Vámpírunk, a gyerekcsősz címmel debütált a Disneyn egy új sorozat, Vanessa Morgan főszereplésével.
A teljes cikkhez kattints ide!
A vámpírbébicsősz debütált a Disney csatornán
2011. október 09. 07:42
2011. október 09. 08:22
Sajnos lemaradtam róla!De jó akkor ez sorozat lesz??Király!
2011. október 09. 09:46
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hát sztem nem valami gyerekfilm, mert én láttam, és hogyis mondjam durva...am nem is nagyszám...
2011. október 09. 09:50
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Jesszusom,még ez is?? xD
2011. október 09. 09:57
Láttam hogy ez megy a tévében de annyira nem érdekelt.Lehet hogy majd bepótolom.
2011. október 09. 09:59
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Nagyon várom már,hogy láthassam.Imádom a vámpírokat(főleg,ha lányról van szó).
2011. október 09. 10:02
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Nem hinném hogy nagyon megfogná az embereket. Főleg, hogy már lassan a vámpírok mennek ki a divatból. Amúgy meg ha egy normális csatorna rendezné, ami tényleg nem a hülyeségre fektetné a hangsúlyt, akkor még el is hinném hogy jó, de amit a Disney ad ki a kezéből, az korántsem minőségi. Még szerencse hogy az egykori Disney filmben/sorozatban feltűnt sztárokat leszerződtették máshová.
2011. október 09. 10:08
de jó a film negyon megtetszedt!Végre nem egy tipikus disney sorozat,én várom
2011. október 09. 10:15
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nekem kicsit gagyinak tűnik, de nem akarok előítéletes lenni. Szerintem a vámpírokról már annyi bőrt lenyúztak, most már ideje lenne valami újjal előrukkolni... Nincs Disney-m, de szerintem netről se fogom letölteni. Max 1 részt, mert kíváncsi vagyok, mit hoznak ki egy vámpírdadából... neem, mégse
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.