Megvan az X-Faktor tizenkét döntőse
2011. október 09. 21:08
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
Én Barna Gergőt sajnáltam
de a többieknek gratulálok!
2011. október 09. 21:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Gyors volt a cikk.
Annak nagyon örülök, hogy az a sírós Gergő nem jutott tovább, rettentően idegesítő volt. A mentorok most egész jól döntöttek szerintem, Oltyán Attilát mondjuk továbbjuttathatták volna, meg az Apollo 23 kieshetett volna. Kováts Verának, Muri Enikőnek, Baricz Gergőnek meg a Rocktenorsnak örülök viszont.
2011. október 09. 21:12
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Én egyetlen embernek szurkoltam azt se válogattak be-.- Oltyán Attila :'(
2011. október 09. 21:12
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Bagosi Alexa, Nánássy Tibi(Apollo 23) a kedvenceim. Nagyon szurkoltam Oltyán Attilának, ő aztán nayon nagy személyiség, kár, hogy Ildi nem engedte tovább. Baricz Gergőnek is örülök hogy bejutott. Viszont Lil C, azaz Kelemen Csaba hangja rettentően idegesít, ő helyette Oltyán Attila bekerülhetett volna szerintem. Muri Enikőnek is szurkoltam, a lány csapat az nagyon jó, és szerintem a Ferónak volt a legnehezebb a döntése, mert mindenkinek egytől-egyig nagyon jó hangjuk volt. Abodi-Nagy Blankát sajnálom hogy nem jutott tovább. Viszont a Hajdu ikrek... A hátamon feláll tőlük a szőr, ki kellett volna esniük.
2011. október 09. 21:19
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
jajj és gergő nem jutott towább :/
2011. október 09. 21:20
Idézet (iloveu2 @ 2011.10.09. 21:17~)
szerintem a Hajdu ikreknek nincs jó hangjuk ahogy Lil C-nek sem...
Egyetértek. Szerintem nem érdemelték meg. A két barátnőnek sokkal több esélyt adtam volna,mint a Hajdu ikreknek. Lil C.-re meg már mondani sem tudok semmit.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. október 09. 21:24
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Mind a négy csapatban pont egy olyan versenyző/versenyzők vannak akikkel nem értek egyet és szerintem rossz döntés volt.
De ahhoz képest ez elég jó és kiegyensúlyozott arány.
De ahhoz képest ez elég jó és kiegyensúlyozott arány.
2011. október 09. 21:24
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Én személy szerint nagyon örültem annak, hogy Gergő továbbjutott, nálam abszolút ő a fav.
Sajnáltam, hogy a magyar "Brúnó Mers" (Géczi András) nem jutott be, szerintem megérdemelte volna. Legalább Gergő és az Apollo 23 bent lesz.
2011. október 09. 21:27
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Sajnos nem néztem a tv-ben, de úgy látom azért olyanok is bekerültek akik érdemesek is arra, hogy benne legyenek az élő show-ban. Gondolok például Tarány Tamásra, és Muri Enikőre.
Hajrá, hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2011. október 09. 21:27
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
nekem az összes kedvencem benn van,de Lil C-t nem szeretem4
2011. október 09. 21:33
Idézet (Jessie @ 2011.10.09. 21:20)
Egyetértek. Szerintem nem érdemelték meg. A két barátnőnek sokkal több esélyt adtam volna,mint a Hajdu ikreknek. Lil C.-re meg már mondani sem tudok semmit. 
na igen, csak hát ők ugye eladhatók. róluk már a selejtezőben tudtam hogy ott lesznek az élő show-ban, nem volt meglepetés.
2011. október 09. 21:34
Idézet (sewenteen @ 2011.10.09. 21:00)
Örülök, h a síros kis homok láda nem jutott be, azt hittem neki megyek a tv-ének amikor őt láttam benne! Lil C- vel is így vagyok, őt nem a tehetsége miatt, hanem a karaktere miatt vitté tovább! A kis 16 éves lánynak örülök meg enikőnek is, meg a rock tenor is jó! Egy valakit viszont sajnáltam...
Nagyon értelmes vagy mondhatom.
2011. október 09. 21:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Lil C egy vicc. Egy, ismétlem egy jó produkciója nem volt.
Hajdú ikrek szerethetőek, bájosak, de a hangjuk nem ér fel a mezőny többi tehetségével. (Persze Lil C-jével igen.
)
Tarsoly Arnold bejutásán döftem volna magam t.kön, de hálistennek nem jutott tovább. Ez volt az 2. jó döntése Ildikónak ma... Az első Baricz Gergő
Apollo 23, azon belül is Kumich Tamás és Varjú René az, akiket ide valónak tartok... Nánássy Tibit, szegényt nem annyira.
Tarány Tamás és Muri Enikő nem volt kérdés. Ha ők nem jutottak volna tovább, az kívánt volna vért... de ilyesmire nem kerül sor:)
Géczi Andrist nagyon sajnáltam még, neki tökéletes hangja volt... Lil C-vel kéne kicserélni vhogy...
Gubik Petrát jobbnak tartom, mint az anyukát, őt sajnáltam...
Abodi Blankának is jobb volt a hangja, mint Kováts Verának, ettől függetlenül jobban örültem Verának
Számomra kedvencek: Baricz Gergő, Kumich Tamás, Muri Enikő, Tarány Tamás, Kováts Vera
Hajdú ikrek szerethetőek, bájosak, de a hangjuk nem ér fel a mezőny többi tehetségével. (Persze Lil C-jével igen.
Tarsoly Arnold bejutásán döftem volna magam t.kön, de hálistennek nem jutott tovább. Ez volt az 2. jó döntése Ildikónak ma... Az első Baricz Gergő
Apollo 23, azon belül is Kumich Tamás és Varjú René az, akiket ide valónak tartok... Nánássy Tibit, szegényt nem annyira.
Tarány Tamás és Muri Enikő nem volt kérdés. Ha ők nem jutottak volna tovább, az kívánt volna vért... de ilyesmire nem kerül sor:)
Géczi Andrist nagyon sajnáltam még, neki tökéletes hangja volt... Lil C-vel kéne kicserélni vhogy...
Gubik Petrát jobbnak tartom, mint az anyukát, őt sajnáltam...
Abodi Blankának is jobb volt a hangja, mint Kováts Verának, ettől függetlenül jobban örültem Verának
Számomra kedvencek: Baricz Gergő, Kumich Tamás, Muri Enikő, Tarány Tamás, Kováts Vera
2011. október 09. 21:36
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Most nem néztem. Igazából nem is nagyon érdekelt. Az X-akták film érdekesebb volt a Coolon.
Tarány Tamásnak, Muri Enikőnek és Kováts Verának viszont örülök, hogy bejutottak. Nekem ők a kedvenceim. A Hajdu ikrek az agyamra mennek, egyáltalán nem egy nagy tehetség egyik sem.
A Lady Gagás számmal nálam nagyon leszerepeltek... ezután mondja nekem valaki, hogy Gaga nem tud énekelni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.