Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2011. április 12. 19:58
Idézet (Bettyke94 @ 2011.04.12. 19:55)
Háát...nemtudom... Lehet hogy létezik, mert nekem is van fiú legjobb barátom
De azért egy idő után valamelyik fél mindig többet akar szerintem 
Ez pontosan így van...
Kár érte pedig, szívesen barátkozom fiúkkal. És ez mindig a kapcsolat rovására megy. Ha én akarok többet, akkor elszigetelem magam, mert a barátságuk fontosabb, ha ő akar többet, akkor megint ugyanez, lekoptatom, mert nem akarom, hogy többet akarjon. :\
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2011. április 12. 19:59
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Egy darabig biztosan..., de általában az egyik "elkezd többet akarni " a puszta barátságnál.Jó haverság, az van. Úgyhogy szerintem hosszú távon nem létezik. ( vagy még csak én nem találkoztam vele! )
2011. április 12. 20:00
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.12. 19:58)
Ez pontosan így van...
Kár érte pedig, szívesen barátkozom fiúkkal. És ez mindig a kapcsolat rovására megy. Ha én akarok többet, akkor elszigetelem magam, mert a barátságuk fontosabb, ha ő akar többet, akkor megint ugyanez, lekoptatom, mert nem akarom, hogy többet akarjon. :
Kár érte pedig, szívesen barátkozom fiúkkal. És ez mindig a kapcsolat rovására megy. Ha én akarok többet, akkor elszigetelem magam, mert a barátságuk fontosabb, ha ő akar többet, akkor megint ugyanez, lekoptatom, mert nem akarom, hogy többet akarjon. :
Tök igazad van...
2011. április 12. 20:03
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nos, az évek során mindig akadtak fiú barátaim. Néhányszor előfordult, hogy elkezdtem többet érezni irántuk, vagy ők irántam. Sőt, ez a legtöbb esetben így volt. Kivéve egy-kettőt. Ők igazán jó barátaim voltak abban a korszakban, nagyon jól kijöttem velük és imádtam velük beszélgetni és soha egyikünk sem akart többet a másiktól. Viszont ezek a fiúk nem a lányokhoz vonzódtak. Szóval a válaszom igen, de csak bizonyos esetekben.
dana
2011. április 12. 20:59
Én hiszek benne bár velem még nem történt meg hogy végig tényleg csak barátságot akartam volna én is és a másik fél is.
2011. április 13. 08:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem tudom, írtam-e már ide, de egyébként:
IGEN, LEHET !
És ez tapasztalat. Több fiú/férfi barátom is van. Valamelyiknek komoly kapcsolata van már (nővel) nagyon régóta. És nekem is az van (férfival). De attól még jó barátok vagyunk és számíthatunk egymásra...
IGEN, LEHET !
És ez tapasztalat. Több fiú/férfi barátom is van. Valamelyiknek komoly kapcsolata van már (nővel) nagyon régóta. És nekem is az van (férfival). De attól még jó barátok vagyunk és számíthatunk egymásra...
2011. április 13. 09:16
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Lehet! Úgyszintén tapasztalat. Bár tényleg nagy a veszélye az ilyen kapcsolatoknál, hogy több lesz belőle, de ez nem mindig törvényszerű.
Sally Sparrow
2011. április 13. 17:09
|
|
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline
|
szerintem létezhet. mindaddig amíg egyik fél nem kezd el nem csak baráti érzelmeket táplálni a másik felé.ha a fiú és a láűny is egymásra csak barátokként tekint, akkor minden oké ; )
LadyMusiC
2011. április 13. 18:31
Nekem még csak fiú haverom sincsen, pedig szeretnék, mert néha sokkal elviselhetőbbek, mint a lányok.
De ilyen sajnos még nem volt, mert az összes srác eddig többet akart, míg én még jól elvoltam velük barátként...
Szerintem ettől függetlenül lehet, ha nem esetei egymásnak, de még jobb, ha mindkét félnek van valakije. Szóval lehet, csak nagyon-nagyon ritka így az igaz barátság.
Szerintem ettől függetlenül lehet, ha nem esetei egymásnak, de még jobb, ha mindkét félnek van valakije. Szóval lehet, csak nagyon-nagyon ritka így az igaz barátság.
2011. április 14. 20:26
Idézet (thunderbird @ 2011.04.13. 18:31)
de még jobb, ha mindkét félnek van valakije.
Ez sem biztos, hogy jó, mert akkor meg jön a féltékenykedés. Kerültem én már olyan helyzetbe, hogy szóbaálltam egy csajjal egy fórumon, csak viccelődtünk egymással, aztán pár ilyen után már jött a figyelmeztető e-mail, hogy hagyjam abba, mert a férje már féltékenykedik... Szerintem ez teljesen emberfüggő.
2011. április 14. 20:59
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
Van rá példa és én hiszek benne. De egy fiú-lány barátságnak a vége, hogy vagy összejönnek vagy tönkremegy a barátságuk...:/ vagy megmarad.
sokak vannak akiknek sikerült.
Ez egy örök vita lesz az emberiségnek. De szerintem, ezt nem lehet így álltalánosítani, hogy van e fiú és lány között barátság... teljesen ember függő. van aki nem tud fiúra, csak úgy tekinteni, hogy szerelem és vágyak... akkor nem lesz barátság. De van aki tud. Ez olyan, hogy van aki jól ki tud jönni egy bizonyos emberrel valaki nem...
Ez egy örök vita lesz az emberiségnek. De szerintem, ezt nem lehet így álltalánosítani, hogy van e fiú és lány között barátság... teljesen ember függő. van aki nem tud fiúra, csak úgy tekinteni, hogy szerelem és vágyak... akkor nem lesz barátság. De van aki tud. Ez olyan, hogy van aki jól ki tud jönni egy bizonyos emberrel valaki nem...
thunderbird
2011. április 14. 21:02
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szerintem nem létezik . Vagy a fiú vagy a lány egy idő után többet fog akarni ..sajnos.
thunderbird
2011. április 14. 21:04
Szerintem lehet de csak egy ideig mivel úgy gondolom, hogy ha nem előbb utóbb észreveszik, hogy többet éreznek egymás után mint a barátság
2011. április 16. 09:17
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Szerintem is létezik. Nekem is van. Néha sokkal jobban megért, mint a lánybarátaim. De abban is sok igaz van, amit Bettyke94 írt, hogy egy idő után valamelyik fél többet akar, mint barátság.
2011. április 16. 10:03
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
Idézet (DisneyFan @ 2011.04.16. 09:17)
Néha sokkal jobban megért, mint a lánybarátaim.
ez nagyon igaz. szerintem mindenkinek szüksége lenne egy ellenkező nemű "csak barát"ra mert van, hogy sokkal többet tud segíteni, más szemmel látja, hasznosabb tanácsot ad, de nem feltétlenül romlik el a viszony.. van rá péda 10ből 8an többet éreznek,
DisneyFan
2011. július 30. 18:33
Igen. Például én az osztályomba a fiúkat jobban csípem mint a lányokat, mert nem beszélnek ki mindenkit a háta mögött meg nem azzal foglalkoznak, hogy kin milyen gönc van.
Egyébként a felnőtteknél szerintem többször előfordul a férfi- nő igaz barátság.
Egyébként a felnőtteknél szerintem többször előfordul a férfi- nő igaz barátság.
2011. július 30. 21:34
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem van.Mondjuk én még nem vagyok olyan idős,hogy eltudjam 100%-ig dönteni,de miért ne lehetne?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.