Megvan az X-Faktor tizenkét döntőse
2011. október 14. 20:03
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
engem is idegesít
2011. október 14. 22:21
már nagyon várom a végét ,hogy mehtudjam
hogy ki vagy kik nyerik meg az idei xFaktort
És majd megkapja azt a sok nyereményt............. de jóó lesz neki(k)!!!!!!!
hogy ki vagy kik nyerik meg az idei xFaktort
És majd megkapja azt a sok nyereményt............. de jóó lesz neki(k)!!!!!!!
2011. október 15. 19:13
Nagyon sajnáltam Oltyán Attilát és Barna Gergelyt... annyira megszerettem őket, aztán egy csapásra kiestek... A továbbjutók közül Muri Enikőnek és Tarány Tamásnak szurkolok
2011. október 15. 22:40
janet7 (ajj, már megint ez a szó!) meg kell mondjam, hogy egyetértek veled Petrával, Katicával Enikővel, Borznével, Verával, Alexával és Lil C-vel kapcsolatban...
Kezdem mondjuk Petrával. Amikor először megláttam, azt hittem, hogy egy fogkrémreklámból menesztették, de amikor elkezdett énekelni, csak pislogtam, mint lufiárus a nyílzáporban.
Eszméletlen volt!
Azt hittem, elájulok!
Amint meghallottam a hangját, már tudtam, hogy neki fogok szurkolni. Szép is, aranyos is, a hangja pedig egyszerűen csodálatos.
Őszintén szólva a mentorok házának az első részéből csak Oltyán Attilát kaptam el, mert vendégünk volt, a második részből pedig semmit nem láttam. Hétfőn megkérdeztem az osztálytársaimat, hogy ki jutott be. Muri Enikő persze nem volt kérdés.
Nem bírtam ki, rákérdeztem Petrára. Nos, először azt mondták, hogy igen, majd kiderült, hogy összekeverték Bagosi Alexával. Na, ott lett vége mindennek...
(Amúgy Vera sem volt kérdés számomra...) Azóta szomorkodom Petra kiejtése miatt, és most, ahogy nézem az előshow-t (puszta kíváncsiságból), érzem, hogy valami nem teljes. (Mindenki tudhatja, hogy mire gondolok.) A Megasztár után most az X-Faktor követte el ezt a hibát.
Nos, nem mondom, hogy Enikőnek nincs hangja, csak túlsztárolt és erőltetett. Eléggé el van szállva, csak mert az előző évben rengetegen felháborodtak a kiesésén.
Németh Katicán is eléggé kibuktam, tekintve, hogy rengeteget fejlődött, de még addig se jutott el, ameddig tavaly. Neki is ott lett volna a helye a döntőben!
Borzné egy igazi tehetség! Remek hangi adottságok, jó kinézet. Mi kell még?! Ja! Az eladhatóság.
Alexának is nagyon jó hangja van, de Petrához és Katicához képest labdába se rúghat!
Nos, nos... Verácska tipikus példa erre a "cuki vagy, és eladható, mindenki zabizni fog, mert olyan kis ártatlanka és fiatal vagy, aki teljesítheti az álmait" esetre. (Ez már el is árulja, hogy miről is szól ez a verseny.)
Lil C olyan idegesítő, hogy az már nem igaz. Ő is csak Michael Jackson-t (Isten nyugasztalja) akarja koppintani.
Az ikrek még jobban fájnak, mint Lil C. Annyira álszentek, és ez annyira látszik rajtuk... Legalább meggyőzőbbek lennének ezzel a "jaj, de szeretjük egymást" dumával.
Az egyetlen vigaszom Tarány Tamás. Nekem most csak miatta (na meg amiatt a fránya kíváncsiságom miatt) nézem a műsort.
U. i.: Ez magánvélemény. Nem kell feltétlenül egyetérteni vele. Ha nem tetszik, ez van, nem tehetek, és te sem tehetsz semmit.
Kezdem mondjuk Petrával. Amikor először megláttam, azt hittem, hogy egy fogkrémreklámból menesztették, de amikor elkezdett énekelni, csak pislogtam, mint lufiárus a nyílzáporban.
Nos, nem mondom, hogy Enikőnek nincs hangja, csak túlsztárolt és erőltetett. Eléggé el van szállva, csak mert az előző évben rengetegen felháborodtak a kiesésén.
Németh Katicán is eléggé kibuktam, tekintve, hogy rengeteget fejlődött, de még addig se jutott el, ameddig tavaly. Neki is ott lett volna a helye a döntőben!
Borzné egy igazi tehetség! Remek hangi adottságok, jó kinézet. Mi kell még?! Ja! Az eladhatóság.
Alexának is nagyon jó hangja van, de Petrához és Katicához képest labdába se rúghat!
Nos, nos... Verácska tipikus példa erre a "cuki vagy, és eladható, mindenki zabizni fog, mert olyan kis ártatlanka és fiatal vagy, aki teljesítheti az álmait" esetre. (Ez már el is árulja, hogy miről is szól ez a verseny.)
Lil C olyan idegesítő, hogy az már nem igaz. Ő is csak Michael Jackson-t (Isten nyugasztalja) akarja koppintani.
Az ikrek még jobban fájnak, mint Lil C. Annyira álszentek, és ez annyira látszik rajtuk... Legalább meggyőzőbbek lennének ezzel a "jaj, de szeretjük egymást" dumával.
Az egyetlen vigaszom Tarány Tamás. Nekem most csak miatta (na meg amiatt a fránya kíváncsiságom miatt) nézem a műsort.
U. i.: Ez magánvélemény. Nem kell feltétlenül egyetérteni vele. Ha nem tetszik, ez van, nem tehetek, és te sem tehetsz semmit.
2011. október 15. 23:20
Bocs, elírtam az u. i. előtti mondatot. Valójában ezt akartam írni:
Nekem most csak miatta (na meg amiatt a fránya kíváncsiságom miatt) éri meg nézni ezt a műsort.
Nekem most csak miatta (na meg amiatt a fránya kíváncsiságom miatt) éri meg nézni ezt a műsort.
2011. október 16. 10:07
|
|
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline
|
ÓÓhh (Bocsi fanok) de utálom azt a Demes Tamást... Nem akarom h sokáig bentlegyen!!! Hajrá Kaváts Vera,Lil C, Muri Enikő és Tarány Tamás...<3
2011. október 16. 19:38
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Csabi a legjobb!
2011. október 17. 23:07
|
|
Anettka84új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 155921 offline
|
Kedves Ginny!
Egyetértek Veled!
A lányok közül nekem is a Petra lett volna az,aki számomra érdekesnek mondható.Egyébként tök mindegy volt a többi,sajnos mind ellenszenves,és a szombati produkciók után látom az elfogultságot is.Az egyetlen versenyző,aki miatt nézem én is a műsort,az Tarány Tamás(még Oltyán Attilára lettem volna kíváncsi,és véleményem szerint óriási hiba volt elküldeni Őt azokért,akik bent maradtak,mert az a 3 gyerek szörnyű).
.A többire nem vagyok kíváncsi.Egyébként számomra nagy csalódást okozott az idei széria az első adás után.A mentorok viselkedése meg már egyenesen kiakasztó!De még bizakodó vagyok,hátha kialakul menet közben...
Egyetértek Veled!
2011. október 19. 10:07
|
|
lilykee97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 159132 offline
|
A Rocktenors-ban meg rohadt nagyot csalódtam. Ilyen névvel ilyen számot előadni élő showban? Szerintem fogalmuk nincs róla, mi az a rock. Aztán jönnek ezzel az "ez egy újítás a rockzenében" dumával. Csakhogy az újítás azt jelenti, hogy valami újat kitalálnak úgy, hogy közben meghagyják a régi lényegét, nem azt, hogy egy már meglévő, ellentétes műfajt elneveznek rocknak. (magánvélemény)
Az ikrek olyan kis szerencsétlenek, és unalmasak, hogy mindig egyformán öltözködnek. Nincs saját egyéniségük, vagy mi? Csak hatásvadászok, de megnézem, kit hatnak meg a mentorjukon kívül. (magánvélemény)
Talán Lil C-ben még van fantázia, legalábbis elég szórakoztatónak tűnt. (magánvélemény)
Kováts Vera nagyon aranyos, a hangja is szép, én például neki szurkolok. (magánvélemény)
Tarány Tamás az abszlút kedvencem, tehetséges, stílusos, igazi sztár. (magánvélemény)
Muri Enikő időközben felnőtt, és ez nem tetszik benne. Elhagyta az aranyos, kedves részét és helyette túl "nőies" lett. Nem mondom, hogy legyen gyerekes, de valamit bele kéne vinnie, amitől a fiatalok közelebbinek érzik. (magánvélemény)
A többiek hidegen hagynak. Ennyi.
Az ikrek olyan kis szerencsétlenek, és unalmasak, hogy mindig egyformán öltözködnek. Nincs saját egyéniségük, vagy mi? Csak hatásvadászok, de megnézem, kit hatnak meg a mentorjukon kívül. (magánvélemény)
Talán Lil C-ben még van fantázia, legalábbis elég szórakoztatónak tűnt. (magánvélemény)
Kováts Vera nagyon aranyos, a hangja is szép, én például neki szurkolok. (magánvélemény)
Tarány Tamás az abszlút kedvencem, tehetséges, stílusos, igazi sztár. (magánvélemény)
Muri Enikő időközben felnőtt, és ez nem tetszik benne. Elhagyta az aranyos, kedves részét és helyette túl "nőies" lett. Nem mondom, hogy legyen gyerekes, de valamit bele kéne vinnie, amitől a fiatalok közelebbinek érzik. (magánvélemény)
A többiek hidegen hagynak. Ennyi.
2011. október 19. 13:02
Nekem a Rocktenors,az Apollo 23, Gyurcsik Tibi meg Baricz Gergő a kedvenceim!
Sajnáltam múltkor Tibit,hogy kiesett!
Sajnáltam múltkor Tibit,hogy kiesett!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: