Tupac, a híres rapper szexkazettája nagy port kavart a Shakur családban. Az édesanya kijelentette, hogy bárkit beperelne, ha közzétennék a videót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tupac családja perelne
2011. október 09. 19:42
2011. október 09. 19:51
Teljesen igazuk van!
Remélem, nem kerül napvilágra a felvétel!
R.I.P. Shakur!
Remélem, nem kerül napvilágra a felvétel!
R.I.P. Shakur!
2011. október 09. 19:54
Szerintem akkor se mocskolnák be Tupacet,ha nyilvánosságra kerülne a kazetta, mert mindenki követett el hibát az életében, és ha úgy nézzük, 2pac még részeg is volt, szóval szerintem ezt elnézhetjük neki. Bár én se szeretném, ha napvilágra kerülne a felvétel, de a családnak teljesen igaza van.
2011. október 09. 20:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jó, akik Pac rajongók és tudják, hogy milyen volt, azok valószínűleg nem botránkoznának meg rajta, ez nem változtat semmin vele kapcsolatban, tényleg semmin, DE akkor is iszonyatosan megalázó lenne, ha nyilvánosságra kerülne. Szerintem egy ilyen dolog mindig az, pláne ha egy 15 éve elhunyt emberről beszélünk, akinél pont nem az a fontos, hogy részegen milyen szexuális dolgokat csinált. Vannak, akik az ilyen videók miatt válnak ismertté, de nála ez egészen más. Semmit nem érnének el vele, ha nyilvánosságra hoznák azt a rohadt videót. Szóval nagyon helyes, ha perelnek.
2011. október 09. 20:28
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
én is perelnék ha a helyében lennék
2011. október 10. 15:18
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
hát basszus, nem igaz hogy már ennyire nincs pénzük -.-' hagyják már békén ezeket...
2011. október 10. 16:58
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
És ki fogja megnézni egy halott ember ilyen felvételét!
Ez botrány!
Ez botrány!
2011. október 11. 15:44
Istenem nemigaz már hogy az összes halott emberrel ezt kell csinálni. -.- Egyetértek janet7-el,ha nyilvánosságra is kerülne úgysem változtatna senkinek a nézetén,akik eddig szerették ezután is fogják,akikmeg nem ezutánse.Viszont rohadt nagy parasztnak kell már lenni ahhoz,hogy ezt egy halott emberrel csinálják meg.Pereljenek is!
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. október 15. 10:24
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Köszönet a cikkért. Már olvastam, de jó tudni, hogy itt is megjelent. Nem is értem hogy siklottam át rajta eddig.
Egyébként én örülök, hogy Afeni ennyire védi fia emlékét. Egy halott emlékét nem gyalázhatják meg a videó közzétételével. Én is egyetértek janet7-el nyilván nem változna semmi az igazi rajongók ugyanúgy szeretni fogják. Ismerjük Tupac életét nincs ebben semmi meglepő. Nagyon remélem, hogy megtalálják a videó birtokosát, mert nem szeretném, hogy azok körében, akik egyáltalán nem ismerik az a kép alakuljon ki róla, hogy egy botrányos celebrapper volt.
Egyébként én örülök, hogy Afeni ennyire védi fia emlékét. Egy halott emlékét nem gyalázhatják meg a videó közzétételével. Én is egyetértek janet7-el nyilván nem változna semmi az igazi rajongók ugyanúgy szeretni fogják. Ismerjük Tupac életét nincs ebben semmi meglepő. Nagyon remélem, hogy megtalálják a videó birtokosát, mert nem szeretném, hogy azok körében, akik egyáltalán nem ismerik az a kép alakuljon ki róla, hogy egy botrányos celebrapper volt.
2012. július 15. 18:25
|
|
Kathy122visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 347 Csatolások: 27 Azonosító: 175358 offline
|
Engem nem érdekel hogy miket muvelt Tupac!én szeretem ot egy igazi Rapper volt egy zseni és akármit is tett Tupac én mindíg szeretni fogom Ö a rap király♥ sajnos a halával meg Big halálával a rap meghalt mert ilyenekl jottek a helyukre pl: Jusin Bieber ...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.