Lady Gaga nem akar anya lenni
2011. október 10. 15:59
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem tudom gaga milyen szűlö is lenne azt a lurkot nagyon sajnálnám
2011. október 10. 16:00
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.10.10. 15:02)
Én se csinálnék gyereket amikor én lennék a VILÁG ISTENNŐJE! MERT EZ A VILÁG AZ ÖVÉ!!!
ÉS MÁR SENKI NEM VEHETI EL TŐLE!!! PAWS UP!(")
Melyik világban?Mi egyről beszélünk?
Ne haragudj de azért ez mégiscsak túlzás.Alig néhány éve van a pályán eleve.Megértem ha szeretitek de azért vannak határok.
Ami pedig a gyereket illeti,ilyen életvitel és stílus mellett nem is ajánlom.Majd ha már legalább visszavonult vagy valami...
2011. október 10. 16:03
Már előre sajnálom Lady Gaga gyerekét..
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2011. október 10. 16:04
|
|
iampixieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 159447 offline
|
hmm... nem tudom, mi a fontosabb, az, ahogy kinézel vagy az, ahogy gondolkozol... Lehet, hogy sokat sminkel, meg nem úgy néz ki, ahogy ti elvárjátok, de ő önmaga... Nem attól válik valaki jó anyává, mert kifogástalanul néz ki, hanem attól, hogy mire és hogyan neveli a gyerekét... szerintem belőle tökéletes anya lenne (de csak az enyém után)...
2011. október 10. 16:04
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Dehogy ölném meg. Ha úgy gondolja, h ő babázni szeretne, akkor hajrá. Szerintem is ráér még amúgy a babázással, de sokáig ne húzza.
10 album, wáá <3
10 album, wáá <3
2011. október 10. 16:08
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Megvalósítani minden álmát? még mit tudna megvalósítani? a világ egyik legnagyobb sztárja! én nagyon szeretem őt és kifejezetten örülnék ha egy sokkal másabb oldalát is látnánk. de nem baj jó ez így
2011. október 10. 16:11
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
GaGafreaks monster, azért ennyire te se legyél már elfogult. Szeretem Gagát, de azért a világ nem az övé, és soha nem is lesz!
Ami a cikket illeti, szerintem se legyen gyereke mostanában. Nem azért, mert akkor nem tudna dolgozni, hanem mert szerintem még nem áll készen a gyerek nevelésre. Majd 10 év múlva. Még akkor is csak 35 lesz, és addig még rengeteg ideje van, hogy kiélje magát, és lenyugodhasson egy kicsit, hogy az a gyerek normális körülmények között nőhessen fel.
Ami a cikket illeti, szerintem se legyen gyereke mostanában. Nem azért, mert akkor nem tudna dolgozni, hanem mert szerintem még nem áll készen a gyerek nevelésre. Majd 10 év múlva. Még akkor is csak 35 lesz, és addig még rengeteg ideje van, hogy kiélje magát, és lenyugodhasson egy kicsit, hogy az a gyerek normális körülmények között nőhessen fel.
2011. október 10. 16:13
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Igaza van, még fiatal ahhoz hogy gyereke legyen. De biztos jó anya lenne, és nem ölném meg érte <3
2011. október 10. 16:13
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Én se csinálnék gyereket amikor én lennék a VILÁG ISTENNŐJE! MERT EZ A VILÁG AZ ÖVÉ!!!
Látjátok... páran ezt magyarázzák nektek elég régóta. Nem azzal van a baj, hogy Lady Gaga létezik, mint előadó, és hogy vannak akik szeretik őt, hanem azzal, hogy ilyen totálisan (már ijesztően viselkedő) elvakult fanatikusok vannak, akiknél se kép, se hang, csak az egekbe magasztalják a kedvencüket. Azt hiszik, hogy ő mindenki felett áll, mindenkinél jobb, és nincs hozzá fogható a világon.
Egyébként meg kb. ilyen fejet lehet vágni erre a hozzászólásra:
2011. október 10. 16:18
Téged orvos látott már?
2011. október 10. 16:20
10 album? Elég sok idő múlva lesz akkor gyereke..
2011. október 10. 16:32
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
25 évesen ez még nem olyan furcsa, meg persze a karrierjére akar még koncentrálni. Majd ráér 4 év múlva 29 évesen. Addig még zenél kiad albumokat és aztán a gyerekkel gondolom visszavonul egy darabig, de majd visszatér. Azt nem hinném, hogy a gyerek miatt visszavenne a stílusából, de csak változik majd valamit. Amúgy szerintem jó anya lenne, tényleg elég kedves lány.
2011. október 10. 16:57
PiciPicur: miért menjen el az orvoshoz, mert megmondta az igazat?
2011. október 10. 17:06
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem való egyaltálan anyának...szegény gyermeket (már ha lesz)előre sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.