindent lehet.
Sally Sparrow,
BaByGaGa,
janet7,
Glamster,
An_d_a,
Bogszics,
Black Hearth2
2011. október 10. 14:33
Sztem ez nem koppintás
A videóból látottak egyáltalán nem hasonlítanak
A videóból látottak egyáltalán nem hasonlítanak
2011. október 10. 14:38
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Teljesen meg tudom érteni a nőt, hogy perel, senki sem örülne, ha a saját munkáját, amibe a saját kreativitását és energiáját fektette, valaki csak ilyen pofátlanul lenyúlja.
Beyonce hangját elismerem, de nem hiszem, hogy zeneileg olyan dolgokat tett volna le az asztalra, hogy rászolgált volna arra a fajta istenítésre, amiben része van, elég csak a rengeteg (szerintem nem teljesen megérdemelten kapott) Grammy díjára gondolni. Minden dalában pasikról, szakításról, és effélékről énekel, közben pedig már mióta ott van neki Jay-Z, az ember azt gondolná, ilyenkor már képes az ember "érettebb és sokszínűbb" zenét csinálni. Sajnos már B is igazodott a mai zenei szokásokhoz, és a minőség helyett a gyorsaságra megy. Csak ki ne essen az emberek fejéből, nehogy már a csapból se ő folyjon. Sajnálom, mert remek előadó válhatna belőle...
Úgy érzem, mióta megjelent a színen Gaga és társai a zenei világ mintha megváltozott volna, és nem a javára...
Beyonce hangját elismerem, de nem hiszem, hogy zeneileg olyan dolgokat tett volna le az asztalra, hogy rászolgált volna arra a fajta istenítésre, amiben része van, elég csak a rengeteg (szerintem nem teljesen megérdemelten kapott) Grammy díjára gondolni. Minden dalában pasikról, szakításról, és effélékről énekel, közben pedig már mióta ott van neki Jay-Z, az ember azt gondolná, ilyenkor már képes az ember "érettebb és sokszínűbb" zenét csinálni. Sajnos már B is igazodott a mai zenei szokásokhoz, és a minőség helyett a gyorsaságra megy. Csak ki ne essen az emberek fejéből, nehogy már a csapból se ő folyjon. Sajnálom, mert remek előadó válhatna belőle...
Úgy érzem, mióta megjelent a színen Gaga és társai a zenei világ mintha megváltozott volna, és nem a javára...
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Glamster,
Sally Sparrow,
janet7,
BaByGaGa,
An_d_a,
riri17,
Bogszics,
Catia,
Black Hearth2
2011. október 10. 14:49
Aki ezt mondja hogy ez nem koppintás az sürgősen vizsgáltassa ki a szemét. Nem is értem mit képzelt?
Hogy ha egy belgától lop, az nem tűnik fel senkinek, vagy mi?
ophely88,
janet7,
Sally Sparrow,
BaByGaGa,
An_d_a,
Bogszics,
Black Hearth2
2011. október 10. 14:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.10.10. 14:49)
Aki ezt mondja hogy ez nem koppintás az sürgősen vizsgáltassa ki a szemét. Nem is értem mit képzelt?
Hogy ha egy belgától lop, az nem tűnik fel senkinek, vagy mi? 
Szerintem azt hitte, hogy egy 'no-name' embertől lehet lopni ...
2011. október 10. 14:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
már mindenki másol mindenkit,beyonce húzásán sem lepődtem meg.nem értem,hogy miért képzelik a felkapott hírességek azt(és itt most másokra is gondolok,de nevet inkább nem mondok,nem szeretnék vitát),hogy nekik mindent szabad csak azért,mert én vagyok xy.elismerem,hogy nehéz új dolgokkal előállni,mivel már elég sok ötletet felhasználtak.de ha valaki nagyon megerőlteti magát,akkor tud valami egyedit is kreálni.ja,persze,az már gondolkodásba és energiába kerül..
2011. október 10. 15:02
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
lelombozó, hogy az embereknek nincs már manapság elég fantáziájuk kiókumlálni valamit a saját szűk agyacskájukból hanem lopnak valaki mástól, ettől remélve a sikert..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 10. 15:14
tisztán látszik, hogy ez bizony lopás :S
fekete pont beyoncé!
fekete pont beyoncé!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.