Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2011. augusztus 19. 22:12
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Szerintem van ilyen,nekem is vannak fiú barátaim.
2011. augusztus 28. 13:20
Szerintem létezik.Nekem is vannak fiú barátaim.
2011. augusztus 28. 13:22
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Igen, persze hogy létezik. Nekem is vannak fiú barátaim.
2011. augusztus 28. 13:25
hogy őszinte legyek több fiú barátom van mint lány ugyanis a fiukkal jobban kijövök de én nem szeretnék egyikőjükkel sem járni szal én hiszek benne
2011. augusztus 28. 13:38
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszinte leszek,ebben szerintem senki nem lehet teljesen biztos,hogy létezik-e vagy sem.én személy szerint nemnagyon hiszek benne,eddig nekem az ilyen ˝barátságok˝ mindig rosszul sültek el.nálam minden alkalommal ugyanaz a helyzet lépett fel:a fiú többet akart tőlem vagy én tőle.
egy ideig működhet a dolog,de egy kacérabb pillantás,és máris megtörtént,hogy valamelyik fél szerelmes lesz.jobbik esetben mindkettő,de ha véget ér a kapcsolat,akkor véget ér a barátság is.szerintem sokkal tartósabb azonos neműek között a barátság,ugyanis az akár egy életre is szólhat
egy ideig működhet a dolog,de egy kacérabb pillantás,és máris megtörtént,hogy valamelyik fél szerelmes lesz.jobbik esetben mindkettő,de ha véget ér a kapcsolat,akkor véget ér a barátság is.szerintem sokkal tartósabb azonos neműek között a barátság,ugyanis az akár egy életre is szólhat
2011. augusztus 28. 13:42
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Szerintem nem,mert az egyik fél úgyis bele szeret a másikba.Volt két otársam,barátok voltak,majd járni kezdtek,mert szerelmesek lettek egymásba.Egy idő után szakítottak és a lány még akar a fiútól barátságot,de a srác a lánytól nem,hát szerelemből barátság nem lehet
Szóval számomra NEM létezik!Jó igaz nekem is vannak fiú barátaim,de az egyáltalán nem igaz barátság,csak hülyülünk,vagy beszélgetünk párszor annyi.
Szóval számomra NEM létezik!Jó igaz nekem is vannak fiú barátaim,de az egyáltalán nem igaz barátság,csak hülyülünk,vagy beszélgetünk párszor annyi.
2013. november 03. 19:34
Szerintem van
Nekem is az egyik legjobb barátom fiú, de már az elején megbeszéltük, hogy barátságnál több soha nem lesz
Egyébként olyan, mintha magamat látnám fiúban, sok mindent meg tudok vele beszélni
2013. november 03. 23:10
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ezt annyira eget verően nagy baromságnak tartom, hogy az hihetetlen...! Már miért ne létezne? Persze jogos az a "szokásos" kijelentés, hogy valamelyik fél mindig többet akar... Ez lehet, hogy így van. Velem is esett már meg ez. De attól még miért ne lehetne mással? Vagy ha több igaz fiú barátom van, akkor mindegyiktől többet akarok, vagy mindegyikőjük többet akar tőlem? Marhaság... Előfordul, oké, aláírom. De attól még mással lehet. Vagy akár azzal, akitől többet akarok, vagy ő tőlem, mert lehet, hogy ott van az a "sumákolás", de attól még ugyanúgy a barátom
Ízlések és pofonok, mindenki másképp gondolkodik.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 03. 23:32
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Létezik és elképesztő. Nem tudom elképzelni a mindennapjaimat a legjobb fiúbarátom nélkül. Ez egy olyan barátság, amitől soha nem akartunk többet és nem is fogunk többet akarni. Mindenkinek kívánom, hogy tapasztalja meg, hogy létezik fiú-lány barátság.
2013. november 03. 23:41
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem, nem létezik. egy ideig persze minden szép és jó, tényleg a barátságról szól a dolog, de esélytelen, hogy ez így is maradjon, egy idő után az egyik fél mindig elkezd érezni valami komolyabbat. legalábbis eddig minden közelebbi fiú barátom bevallotta egy idő után, hogy belémesett, és én is kaptam már azon magam, hogy nem barátként tekintek egy-két illetőre. ennek eredményeként pedig még a kapcsolatunk is megromlik, illetve egy idő után teljesen megszakad. félek is, hogy nehogy így járjak az egyetlen megmaradt jóbarátommal is...
2013. november 04. 13:51
Igenis létezik!
Nekem a legjobb barátom fiú, és már lassan 7 kerek éve ismerjük/utáljuk
egymást! És mindkettőnk számára ez szimplán CSAK BARÁTSÁG!
És kívánom, hogy bár mindenkinek lenne egy jó fiúbarátja!
Mert egy jó fiúbarát 100x jobb, mint 100 kétszínű barátnő!
És azáltal, hogy nekem van egy fiúbarátom, sokkal jobban ismerem a fiúkat: a kemény, vagány, idióta máz alatt lapuló érzékeny, sebezhető srácot.
Nekem a legjobb barátom fiú, és már lassan 7 kerek éve ismerjük/utáljuk
És kívánom, hogy bár mindenkinek lenne egy jó fiúbarátja!
Mert egy jó fiúbarát 100x jobb, mint 100 kétszínű barátnő!
És azáltal, hogy nekem van egy fiúbarátom, sokkal jobban ismerem a fiúkat: a kemény, vagány, idióta máz alatt lapuló érzékeny, sebezhető srácot.
2013. november 04. 19:44
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nagyon embertől függ, de magamat és barátaimat ismerve NEM.
Mivel a fiú így is-úgy is akar valamit csinálni a lánnyal, még ha annyira nem is tetszik neki, hiába csak barátság az egész. Biológia már csak így működik. A lány természetesen lepattintja annyival, hogy "jaj mi csak barátok vagyunk" stb. és barátzóna.
Mivel a fiú így is-úgy is akar valamit csinálni a lánnyal, még ha annyira nem is tetszik neki, hiába csak barátság az egész. Biológia már csak így működik. A lány természetesen lepattintja annyival, hogy "jaj mi csak barátok vagyunk" stb. és barátzóna.
2013. november 09. 13:48
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Számomra létezik.
A két legjobb barátom közül az egyik fiú. Apum legjobb haverjának a fia, aki három évvel fiatalabb nálam. Az öcsémnek tekintem, sosem voltam belé szerelmes, nem is leszek. De igaz barátom. És tényleg testvéri viszony van köztünk, hisz születése óta ismerem. Persze kisebb vitáink szoktak lenni, de azok minden kapcsolatban vannak. Csak egy baj van. Mégpedig az, hogy két órányi autóútra lakik tőlünk, ezért csak ritkán látom...
A két legjobb barátom közül az egyik fiú. Apum legjobb haverjának a fia, aki három évvel fiatalabb nálam. Az öcsémnek tekintem, sosem voltam belé szerelmes, nem is leszek. De igaz barátom. És tényleg testvéri viszony van köztünk, hisz születése óta ismerem. Persze kisebb vitáink szoktak lenni, de azok minden kapcsolatban vannak. Csak egy baj van. Mégpedig az, hogy két órányi autóútra lakik tőlünk, ezért csak ritkán látom...
2013. november 09. 13:49
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
sztem létezik!
2013. november 09. 21:01
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Néha van. De sok idő múltán csak előjönnek a férfi/női ösztönök..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.