Seherezádé már szabad préda, miután Claudio szakított vele, de kiderült, hogy Gergő mégsem olyan magányos idekint, mint állítja.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Gergőt is barátnője várja idekint?
2011. október 10. 13:12
Érdekes az újságban meg azt írták h szakított a csajjal ,mert csak akkor akar komoly kapcsolatot ha meg lesz az anyagi biztonsága. Na akkor hogy is van ez???
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. október 10. 13:16
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Valóságshow helyett inkább szappanoperát kellett volna forgatni.
Pedig azt hittem, hogy majd a villalét után beveszi seherezádét a sugárbördös lopós bizniszbe.
Idézet
Regina már bevallotta, hogy a szenvedélyes szőkét nem szívesen látná az öccse oldalán a valóságban.
Pedig azt hittem, hogy majd a villalét után beveszi seherezádét a sugárbördös lopós bizniszbe.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. október 10. 13:41
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
Na hát nxugodtan elmondhatta volna a közönségnek azaz nekünk de mindeggy!!!
2011. október 10. 13:59
Én a VV-vel kapcsoltaban már semmi meglepő nem jöhet xD
2011. október 10. 14:34
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
lehet azért nem mondta el ,mert még nem olyan komoly kapcsolat.
Én nem értek egyet Dukai Reginával
Én örülnék ha Seherezádé és Gergő összejönne
Én nem értek egyet Dukai Reginával
2011. október 10. 14:56
én csak anyir mondok vagyis irok hogy ő dolguk de szerintem nincs senkie gergőnek és ugy gondolom ha lenne is akkor is mint olvastátok hogy a való világ elött pár hétel ismerkedtek meg és akkor az nem komoly kapcsolat még . de semmi nem tőrtént még gergő és sheri között és ugy gondol hogy nem is fog mert azért sheribe is van az hogy hát milesz kint meg ilyesmi meg hogy claudio mit fog mondani igaz szakitotak de kint biztos hogy még megbeszélik a dolgokat .és ez nem megjátszás egyikőjük részéről sem mert jó máshoz odabujni mert ok bevanak zárva és nem tudnak elszaladni senki elől.
2011. október 10. 15:58
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon örülnék ha tényleg igaz lenne és letezne az a lány mert gergő inkább ot válaszssa de amugy egy kicsit bunkó dolog gergő részéről
2011. október 10. 19:56
Őszintén megmondom, ennél a szerelmi románcnál van nekem jobb dolog is, minthogy azon rágódnék, kinek van-e szeretője, vagy sem.
Egyébként véleményem szerintem ez egy nagyon kétszínű dolog, így átveri a másikhat, hiszen nem szép dolog a másik érzéseivel játszani... MÁRHA van egyáltalán köztük valami...
Egyébként véleményem szerintem ez egy nagyon kétszínű dolog, így átveri a másikhat, hiszen nem szép dolog a másik érzéseivel játszani... MÁRHA van egyáltalán köztük valami...
2011. október 10. 20:23
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
úúú...
Ez a villaszerelem.
Sehi és Gergő VALÓSZÍNŰLEG együtt járnak vagy fognak. 
VILLA SZERELEM.<3
Pápá Claudio,te érzéktelen pasi vagy,milyen az aki pont a másik szülinapján dobja?
egyszóval:Szemét
Ez a villaszerelem.
VILLA SZERELEM.<3
Pápá Claudio,te érzéktelen pasi vagy,milyen az aki pont a másik szülinapján dobja?
egyszóval:Szemét
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.