Megvan az X-Faktor tizenkét döntőse
2011. október 09. 23:04
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
a 25 felettiekbe szerintem a két csajnak, meg a biztonsági őrnek kellett volna bejutnia.
a fiúk mezőnye elég gyenge volt, de én úgy sajnáltam a barna gergőt, amikor kiesett. Keresztes Ildikót kéne kiszavazni az x-faktorból! Már tavaly is annyira irritált, eszméletlenül beképzelt, csak azt nem tudom, mire föl. Érzéke van ahhoz, hogy mindig megtalálja a legrosszabbat, és elhiggye, hogy az jó, csak mert ő foglalkozott vele. Tavaly is, amit művelt a király l norbival, az szánalmas volt. Gergőnek volt hangja, és kidobta őt, és inkább lil c-t tartotta bent. Lil C-nek nevetséges a hangja, csak vinnyog. Amerikai gettó stílusban akar nyomulni, csak azt felejti el, hogy arra születni kell, és azt nem lehet megtanulni. Én Barna Gergőt és Demes Tamást juttattam volna tovább, a többi számomra értékelhetetlen volt.
Még a lányokkal értek a legjobban egyet. Szerintem ott voltak a legjobb hangok, így nagyon nem lehetett rosszul választani. Én eleve csak Muri Enikőért néztem az egészet, mert ő a legtehetségesebb az egészben, és ha most kiesett volna, én nem néztem volna tovább az x-faktort. Ezzel ellentétben a 16 éves kiscsajt nem juttattam volna tovább, mert igaz, hogy jó hangja van, de 16 évesen nem tenném ki ennek. Szerintem, ha a szülei nem gondoltak erre, legalább feró gondolhatott volna, aki tényleg tudja, hogy mi van hírnév mögött. Én a Janis Joplin-os csajt jutattam volna tovább, neki nagyon jó hangja volt. A 21 éves anyukával egyetértettem, mert elég jó hangja volt.
A csapatokon megint eléggé kiborultam. A rocktenors az egyedüli jó, ami bekerült. Bár őket mindig csukott szemmel hallgatom, mert annyira ellenszenves a fejük, hogyha rájuk nézek, rögtön háttérbe szorul a tehetségük. Én azt a csaj duót juttattam volna tovább, amibe a magas és az alacsony volt, mert azok tényleg tudtak valamit. Bár nem lepődtem meg, hogy inkább az ikreket választották, mert ők karakteresebb, és jobban eladhatóbb/befuttathatóbb páros. Nekem is tetszettek az első fordulóban, de a born this way kegyetlen rossz volt, hogy a fucking perfect-ről már ne is beszéljek. Az apollo 23 sem volt olyan átütő számomra, de még lehet hogy ha összeszoknak, jobbak lesznek.
Egy szó mint száz, szerintem ez egy elég gyenge mezőny, és csak is Muri Enikő miatt nézem. Neki drukkolok, és ha kiesik, onnantól kezdve nem hinném, hogy nézni fogom, mert már nem lesz nagyon miért...
a fiúk mezőnye elég gyenge volt, de én úgy sajnáltam a barna gergőt, amikor kiesett. Keresztes Ildikót kéne kiszavazni az x-faktorból! Már tavaly is annyira irritált, eszméletlenül beképzelt, csak azt nem tudom, mire föl. Érzéke van ahhoz, hogy mindig megtalálja a legrosszabbat, és elhiggye, hogy az jó, csak mert ő foglalkozott vele. Tavaly is, amit művelt a király l norbival, az szánalmas volt. Gergőnek volt hangja, és kidobta őt, és inkább lil c-t tartotta bent. Lil C-nek nevetséges a hangja, csak vinnyog. Amerikai gettó stílusban akar nyomulni, csak azt felejti el, hogy arra születni kell, és azt nem lehet megtanulni. Én Barna Gergőt és Demes Tamást juttattam volna tovább, a többi számomra értékelhetetlen volt.
Még a lányokkal értek a legjobban egyet. Szerintem ott voltak a legjobb hangok, így nagyon nem lehetett rosszul választani. Én eleve csak Muri Enikőért néztem az egészet, mert ő a legtehetségesebb az egészben, és ha most kiesett volna, én nem néztem volna tovább az x-faktort. Ezzel ellentétben a 16 éves kiscsajt nem juttattam volna tovább, mert igaz, hogy jó hangja van, de 16 évesen nem tenném ki ennek. Szerintem, ha a szülei nem gondoltak erre, legalább feró gondolhatott volna, aki tényleg tudja, hogy mi van hírnév mögött. Én a Janis Joplin-os csajt jutattam volna tovább, neki nagyon jó hangja volt. A 21 éves anyukával egyetértettem, mert elég jó hangja volt.
A csapatokon megint eléggé kiborultam. A rocktenors az egyedüli jó, ami bekerült. Bár őket mindig csukott szemmel hallgatom, mert annyira ellenszenves a fejük, hogyha rájuk nézek, rögtön háttérbe szorul a tehetségük. Én azt a csaj duót juttattam volna tovább, amibe a magas és az alacsony volt, mert azok tényleg tudtak valamit. Bár nem lepődtem meg, hogy inkább az ikreket választották, mert ők karakteresebb, és jobban eladhatóbb/befuttathatóbb páros. Nekem is tetszettek az első fordulóban, de a born this way kegyetlen rossz volt, hogy a fucking perfect-ről már ne is beszéljek. Az apollo 23 sem volt olyan átütő számomra, de még lehet hogy ha összeszoknak, jobbak lesznek.
Egy szó mint száz, szerintem ez egy elég gyenge mezőny, és csak is Muri Enikő miatt nézem. Neki drukkolok, és ha kiesik, onnantól kezdve nem hinném, hogy nézni fogom, mert már nem lesz nagyon miért...
2011. október 09. 23:19
|
|
Szaszii Espinelaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 61 Csatolások: 29 Azonosító: 157984 offline
|
Nem értem mi a **** bajotok van Curtissel!?
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.... Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás *****, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.... Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás *****, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD
2011. október 09. 23:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Szaszii Espinela @ 2011.10.09. 23:19)
Nem értem mi a ** bajotok van Curtissel!?
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.. Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás **, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD
Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? Nektek más nem kell csak a rock-.-" Ti a tehetséget nem nézitek, csak a bőrszínt! Ez a leggusztustalanabb, ha valakit azért ítélsz el, mert.. Hát Curtis pedig meg fogja mutatni hogy ő igen is jó! és nem csak azért jutott be mert csak az imidzse jó, hanem azért mert van benne tehetség! Egyáltalán nem beképzelt, vagy az már baj ha valaki ad magára és nem 1970-ben érzi magát? xD Jó a stílusa zeneileg és mindenben is. Higyjétek el a többbiről is lehetne mindent mondani ott vannak pl. a Hajdu ikrek azok egy rakás **, szerencsére a sírós fiú kiesett..nah meg az a meg szállott rocker vagy rock n roll-os vagy milyen xD
A kedvenc előadóim minimum 90%-a fekete bőrű, élek-halok a fekete zenéért, kultúráért és RnB, Soul, Rap zenét hallgatok.
Éljen az általánosítás.
2011. október 10. 01:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ez a Kelemen "Lil C Curtis" Csaba (van még több neve is?) egy az egybe Kállay Saunders András másolat. Bár az én szememben Kállay is csak egy bóvli utánzat volt valami menőbb amerikai r'n'b előadóról.
2011. október 10. 07:31
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
az idei xfaktort elnézve, hát... nem mondom hogy a tavalyi jó volt, mert ott volt a summer sisters, király l norbi, domokos fanni, akik nem értem hogyan jutottak tovább de mindegy -.-' meg az egész csak a vastag testvérekről szólt... az idei talán egy kicsivel jobb, de a fiúk közül pont a másik 3-nak kellett volna tovább jutnia. az a hosszúhajú "ijesztő" srác is jó volt, a fiatal is. dehát lehet jobb is hogy nem jutott tovább, mert már most itt szidjátok, mikor eszméletlen hangja van. annak a demes tamásnak a feje meg egyszerüen irritáló. nem is tud énekelni, tiszta mély hangja van, nincs is rendes hangterjedelme...
,,Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? " magyarok -.-' és nem amcsik. és csak azért jutott be, mert ildikó is megmondta hogy sztáralkat. és nem csak ad magára, hanem beképzelt, éppen azért mert ő félig néger. és amerikai stílusa van. csak kár hogy magyarországon vagyunk. a tehetségét nézve, lehet táncban tehetséges, de éneklésben csak vinnyog. Michael Jacksont akarja utánozni, dehát nézzétek már meg a beszédhangját, milyen mély, mikor meg énekel olyan mintha lenyelt volna valamit.
Idézet (Szaszii Espinela @ 2011.10.09. 23:19)
Nem értem mi a ** bajotok van Curtissel!?
,,Mi az h csak amcsi zenét nyomatja? Hát mik vagytok ti? " magyarok -.-' és nem amcsik. és csak azért jutott be, mert ildikó is megmondta hogy sztáralkat. és nem csak ad magára, hanem beképzelt, éppen azért mert ő félig néger. és amerikai stílusa van. csak kár hogy magyarországon vagyunk. a tehetségét nézve, lehet táncban tehetséges, de éneklésben csak vinnyog. Michael Jacksont akarja utánozni, dehát nézzétek már meg a beszédhangját, milyen mély, mikor meg énekel olyan mintha lenyelt volna valamit.
2011. október 10. 07:43
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Hát van egy pár akit nagyon sajnálok...
Legjobban Blankát, csupa szív az a csaj..
Géczi is nagyon jó, talán jobb, mint a pókemberes srác..
Az ikrek nekem se túl szimpatikusak, de jó, hogy a két fiúcsapat tovább megy..
Oltyánban lehet, hogy több van, mint Lil C-ben, Ő inkább táncban jó.. Az érzékeny Gergőt is sajnálom, bár Keresztesnek igaza van, előbb kicsit nőjön fel, még van ideje karriert csinálni, csak fel ne adja mert tehetséges..
A továbbjutottakkal amúgy nics sok bajom, sok sikert mindenkinek!
A továbbjutottakkal amúgy nics sok bajom, sok sikert mindenkinek!
2011. október 10. 09:05
Idézet (maybe0330 @ 2011.10.10. 08:20)
a Muri Enikőt nem kellett volna betenni mert csak ordibálni tud...a Többi mentor tökéletesen döntött.
Szerintem a magyar tehetségtelen celebvilág 100 és a hazai énekesnők 90%-a a mennyekben érezné magát, ha úgy tudna "ordibálni", mint Enikő.
2011. október 10. 09:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Én nem nézem magát a műsort, de ma délelőtt egy videomegosztón belenéztem az előadásokba. Piszok gyenge egy mezőny lett ez. Az a Lil C egyenesen förtelmes! Vera még elmegy, ő egy tündér, de hangilag még nagyon nincs kész, és ezt ő maga is mondta. Muri Enikőt túlsztárolják, semmi különleges nincs benne, de idén Katica is gyenge volt és ez tény. Jellegtelen az egész, úgy ahogy van. Korántsem fogják annyian nézni ezt a szériát, mint az elsőt, ezt már most borítékolom. Nincs kiért nézni, legalábbis az én figyelmemet egyik sem keltette fel igazán.
2011. október 10. 09:39
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Hát, bakker ez a Lil C -től felfordult a gyomrom, valakinek, hogy lehet ekkora arca? Néztem a tévét és hányingerem lett. Én az erdélyi srácnak szurkolok.
2011. október 10. 11:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ildikón kiakadtam. 2 olyan embert is kiszórt, akit szívesen néztem volna. Méghozzá a két hosszú hajú srácot.
Lil C nem kelt bennem ellenszenvet, de szimpátiát sem. Elfogadom, hogy ott van, mert nyilván próbáltak azért a mentorok olyan arcokat beválogatni, akik különböző karakterek. Sokan vannak, akiknek ez a "vinnyogás" (ahogy sokan itt fogalmaztak) jön be. Ez is egy műfaj.
A 25 év felettiek kiválasztásáról lemaradtam, de meglepődtem, hogy csak pasikat válogatott be a Miklós. Borznét azt hittem, vinni fogja.
A lányok. Én szinte borítékoltam, hogy Enikőt most beviszik a showba.
Annyira én sem vagyok tőle elájulva. A 16 éves kislányt én sem vittem volna, ő még tanuljon a suliban, az lenne a dolga.
Csapatok. A szerelmespárt sajnáltam, azt hittem, ők tovább fognak jutni. A másik fiú-lány csak félig volt jó, a srác nagyon jó volt, a lányka lehúzta... A két fiúcsapat. A Rocktenors először tetszett, de nekem már ellaposodtak.
A trióhoz nem szólnék semmit, mert nincs róluk véleményem.
Sokakkal ellentétben én örülök az Ikreknek, nekem szimpatikusabbak, mint a colos meg a törpilla.
Engem ők idegesítettek.
Ettől függetlenül a csapatok szerintem megint az elején ki fognak potyogni. Talán a Rocktenors jut el a legtovább, de nekik sem jósolok túl sokat.
Szerintem az ideit is valamelyik fiú (beleértve a 25 év felettieket is) fogja megnyerni. Aki a legmacsósabb style-t kapja.
A 25 év felettiek kiválasztásáról lemaradtam, de meglepődtem, hogy csak pasikat válogatott be a Miklós. Borznét azt hittem, vinni fogja.
A lányok. Én szinte borítékoltam, hogy Enikőt most beviszik a showba.
Csapatok. A szerelmespárt sajnáltam, azt hittem, ők tovább fognak jutni. A másik fiú-lány csak félig volt jó, a srác nagyon jó volt, a lányka lehúzta... A két fiúcsapat. A Rocktenors először tetszett, de nekem már ellaposodtak.
Szerintem az ideit is valamelyik fiú (beleértve a 25 év felettieket is) fogja megnyerni. Aki a legmacsósabb style-t kapja.
2011. október 10. 11:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.10.10. 11:05)
Szerintem az ideit is valamelyik fiú fogja megnyerni. Aki a legmacsósabb syle-t kapja.
Demes Tamás tűnik a legcukibb édespofinak. Szerintem.
2011. október 10. 11:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.10. 11:08)
Demes Tamás tűnik a legcukibb édespofinak. Szerintem.
Nem, szerintem nem ő lesz a nyerő.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: