Jön az új SHINee japán single
2011. október 09. 20:46
szoniboszi, de nyomi vagy XDDDD
már alig vároom *w* egyik kedvenc fiúbandám a SHINee, nagyon szeretem őket ♥ SHINee hwaiting ♥ Hajrá magyar Shawolok~~ ♥ (:
már alig vároom *w* egyik kedvenc fiúbandám a SHINee, nagyon szeretem őket ♥ SHINee hwaiting ♥ Hajrá magyar Shawolok~~ ♥ (:
2011. október 10. 16:18
aki nem szereti ne halgassa...sztem jók szeretem őket,ahogy a kpopot.
2011. október 10. 17:31
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Nem értem,hogy mit erőlködnek itt.Tiszta tehetségtelenek.És én egyetértek szoniboszival. És jöhettek itt nekem ezrével akár,de akkor is tehetségtelennek tartom őket és annak is fogom.
2011. október 10. 17:46
|
|
Yuumeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 158993 offline
|
Nem rossz a SHINee,azt elismerem...nekem meg is van a Replay albumuk. De azért vannak náluk sokkal TEHETSÉGESEBB együttesek is, akik sokkal több figyelmet érdemelnek,mint a SHINee. Pl. a TVXQ-ra most igazán ráférne egy kis támogatás, elég nehéz időket élnek meg. Ezzel nem szeretnék senkit sem magam ellen fordítani
De azért TaeMin tényleg nem semmi...hová tűnt az az ártatlan kisfiú?
Néha van olyan érzésem,h át fogja venni e leader szerepét x"D Key haja pedig vmi eszméletlen az új Lucifer klippben ♥ Mondjuk,személy szerint én a Lucifer koreai verzióját jobban kedvelem ^^;;
SHINee fighting~~~ ^^
SHINee fighting~~~ ^^
2011. október 10. 18:55
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
ahw. *-* SHINee... Hwaiting. <3<3<3 *-*
2011. október 11. 12:35
picipicur, úristen -.- az ostoba véleményeidet tartsd meg magadnak!
2011. október 12. 17:00
Már korábban is ismertem ezt a dalt,az előző verziót kicsit jobban is szeretem mint ezt a japánt,de a nyelvváltozás mit sem ront a dal minőségén,továbbra is szeretem.Abban sokaknak igaza van hogy furcsa a külsejük,de épp ez teszi őket egyedibbé,érdekesebbé,engem speciel nem zavar a dolog.
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. november 06. 03:26
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
omfg imádom a cikkírót (L), mért csak most veszem én észre ezt a cikket DDDD:
Az idióta emberekkel nem kell törődni, csak stílusosan: 'I don't give a f.ck' (és még szépen ki is pontoztam a csúnya szót~ XD. És megjegyzem én meg a TE KEDVENCEIDET TARTOM TEHETSÉGTELEN BARMOKNAK, nah ehhez mit szólsz heh.
SHINee fighting! \o/
Jövőre végre lesz koreai comeback is, kitartást Shawolok~ \o/
Az idióta emberekkel nem kell törődni, csak stílusosan: 'I don't give a f.ck' (és még szépen ki is pontoztam a csúnya szót~ XD. És megjegyzem én meg a TE KEDVENCEIDET TARTOM TEHETSÉGTELEN BARMOKNAK, nah ehhez mit szólsz heh.
SHINee fighting! \o/
Jövőre végre lesz koreai comeback is, kitartást Shawolok~ \o/
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.