Ő az a 2:00-nál.
Beast
2011. november 04. 20:44
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Hát gyerekek... Junhyungnak valami szörnyű haja volt a XING-es időszakában - avagy amikor még Poppin' Dragon volt a művészneve -, pedig én tényleg imádom őt.
2011. november 04. 21:09
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.04. 20:44)
Hát gyerekek... Junhyungnak valami szörnyű haja volt a XING-es időszakában - avagy amikor még Poppin' Dragon volt a művészneve -, pedig én tényleg imádom őt.
ez de durva xD az a haj...
Yoseob xD 01:03-nál az dőlés xD
2011. november 04. 21:29
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Idézet (XUtauxNiichanX @ 2011.11.04. 21:09)
ez de durva xD az a haj...
sohatöbbetvissza
Lehet a felét sem értem, de behaltam Junhyungnál.
1 felhasználónak tetszik:
XUtauxNiichanX
2011. november 04. 21:56
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.04. 21:29)
Lehet a felét sem értem, de behaltam Junhyungnál.
Ez már fáj xD Az a szemüveges nagyon jól nyomta.
ezen még most is nevetek
2011. november 04. 22:38
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
|
Idézet (XUtauxNiichanX @ 2011.11.04. 21:56)
Ez már fáj xD Az a szemüveges nagyon jól nyomta.
ezen még most is nevetek
ezen még most is nevetek
Amikor már ott tartott Yoseob, hogy próbálta lenyelni a kaját, kitört belőlem a nevetés, meg akkor is, mikor Junhyung tuszkolta a szájába.
A végefelé... Yoseob
2011. november 04. 23:04
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.04. 22:38)
Amikor már ott tartott Yoseob, hogy próbálta lenyelni a kaját, kitört belőlem a nevetés, meg akkor is, mikor Junhyung tuszkolta a szájába.
Ezért IS szeretem őket, mert olyan bolondok.
Jó párosítást alkotnak.
A végefelé... Yoseob
A végefelé... Yoseob
imádom ezt a részt
de azért ez se semmi
2011. november 05. 00:38
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.05. 00:20)
YoSeobnak olyan gyönyörű ez a száma
Ennél már csak ezt imádom jobban. Szerintem bárki aki megnézi tuti, hogy megkönnyezi. Gyönyörű.
hogy lehet valaki ilyen édes?
Látszik rajta, hogy teljes szívéből énekli az anyukájának.
Ennél már csak ezt imádom jobban. Szerintem bárki aki megnézi tuti, hogy megkönnyezi. Gyönyörű.
hogy lehet valaki ilyen édes?
ez gyönyörű *-* a könnyeim is elkezdtek folyni
Lakreen.
2011. november 05. 12:00
|
|
evyke1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 436 Csatolások: 1 Azonosító: 143743 offline
|
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.04. 20:44)
OMG de aranyos xD hogy néz ki?!
Lakreen.
2011. november 05. 12:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 436 Csatolások: 1 Azonosító: 143743 offline
|
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.04. 22:38)
Ezért IS szeretem őket, mert olyan bolondok.
Jó párosítást alkotnak.
A végefelé... Yoseob
A végefelé... Yoseob
ÓÓÓ
Lakreen.
2011. november 06. 17:06
Idézet (Lakreen. @ 2011.11.06. 16:02)
Jó pár napja láttam ezt a videót... Azóta se tudom kiverni a fejemből.
Annyit röhögtem mindenkin.
Tényleg illik a V.I.U számukhoz.
Imádom ezt a videót! Már vagy ezerszer láttam és még mindig könnyet csal a szemembe a nevetéstől. Elképesztő, hogy ezek hatan néha mit össze nem bohóckodnak.
Lakreen.
2011. november 06. 17:28
|
|
|
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.06. 17:22)
Bár mondjuk nálam ez a videó visz mindent. Mióta ezt láttam azóta a Girl's Generation-nak a Gee számán állandóan elkap a nevethetnék, mert eszembe jut ez a videó.
Ez a videó meg szerintem magáért beszél.
Yoseob és Dujun milyen jól táncolnak már
Lakreen.
2011. november 06. 17:54
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
|
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.06. 17:22)
Bár mondjuk nálam ez a videó visz mindent. Mióta ezt láttam azóta a Girl's Generation-nak a Gee számán állandóan elkap a nevethetnék, mert eszembe jut ez a videó.
Kinek nagy álma, hogy találkozhasson velük?
/Egy jelentkező már megvan.
2011. november 06. 20:09
Én is... :)) (^w^)
2011. november 06. 21:57
na igen én is beállok a "találkozni akarok a Beast fiúkkal" sorba.
Szerintem mindenki aki kicsit is szereti a fiúkat nagy álmuk, hogy egyszer életnagyságba lássa őket.
Csak hogy mielőtt találkozhatnánk velük el kell jutni Koreába, aztán meg már csak néhány száz rajongóval kéne ezt lebokszolni.
Vagy ki kell költözni olyan európai országba ami még a térképen is fenn van.
De félre téve ezt a sok hülyeséget nekem is nagy álmom, hogy találkozzak a Beast-el.
Szerintem mindenki aki kicsit is szereti a fiúkat nagy álmuk, hogy egyszer életnagyságba lássa őket.
Csak hogy mielőtt találkozhatnánk velük el kell jutni Koreába, aztán meg már csak néhány száz rajongóval kéne ezt lebokszolni.
Vagy ki kell költözni olyan európai országba ami még a térképen is fenn van.
De félre téve ezt a sok hülyeséget nekem is nagy álmom, hogy találkozzak a Beast-el.
2011. november 06. 22:17
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.06. 21:57)

Ha nincs más módja...
Csak viccelek, azért nem lennék képes összebunyózni senkivel sem. Bár ha Yo Seob-ről van szó, akkor meggondolandó.
2011. november 07. 19:35
Igazából teljesen véletlen bukkantam rá a fiúkra.Igazából egy zene csatornán adták le a Bad Girl című számukat,amitől majdnem belehaltam annyira tetszet.Igazából nem Yoseob volt az akit kiszúrtam a bandában hanem Gikwang,egyszerűen annyira bájos pofija volt,hogy beleszerettem de szószerint így hát elkezdtem kukatni a banda után és hol volt az első keresésem elinditása hát a starity.Nos sikeres volt az akcióm így megtaláltam az összes fiút,de előtte még hallottam úgyanígy egy zene csatornán a shock című számokat ahol Yoseob tűnt ki ott számomra és DooJoon.Azóta is ők hárman a legnagyobb kedvenceim a bandában.Gondolkoztam és arra jutottam,lehetnek helyes jól és táncolhatnak,de mi van az élőben való énekléssel,hát kellemeset csalódtam bennük.Nagyon tetszet amit a színpadon műveltek minda 6-an.
Igazából nem vagyok magyar származású csak félig,a másik "részem" pedig rómán,így a nagybátyám aki válogatott hokista mesélte nekem,hogy még talán 2009. nyarán Dél-Koreában volt egy világbajnoksága,ahol a koreai hokistákkal játszott együtt,na és hol volt hát Szöul-ban.Én akkor hanyast estem és könyörögtem neki,hogy vigyen magával,hogy ha megy mégegyszer.
Természetesen megígérte,de úgy sem elsz semmi.Igazából ölni tudnék azért,hogy egy B2st koncertre elmenjek vagy egy 2Ne1 fellépésre,számomra az nagy szó lenne.
Ez mindent visz,nem elég,hogy IU-ért is oda vagyok,de Yoseob milyen aranyos benne.
Igazából nem vagyok magyar származású csak félig,a másik "részem" pedig rómán,így a nagybátyám aki válogatott hokista mesélte nekem,hogy még talán 2009. nyarán Dél-Koreában volt egy világbajnoksága,ahol a koreai hokistákkal játszott együtt,na és hol volt hát Szöul-ban.Én akkor hanyast estem és könyörögtem neki,hogy vigyen magával,hogy ha megy mégegyszer.
Ez mindent visz,nem elég,hogy IU-ért is oda vagyok,de Yoseob milyen aranyos benne.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.