Starity

Megvan az X-Faktor tizenkét döntőse

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 09. 22:58 #101
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
azért nem kell irigykedni Lil C-re...lehet h majd kiesik közben...xD
2011. október 09. 23:04 #102
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
a 25 felettiekbe szerintem a két csajnak, meg a biztonsági őrnek kellett volna bejutnia.

a fiúk mezőnye elég gyenge volt, de én úgy sajnáltam a barna gergőt, amikor kiesett. Keresztes Ildikót kéne kiszavazni az x-faktorból! Már tavaly is annyira irritált, eszméletlenül beképzelt, csak azt nem tudom, mire föl. Érzéke van ahhoz, hogy mindig megtalálja a legrosszabbat, és elhiggye, hogy az jó, csak mert ő foglalkozott vele. Tavaly is, amit művelt a király l norbival, az szánalmas volt. Gergőnek volt hangja, és kidobta őt, és inkább lil c-t tartotta bent. Lil C-nek nevetséges a hangja, csak vinnyog. Amerikai gettó stílusban akar nyomulni, csak azt felejti el, hogy arra születni kell, és azt nem lehet megtanulni. Én Barna Gergőt és Demes Tamást juttattam volna tovább, a többi számomra értékelhetetlen volt.

Még a lányokkal értek a legjobban egyet. Szerintem ott voltak a legjobb hangok, így nagyon nem lehetett rosszul választani. Én eleve csak Muri Enikőért néztem az egészet, mert ő a legtehetségesebb az egészben, és ha most kiesett volna, én nem néztem volna tovább az x-faktort. Ezzel ellentétben a 16 éves kiscsajt nem juttattam volna tovább, mert igaz, hogy jó hangja van, de 16 évesen nem tenném ki ennek. Szerintem, ha a szülei nem gondoltak erre, legalább feró gondolhatott volna, aki tényleg tudja, hogy mi van hírnév mögött. Én a Janis Joplin-os csajt jutattam volna tovább, neki nagyon jó hangja volt. A 21 éves anyukával egyetértettem, mert elég jó hangja volt.

A csapatokon megint eléggé kiborultam. A rocktenors az egyedüli jó, ami bekerült. Bár őket mindig csukott szemmel hallgatom, mert annyira ellenszenves a fejük, hogyha rájuk nézek, rögtön háttérbe szorul a tehetségük. Én azt a csaj duót juttattam volna tovább, amibe a magas és az alacsony volt, mert azok tényleg tudtak valamit. Bár nem lepődtem meg, hogy inkább az ikreket választották, mert ők karakteresebb, és jobban eladhatóbb/befuttathatóbb páros. Nekem is tetszettek az első fordulóban, de a born this way kegyetlen rossz volt, hogy a fucking perfect-ről már ne is beszéljek. Az apollo 23 sem volt olyan átütő számomra, de még lehet hogy ha összeszoknak, jobbak lesznek.

Egy szó mint száz, szerintem ez egy elég gyenge mezőny, és csak is Muri Enikő miatt nézem. Neki drukkolok, és ha kiesik, onnantól kezdve nem hinném, hogy nézni fogom, mert már nem lesz nagyon miért...
2011. október 09. 23:19 #103
Szaszii Espinela
Szaszii Espinela
új tag

Státusz♥Roc n' Roe♥ / Nickolas y Oriana♥ / Mariah Carey♥ Gaby Espino♥ Jencarlos Canela♥
Hozzászólás: 61
Csatolások: 29
Azonosító: 157984
Nem értem mi a **** bajotok van Curtissel!?
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.... Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás *****, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD
2011. október 09. 23:30 #104
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Szaszii Espinela @ 2011.10.09. 23:19)
Nem értem mi a ** bajotok van Curtissel!?
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.. Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás **, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
A kedvenc előadóim minimum 90%-a fekete bőrű, élek-halok a fekete zenéért, kultúráért és RnB, Soul, Rap zenét hallgatok.
Éljen az általánosítás. pompom.gif
2011. október 10. 00:02 #105
- törölt felhasználó -    
én nem látam nem is néztem !
2011. október 10. 00:21 #106
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (janet7 @ 2011.10.09. 23:30)

Éljen az általánosítás. pompom.gif

És mellé a butaság! pompom.gif wink.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. október 10. 00:53 #107
MeaNO1
MeaNO1
visszatérő vendég

StátuszDavid Drum is God!!!:))
Hozzászólás: 244
Azonosító: 145184
szerintem majdnem én is így döntöttem volna,csak a Hajdú ikreket és Lil C-t mellőztem volna..
2011. október 10. 01:36 #108
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Ez a Kelemen "Lil C Curtis" Csaba (van még több neve is?) egy az egybe Kállay Saunders András másolat. Bár az én szememben Kállay is csak egy bóvli utánzat volt valami menőbb amerikai r'n'b előadóról.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, kriszti145
2011. október 10. 07:25 #109
Senhora
Senhora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 232
Azonosító: 34504
a Gyagya ikreket és Enikőt nem vittem volna:)
2011. október 10. 07:31 #110
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
az idei xfaktort elnézve, hát... nem mondom hogy a tavalyi jó volt, mert ott volt a summer sisters, király l norbi, domokos fanni, akik nem értem hogyan jutottak tovább de mindegy -.-' meg az egész csak a vastag testvérekről szólt... az idei talán egy kicsivel jobb, de a fiúk közül pont a másik 3-nak kellett volna tovább jutnia. az a hosszúhajú "ijesztő" srác is jó volt, a fiatal is. dehát lehet jobb is hogy nem jutott tovább, mert már most itt szidjátok, mikor eszméletlen hangja van. annak a demes tamásnak a feje meg egyszerüen irritáló. nem is tud énekelni, tiszta mély hangja van, nincs is rendes hangterjedelme...

Idézet (Szaszii Espinela @ 2011.10.09. 23:19)
Nem értem mi a ** bajotok van Curtissel!?
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.. Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás **, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD

,,Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? " magyarok -.-' és nem amcsik. és csak azért jutott be, mert ildikó is megmondta hogy sztáralkat. és nem csak ad magára, hanem beképzelt, éppen azért mert ő félig néger. és amerikai stílusa van. csak kár hogy magyarországon vagyunk. a tehetségét nézve, lehet táncban tehetséges, de éneklésben csak vinnyog. Michael Jacksont akarja utánozni, dehát nézzétek már meg a beszédhangját, milyen mély, mikor meg énekel olyan mintha lenyelt volna valamit.
2011. október 10. 07:43 #111
hildus
hildus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Csatolások: 278
Azonosító: 145636
Hát van egy pár akit nagyon sajnálok... wub.gif Legjobban Blankát, csupa szív az a csaj.. smileeee.gif Géczi is nagyon jó, talán jobb, mint a pókemberes srác.. wink.gif Az ikrek nekem se túl szimpatikusak, de jó, hogy a két fiúcsapat tovább megy.. thumbsup.gif Oltyánban lehet, hogy több van, mint Lil C-ben, Ő inkább táncban jó.. Az érzékeny Gergőt is sajnálom, bár Keresztesnek igaza van, előbb kicsit nőjön fel, még van ideje karriert csinálni, csak fel ne adja mert tehetséges.. smileeee.gif
A továbbjutottakkal amúgy nics sok bajom, sok sikert mindenkinek! beer.gif
2011. október 10. 08:20 #112
maybe0330
maybe0330
visszatérő vendég

Státusz♫ ♫
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 175
Azonosító: 153217
a Muri Enikőt nem kellett volna betenni mert csak ordibálni tud...a Többi mentor tökéletesen döntött.
2011. október 10. 09:05 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (maybe0330 @ 2011.10.10. 08:20)
a Muri Enikőt nem kellett volna betenni mert csak ordibálni tud...a Többi mentor tökéletesen döntött.

Szerintem a magyar tehetségtelen celebvilág 100 és a hazai énekesnők 90%-a a mennyekben érezné magát, ha úgy tudna "ordibálni", mint Enikő.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145
2011. október 10. 09:19 #114
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Én nem nézem magát a műsort, de ma délelőtt egy videomegosztón belenéztem az előadásokba. Piszok gyenge egy mezőny lett ez. Az a Lil C egyenesen förtelmes! Vera még elmegy, ő egy tündér, de hangilag még nagyon nincs kész, és ezt ő maga is mondta. Muri Enikőt túlsztárolják, semmi különleges nincs benne, de idén Katica is gyenge volt és ez tény. Jellegtelen az egész, úgy ahogy van. Korántsem fogják annyian nézni ezt a szériát, mint az elsőt, ezt már most borítékolom. Nincs kiért nézni, legalábbis az én figyelmemet egyik sem keltette fel igazán. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, szavy
2011. október 10. 09:39 #115
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Hát, bakker ez a Lil C -től felfordult a gyomrom, valakinek, hogy lehet ekkora arca? Néztem a tévét és hányingerem lett. Én az erdélyi srácnak szurkolok.
2011. október 10. 09:49 #116
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Gratula, van egy-két tehetséges
2011. október 10. 10:53 #117
- törölt felhasználó -    
szerintem az idei X-faktor nagyon rossz...persze csak SZERINTEM.nekem épp h csak 1-2 "kedvencem" jutott be.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 10. 11:05 #118
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ildikón kiakadtam. 2 olyan embert is kiszórt, akit szívesen néztem volna. Méghozzá a két hosszú hajú srácot. mellow.gif Lil C nem kelt bennem ellenszenvet, de szimpátiát sem. Elfogadom, hogy ott van, mert nyilván próbáltak azért a mentorok olyan arcokat beválogatni, akik különböző karakterek. Sokan vannak, akiknek ez a "vinnyogás" (ahogy sokan itt fogalmaztak) jön be. Ez is egy műfaj. pardon.gif
A 25 év felettiek kiválasztásáról lemaradtam, de meglepődtem, hogy csak pasikat válogatott be a Miklós. Borznét azt hittem, vinni fogja. mellow.gif
A lányok. Én szinte borítékoltam, hogy Enikőt most beviszik a showba. mellow.gif Annyira én sem vagyok tőle elájulva. A 16 éves kislányt én sem vittem volna, ő még tanuljon a suliban, az lenne a dolga. mellow.gif
Csapatok. A szerelmespárt sajnáltam, azt hittem, ők tovább fognak jutni. A másik fiú-lány csak félig volt jó, a srác nagyon jó volt, a lányka lehúzta... A két fiúcsapat. A Rocktenors először tetszett, de nekem már ellaposodtak. blink.gif A trióhoz nem szólnék semmit, mert nincs róluk véleményem. mellow.gif Sokakkal ellentétben én örülök az Ikreknek, nekem szimpatikusabbak, mint a colos meg a törpilla. biggrin.gif Engem ők idegesítettek. mellow.gif Ettől függetlenül a csapatok szerintem megint az elején ki fognak potyogni. Talán a Rocktenors jut el a legtovább, de nekik sem jósolok túl sokat.
Szerintem az ideit is valamelyik fiú (beleértve a 25 év felettieket is) fogja megnyerni. Aki a legmacsósabb style-t kapja. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogi13
2011. október 10. 11:08 #119
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 11:05)

Szerintem az ideit is valamelyik fiú fogja megnyerni. Aki a legmacsósabb syle-t kapja. rolleyes.gif

Demes Tamás tűnik a legcukibb édespofinak. Szerintem.
2011. október 10. 11:09 #120
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.10.10. 11:08)
Demes Tamás tűnik a legcukibb édespofinak. Szerintem.

Nem, szerintem nem ő lesz a nyerő. rohog.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!