Starity

Beast

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 06. 17:26 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lakreen. @ 2012.01.06. 13:40)
Még most is ezen röhögök. _nevet.gif Néha, azért elterelte a figyelmem Junhyung. heart.gif

Anyám,úgy viselkedtek mint az ovodában. rohog.gif Na de ezért szeretjük őket.Mondjuk HyunA helyébe én is visszacsaptam volna,de attól függetlenül cukik voltak nagyon! wub3.gif Ki volt ott HyunA mellett,mert már ő is csapni akartam Dong Woon-t?!
2 felhasználónak tetszik: Lakreen., jang01yoseob
2012. január 06. 17:33 #182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.05. 19:46)
Az jó, ha sokan kérik, de hát sajnos az, hogy mi megy a tv-ben nem kívánság műsor.  laugh.gif 
A magyar zene adókról meg csak annyit, hogy egy petákot se érnek. Úgy s,zar az összes ahogy van.  dry.gif  /és őszintén bocsánat ha bele tapostam valakinek a lelki világába/

Ott a pont.Mondjuk elég sokat nézek zene csatornát,de 2 óránként ugyanazt ismétlik.Amúgy ott van a Music Chennel vagy,hogyan is írják.:Nem tanult abból,hogy most a top 101-en 5. lett a 2NE1-I am the best 3. lett a Beast-Bad Girl és az első pedig a Shock című slágerük.Mondjuk igazából azt sem értem,hogy miért a japán verziót nyomják le és miért nem az eredetit.Ha jól emlékszem még tavaly szeptemberben volt a normális verziójaa Bad Girl-nek és azóta eltűnt.Na igen meg arra is emlékszem még 2010.-ben láttam a 2NE1-Can't nobody című számukat és az is eltűnt,ahogyan a Beast- (Soom) Breath című számuk is.Hát nem igazán értem én ezt,de mostanában inkább cd-re töltöm le a számokat és azt hallgatom,mert legalább ott csak a kedvenceim mennek rajta,és nem valami más.Na igen és azért sem játszanak le,nagyon mostanság több számot mert pénzbe kerül az is. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Lakreen.
2012. január 06. 17:47 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.01.06. 17:33)
Ott a pont.Mondjuk elég sokat nézek zene csatornát,de 2 óránként ugyanazt ismétlik.Amúgy ott van a Music Chennel vagy,hogyan is írják.:Nem tanult abból,hogy most a top 101-en 5. lett a 2NE1-I am the best 3. lett a Beast-Bad Girl és az első pedig a Shock című slágerük.Mondjuk igazából azt sem értem,hogy miért a japán verziót nyomják le és miért nem az eredetit.Ha jól emlékszem még tavaly szeptemberben volt a normális verziójaa Bad Girl-nek és azóta eltűnt.Na igen meg arra is emlékszem még 2010.-ben láttam a 2NE1-Can't nobody című számukat és az is eltűnt,ahogyan a Beast- (Soom) Breath című számuk is.Hát nem igazán értem én ezt,de mostanában inkább cd-re töltöm le a számokat és azt hallgatom,mert legalább ott csak a kedvenceim mennek rajta,és nem valami más.Na igen és azért sem játszanak le,nagyon mostanság több számot mert pénzbe kerül az is.  110.gif

Na igen, amivel mindig baja van a magyarnak az a pénz, ezért sem szinkronizáltak le csak kb.3 koreai sorozatot. dry.gif
A zene csatornákról meg még annyit, hogy a 1 óra alatt talán ha leadnak 5-6 számot mert a többi reklám meg egyéb hülyeség. De hát ez van. Amúgy sem nézek már vagy 2 éve ilyen adókat, többet érek a youtube-al. meg ami tetszik klip úgy is letöltöm azután meg majd a gépem eldönti milyen sorrendbe adja le a klipeket, reklám nélkül. laugh.gif biggrin.gif

Az előző hozzászólásodra vissza térve pedig SoHyun áll HyunAh mellett. smileeee.gif Szintén 4minute wink.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, Lakreen.
2012. január 06. 21:23 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.05. 19:46)
Az jó, ha sokan kérik, de hát sajnos az, hogy mi megy a tv-ben nem kívánság műsor.  laugh.gif 
A magyar zene adókról meg csak annyit, hogy egy petákot se érnek. Úgy s,zar az összes ahogy van.  dry.gif  /és őszintén bocsánat ha bele tapostam valakinek a lelki világába/

Igen sokan kérik és van kívánságműsor (nekem meg főleg XD)
laugh.gif
2012. január 06. 21:26 #185
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.01.06. 17:33)
Ott a pont.Mondjuk elég sokat nézek zene csatornát,de 2 óránként ugyanazt ismétlik.Amúgy ott van a Music Chennel vagy,hogyan is írják.:Nem tanult abból,hogy most a top 101-en 5. lett a 2NE1-I am the best 3. lett a Beast-Bad Girl és az első pedig a Shock című slágerük.Mondjuk igazából azt sem értem,hogy miért a japán verziót nyomják le és miért nem az eredetit.Ha jól emlékszem még tavaly szeptemberben volt a normális verziójaa Bad Girl-nek és azóta eltűnt.Na igen meg arra is emlékszem még 2010.-ben láttam a 2NE1-Can't nobody című számukat és az is eltűnt,ahogyan a Beast- (Soom) Breath című számuk is.Hát nem igazán értem én ezt,de mostanában inkább cd-re töltöm le a számokat és azt hallgatom,mert legalább ott csak a kedvenceim mennek rajta,és nem valami más.Na igen és azért sem játszanak le,nagyon mostanság több számot mert pénzbe kerül az is.  110.gif

majd szólok ha lesznek ezek majd írok a Music Channelnek cool.gif
2012. január 07. 17:36 #186
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.06. 17:47)
Az előző hozzászólásodra vissza térve pedig SoHyun áll HyunAh mellett. smileeee.gif Szintén 4minute  wink.gif

Köszönöm.Nem láttam teljesen az arcát,mert így ugrálva mutatta a videót.
2012. január 08. 21:03 #187
- törölt felhasználó -    
A Beast fiúkon mindig jót lehet mosolyogni. Itt van néhány amitől biztos a röhögő görcs. biggrin.gif _nevet.gif

Gi Kwang és YoSeob /meg két 2PM tag/

DooJoon /2Am,2PM/
3 felhasználónak tetszik: jang01yoseob, SelenaGirl, Lakreen.
2012. január 11. 21:06 #188
Lakreen.
Lakreen.
ELF o(≧∀≦)o

StátuszI guess the more you get to know about love, you only become worse. - Tablo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 132
Azonosító: 145693
Imádom őket! Junhyung heart.gif Tök jó, hogy leváltotta szőke tincset. Bár az is jól állt. tongue.gif

Gikwang és Yoseob heart.gif Behalok rajtuk. biggrin.gif Az aranyosságnak vannak határai?

Tök jók az ilyen események. Főleg ez az Idol Star Sport Championship. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Saranghae17
2012. január 11. 22:21 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lakreen. @ 2012.01.11. 21:06)
Imádom őket! Junhyung heart.gif Tök jó, hogy leváltotta szőke tincset. Bár az is jól állt. tongue.gif

Gikwang és Yoseob heart.gif Behalok rajtuk. biggrin.gif Az aranyosságnak vannak határai? 

Tök jók az ilyen események. Főleg ez az Idol Star Sport Championship. thumbsup.gif

Hát behalok laugh.gif DooJoon úgy néz itt ki mint egy majom, úgy tömte magába azt a cuccot. _nevet.gif
Gi Kwang meg YoSeob egyszerűen cukik. Ha aranyosságról van szó, náluk nincs határ. heart.gif
JunHyung meg szerintem jobban néz ki ezzel a hajjal, mint a szőkével. wub.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Lakreen., SelenaGirl
2012. január 13. 14:28 #190
- törölt felhasználó -    
Hát minden Beast tag elmehetne színésznek. laugh.gif heart.gif wub.gif wub3.gif
3 felhasználónak tetszik: Lakreen., Amy_Antic, jang01yoseob
2012. január 13. 18:15 #191
- törölt felhasználó -    
Megláttam a témát és muszály volt ide is írnom egy pár szót.A koreai zeneévilággal nem régiben ismerkedtem össze és úgy gondolom,hogy ez nem volt rossz döntés az életemben.Nagyon megtettszett amit csinálnak.Az igazság az,hogy csak 2 kiemelkedő banda van számomra ebben a zenei stílusban,természetesen azértm ég kedvelek 1-2-őt.Az egyik kiemelkedő banda a Secret lenne a másik pedig a Beast volna.Na de msot a Beast a téma.Egy közeli starity-s barátom ajánlottam,hogy halgasam meg a Breath című számukat,mert szerinte zseniálisak a srácok.Hát itt nincsen semmi kétség,sem aggódalom,mert igaza volt.Tényleg valami fantasztikus ez a 6 fiú.Terészetesen végig olvastam az üzeneteket és ahogyan láttam mindenkinek van egy kiemelkedő kedvence a bandából,nos nekem a kedvencem a vezérük Doo Joon lenne.Szerintem nagyon aranyos srác,és remek vezére a sráconak.A hangja zzseniális,mint ahogyan a többieknek is,és a mozgása az valami fantasztikus,irigylésre méltó.Nagyon megkedveltem őt,és a bandát is.Szerintem remek karrier előtt állnak még,viszont abban reménykedem,hogy nem lesznek ők is tucat sztárok,mert mostanság azok itt a menőek.Visszatérva Doo Joon-hoz.Azok a gyönyörű szemek.Jaaj annyira aranyos szereintem ez a srác.
3 felhasználónak tetszik: Saranghae17, SelenaGirl, Lakreen.
2012. január 13. 19:26 #192
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amy_Antic @ 2012.01.13. 18:15)
Szerintem remek karrier előtt állnak még,viszont abban reménykedem,hogy nem lesznek ők is tucat sztárok,mert mostanság azok itt a menőek.

Látom a kpop szedi áldozatait rohog.gif , ami remek. thumbsup.gif
Abban viszont biztos lehetsz, hogy nem csak a Beast, hanem egy Kpop banda se lesz se tucat zene, se tucat sztár, mert az ázsiai előadók mindig is sokkal különlegesebbek lesznek.
Mind az előadás módjukban, mind a zenéjükben sokkal kitűnőbbek.
Kár is tagadni, ami jó az jó. heart.gif wink.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, SelenaGirl, Lakreen.
2012. január 13. 20:03 #193
- törölt felhasználó -    
Ezekre csak annyit tudom mondani,hogy debilek ráadásul nem normálisak is e-mellett. _nevet.gif
Doo Joon,hogy ugrál már,mint egy béka. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Saranghae17, jang01yoseob, Lakreen.
2012. január 13. 20:23 #194
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.01.13. 20:03)
Ezekre csak annyit tudom mondani,hogy debilek ráadásul nem normálisak is e-mellett. _nevet.gif
Doo Joon,hogy ugrál már,mint egy béka. rohog.gif 

Na igen, ez a videó valami fenomenális. _nevet.gif nevet2.gif
Rengetegszer megnéztem már és még mindig nem hiszem el, hogy lehet ez a hat srác ennyire elvetemült. laugh.gif
Valami borzatsztó, ami táncot lenyomnak és hát igen, Doo Joonnak az a béka ugrálása valami elképesztő.
2012. január 14. 10:09 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.13. 20:23)
Na igen, ez a videó valami fenomenális.  _nevet.gif nevet2.gif 
Rengetegszer megnéztem már és még mindig nem hiszem el, hogy lehet ez a hat srác ennyire elvetemült.  laugh.gif 
Valami borzatsztó, ami táncot lenyomnak és hát igen, Doo Joonnak az a béka ugrálása valami elképesztő.

Mellesleg Dongwoon-t,hogy visszarángatták már. rohog.gif Annyiszor megnéztem ezt a videót,de nem tudom megunni egyszerűen mindeg elkap a nevető görcs.Amúgy meg Yoseob is milyen segrázást nyom le. _nevet.gif
2012. január 17. 13:25 #196
Cappy Dalma Miley
Cappy Dalma Miley
visszatérő vendég

StátuszAnnyeong :D ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 108
Csatolások: 0
Azonosító: 153897
Sziasztok smileeee.gif én Imádom a a beast fiúkat <3 biggrin.gif meghajolo.gif lécci ha ti is szeretitek lájk az oldimat smileeee.gif

http://www.facebook.com/pages/BeastB2UTIES/140397612723846
2012. január 25. 15:06 #197
- törölt felhasználó -    
És jön, jön, jön!!
Végre nyolc hónap után a fiúk új teaser-el majd utána egy klippel jelentkeznek. wub.gif
http://www.allkpop.com/2012/01/dongwoon-to-star-in-b2sts-upcoming-i-knew-it-mv

2012. január 25. 18:27 #198
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.25. 15:06)
És jön, jön, jön!!
Végre nyolc hónap után a fiúk új teaser-el majd utána egy klippel jelentkeznek.  wub.gif 
http://www.allkpop.com/2012/01/dongwoon-to-star-in-b2sts-upcoming-i-knew-it-mv 

Áhh. heart.gif
Az holnap lesz..
2012. január 25. 19:03 #199
- törölt felhasználó -    
Nos a számot megtaláltam,eszméletlen lett.Zseniális. wub.gif

Szerintetek?
2 felhasználónak tetszik: Saranghae17, Lakreen.
2012. január 25. 20:57 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.01.25. 19:03)
Nos a számot megtaláltam,eszméletlen lett.Zseniális. wub.gif 

Szerintetek?

Fantasztikus szám. wub3.gif
Szerintem már ezen a dalon érződik, hogy komolyodnak a srácok és remélem, hogy majd a megjelenő albumukon is még több ehez hasonló zseniális számok lesznek. heart.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!