Hát hogyne létezne igaz barátság fiú és lány között!
Abban az egy esetben, ha egyáltalán nem tetszenek egymásnak, egyébként mindig ott van az a "más" is.
Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2008. augusztus 17. 16:12
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
2010. május 04. 14:07
Szerintem lehet igaz barátság egy fiú és egy lány között mert szerintem egy barátságban nem a felek neme a döntő. Nekem vannak is fiúbarátaim is,akikkel jól megvagyok,sőt,az egyik régen a legjobb barátom is volt csak elment. A barátság igazából kialakulthat bárkik között szerintem. Nem feltétlenül fognak egymásba szeretni,habár ez is benne van a pakliban.
2010. május 04. 14:10
Szerintem nem létezik, az egyik fél mindig többet akar, mint a másik.
2010. május 04. 14:15
|
szuszmuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.31. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 62363 offline
|
Az biztos, hogy lehet barátság fiú és lány között, és az is, hogy nagy esélye van annak,hogy szerelmesek lesznek egymásba. Vagy sajnos csak az egyik szeret bele a másikba. Velem is megesett már, bár akkor nem én lettem szerelmes. Nagyon rossz érzés volt neki nemet mondanom. És nagyon nehéz volt a barátságunkat helyre hozni. Sőt még most is próbálkozunk, hogy minden a régi legyen, de ugye ehhez a dologhoz is két ember kell.
2010. május 04. 14:26
Bár látom, hogy erről már kifejtettem a véleményemet pár éve, de most jobban belegondolva, átértékeltem a dolgokat. Persze én is magamból indultam ki, de rájöttem, hogy igazából haverról beszéltem és nem barátról (akivel egy évben egyszer leülök egy étterembe beszélgetni, az nem barát, szerintem). Ebből a megközelítésből valóban nem létezik a férfi—nő-barátság. Már csak azért sem, mert ha valakitől nem akarok semmit, akkor eleve tartom a távolságot, nehogy félreértse, és sértődés legyen belőle. Ráadásul mostanság elég sok "nyomulós" nő van, és az ilyenek nekem eddig nem jöttek be (azt nem szeretem, amikor pl. leállok egy csajjal beszélgetni és 3 mondat után már a magánéletem téma, hogy mit miért és miért nem, szerintem az ilyen nagyon gáz)...
2010. május 05. 14:27
|
|
flor18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 126321 offline
|
nem hiszem hogy igazbarátság lehetne kettejük között, mert ha még ha annyira is jóban lennének akkor is ott vannak a kellemetlenkedő ismerősök akik elkezdik hírsztelni hogy eggyütt vannak.
2010. május 05. 17:47
Idézet (***aiden*** @ 2010.05.04. 14:10)
Szerintem nem létezik, az egyik fél mindig többet akar, mint a másik.
Igen, én is ezen a véleményen vagyok. Tapasztalatból mondom.
2010. május 19. 17:56
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Nézzük...
Érv: Sok van. Pl, a fiúk sokkal kedvesebbek, alkalmazkodóbbak, ragaszkodóbbak, érzelmesebbek tudnak lenni, mint a lányok. És lásd be, az is jó, hogy a bajban van aki megvéd...
Ellenérv: Nemtom. Asszem nincsenek.Max, ha nem szereted a szekálást, akk ne kezdj fiúkkal barátkozni
Tapasztalat:
Van elég. Mindig is fiús lány voltam, többet lógtam velük, mint a lányokkal. Most jelen pillanatban egy nagyon jó fiúbarátom van, akivel sülve-főve együtt vagyunk. Szörnyen jól ki tudok vele jönni. Sokkal közvetlenebbül viselkedik velem, mint a lányok szoktak. Rengeteg mindent csinálunk együtt, és nagyon sokszor találkozunk sulin kívül is.
Történet: Volt egy nagyon jó barátnőm, Kitti. Kegyetlenül összevesztem vele. Aztán kibékültünk. Aztán megint összevesztünk és nem beszéltünk másfél hónapig. Lelkileg összetörtem. Krisztián volt az, aki összekapart a földről, és újra ÉLŐvé tett.Konkrétan újratelepítette a belső érzelmi rendszeremet. Azóta is hálás vagyok, és leszek is neki örökre.
Érv: Sok van. Pl, a fiúk sokkal kedvesebbek, alkalmazkodóbbak, ragaszkodóbbak, érzelmesebbek tudnak lenni, mint a lányok. És lásd be, az is jó, hogy a bajban van aki megvéd...
Ellenérv: Nemtom. Asszem nincsenek.Max, ha nem szereted a szekálást, akk ne kezdj fiúkkal barátkozni
Tapasztalat:
Történet: Volt egy nagyon jó barátnőm, Kitti. Kegyetlenül összevesztem vele. Aztán kibékültünk. Aztán megint összevesztünk és nem beszéltünk másfél hónapig. Lelkileg összetörtem. Krisztián volt az, aki összekapart a földről, és újra ÉLŐvé tett.Konkrétan újratelepítette a belső érzelmi rendszeremet. Azóta is hálás vagyok, és leszek is neki örökre.
2010. május 27. 20:25
Létezik, csak ritka... =/
Általában, ha meg is van a barátság, több lesz belőle... Vagy legalább az egyik fél többet akar...
Általában, ha meg is van a barátság, több lesz belőle... Vagy legalább az egyik fél többet akar...
2010. május 29. 23:14
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Egyre jobban ragaszkodok ahhoz a véleményemhez, hogy nem létezik. Sajnos van tapasztalatom ezzel kapcsolatban, és nem lett valami HAPPY END .....
2010. május 29. 23:18
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Én csak ennyit szólok hozzá:
Fiú és lány között könnyedén szövődik barátság, de, hogy ez fennmaradhasson, egy kis fizikai ellenszenv is kell segítségül.
Fiú és lány között könnyedén szövődik barátság, de, hogy ez fennmaradhasson, egy kis fizikai ellenszenv is kell segítségül.
2010. május 31. 15:43
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
Létezik...én mindig is inkább fiúkkal barátkoztam (a lányokban nem tudok úgy megbízni), és bár a legtöbben idővel tényleg többet akartak, akadt szerencsére olyan is, aki felismerte, h a barátság fontosabb
a "kis fizikai ellenszenvvel" nem értek egyet - szerintem a belső és a külső egyaránt számít a barátságban is (ki osztaná meg az érzéseit, titkait olyan emberrel, akinek a külseje vmiért taszít?), csak kell hozzá egy jó adag kölcsönös tisztelet is... Nekem lassan 5 éve fiú a legjobb barátom, sosem akartunk "mást" és sosem voltunk még féltékenyek a másikra
Ezek persze csak az én tapasztalataim, lehet h kivételesen szerencsés vagyok
(néha így is érzem
)
2010. június 02. 17:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (Mélodrame @ 2010.05.31. 15:43)
Létezik...én mindig is inkább fiúkkal barátkoztam (a lányokban nem tudok úgy megbízni), és bár a legtöbben idővel tényleg többet akartak, akadt szerencsére olyan is, aki felismerte, h a barátság fontosabb
a "kis fizikai ellenszenvvel" nem értek egyet - szerintem a belső és a külső egyaránt számít a barátságban is (ki osztaná meg az érzéseit, titkait olyan emberrel, akinek a külseje vmiért taszít?), csak kell hozzá egy jó adag kölcsönös tisztelet is... Nekem lassan 5 éve fiú a legjobb barátom, sosem akartunk "mást" és sosem voltunk még féltékenyek a másikra
Ezek persze csak az én tapasztalataim, lehet h kivételesen szerencsés vagyok
(néha így is érzem
)
Hát lehet, hogy neked szimplán oltári nagy mázlid van ezzel a sráccal!
Én megvallom őszintén, nem tudom létezik-e IGAZ barátság fiú és lány között, végül is egy kapcsolatban is "barátok" vagytok, nem?
Hát én tartózkodom a nyílt válaszadástól..
2010. június 02. 17:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Van hát.
2010. június 02. 17:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is tapasztalatból mondom. Az ellenkezőjét...
Idézet (hanita @ 2010.05.05. 17:47)
Igen, én is ezen a véleményen vagyok. Tapasztalatból mondom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: