Beast
2012. január 26. 06:26
Végre itt van!
2012. január 27. 22:49
Hát ez eszméletlen!
Mindenkinek ajánlom, hogy nézze végig, megéri.
2012. január 28. 00:05
Megtaláltam a shownak az első részét, hát ez is nagyon komoly.
2012. február 02. 16:33
Hát ez szerintem sláger gyanus szám lesz. Nekem már ez a kis 30 mp-es zene is tetszik.
Remélem klip fogja követni.
http://www.youtube.com/user/beastofficial?feature=g-all-u
http://www.youtube.com/user/beastofficial?feature=g-all-u
2012. február 10. 16:14
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Idézet (Lakreen. @ 2012.02.10. 15:13)
Hát gyerekek... Miért van, hogy ahányszor a B2ST Európában jár, Junhyung és Yoseob mindig beteg?! - a maszkból ítélve.
A maszkokat nem csak akkor szokták hordani ha betegek
általában épp azért hordják hogy ne betegedjenek le
2012. február 10. 17:22
Idézet (Lakreen. @ 2012.02.10. 15:13)
Hát gyerekek... Miért van, hogy ahányszor a B2ST Európában jár, Junhyung és Yoseob mindig beteg?! - a maszkból ítélve.
Ebben brigicyy-nek lehet igaza, mert nagyobb rá az esély, hogy megelőzésként és nem fertőzés miatt van rajtuk a maszk. Szerintem nekik ez már kicsit ilyen megszokás is lehet hiszen ázsiában rengetegen hordanak ilyen nap mint nap főleg a szmog miatt.
Meg aztán sose tudhatják, hogy egy európaitól milyen nyavaját kaphatnak el.
Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy mocskosul szerencsések a franciák!
Áááá, elképesztő cuki haja van GiKwang-nak!

2012. február 10. 17:53
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Idézet (brigicyy @ 2012.02.10. 16:14)
A maszkokat nem csak akkor szokták hordani ha betegek
vagy csak van akinek jól áll
De nem tűnnek betegnek
reméljük hogy nem is azok 
Jaj, akkor jó.
Ide mikor fognak jönni?
2012. február 14. 15:50
Egy újabb csodás videó a fiúktól.
2012. március 02. 17:47
Sziasztok!
Fiú bandák közül ők nálam az elsők. Mind a hat srác elképesztő tehetséges és helyes.
Fő kedvenceim a csapatból DooJoon és YoSeob. Szerintem a csapatban pont ők a két véglet. Míg YoSeob cuki kisfiús addig Doojoon mondhatni igazi férfias vonzerővel rendelkezik.
junHyung pedig csodálatos rapper, nélküle valahogy egy dal se lenne egész. HyunSeung pedig talán a legkiemelkedőbb főleg a néha igen érdekes hajaival. GiKwang meg hát talán a legsokoldalúbb a csapatban hiszen nem csak remek énekes/táncos, de még kiváló színész is. DongWoon nélkül pedig nem lenne a Beast B2st, hiszen igen egyedi a hangszíne és hát azért kell egy maknae is a csapatba.
A fiúknak köszönhetem hogy megismertem a k-poot így örök kedvenceim lesznek.
Beast Almighty
Fiú bandák közül ők nálam az elsők. Mind a hat srác elképesztő tehetséges és helyes.
Fő kedvenceim a csapatból DooJoon és YoSeob. Szerintem a csapatban pont ők a két véglet. Míg YoSeob cuki kisfiús addig Doojoon mondhatni igazi férfias vonzerővel rendelkezik.
junHyung pedig csodálatos rapper, nélküle valahogy egy dal se lenne egész. HyunSeung pedig talán a legkiemelkedőbb főleg a néha igen érdekes hajaival. GiKwang meg hát talán a legsokoldalúbb a csapatban hiszen nem csak remek énekes/táncos, de még kiváló színész is. DongWoon nélkül pedig nem lenne a Beast B2st, hiszen igen egyedi a hangszíne és hát azért kell egy maknae is a csapatba.
A fiúknak köszönhetem hogy megismertem a k-poot így örök kedvenceim lesznek.
2012. március 02. 20:12
Idézet (Saranghae17 @ 2012.02.14. 15:50)
Egy újabb csodás videó a fiúktól.
HyunSeung
Nos szerintem csodálatos lett,imádom ezt a számukat a fiúknak,és ez a klip valami eszméletlen ötletes lett.Imádom őket és most sem csalódtam bennük,remélem minél hamarabb láthatjuk az I Knew it klipjét mert már nem bírom.Nos mindegyik fiú nagyon édes.
Idézet (brigicyy @ 2012.02.10. 20:50)
Egy kis nyálcsorgató
A GiKwang rajongóknak
Én inkább nem mondanák rá semmit sem.
Amúgy ki az a lány mögötte,megverjük.
2012. március 02. 21:32
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2012.03.02. 20:12)
Én inkább nem mondanák rá semmit sem.
Amúgy ki az a lány mögötte,megverjük.
Még szép
2012. március 05. 20:16
Újabb nyálcsorgató tánc.
Olvadok Yoseob-tól & DooJoon-tól.
2012. március 22. 21:17
Idézet (brigicyy @ 2012.03.14. 19:37)
Beautyk mit szóltok Yoseob és Eunji duettjéhez és persze a klipphez?
A dal szerintem fantasztikus, nekem nagyon tetszik. A klip is bejön főleg, hogy ilyen egyszerű. Szeretem ha ilyen klipet csinálnak, ami ilyen stúdiós.
És persze mint mindig YoSeob hihetetlenül aranyos, kiváló hangal, YoSeobról nem létezik rossz klip.
Eunjinak szép hangja van, bár pont őt nem annyira kedvelem, de így jó kis párost alkotnak és a hangjuk is remekül passzol. Összességében a Cube csapatnak megint egy jó kis videót sikerült össze rakniuk.
2012. március 24. 18:20
Idézet (Lakreen. @ 2012.03.22. 21:48)
Tényleg igaz, hogy Junhyung és Goo Hara szakítottak?
Valahol olvastam, és nem valami megbízható forrásnak tűnt. Így hát, ha valamit tudtok erről...
Valahol olvastam, és nem valami megbízható forrásnak tűnt. Így hát, ha valamit tudtok erről...
Lehetséges, mert már tavaly szeptemberben is jelentek meg olyan hírek miszerint Ha-ra és Junhyung szünetet tartanak. Nos, hogy a szünetnek mi lett a vége azt nem tudom biztosan.
Amúgy, ha hiteles híreket szeretnél olvasni én ezt a két oldalt ajánlanám:
http://star.mt.co.kr/news/starEnglish.html
http://www.allkpop.com/
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2012. március 24. 18:22
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
|
Idézet (Lakreen. @ 2012.03.22. 21:48)
Tényleg igaz, hogy Junhyung és Goo Hara szakítottak?
Én úgy hallottam hogy nem igaz.. csak pletyka volt.. és még mindig együtt vannak
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.