Starity

Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 15. 18:04 #261
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Igen, van olyan. Nagyon sok fiú barátom van, akik iránt semmit sem érzek.
2016. március 16. 20:54 #262
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Igazából átgondolva igazi, nagyon mély csak baráti kapcsolat szerintem nem tud kialakulni két ellenkező nemű ember között. Mert az a kötődés, ami kialakul a két személy között könnyen fordul át többé. Nekem is vannak haverjaim, de közel nem olyan szoros velük a kapcsolatom, mint mondjuk a legjobb barátnőmmel. Többször volt, hogy ők többet szerettek volna, mint amennyit én abban a kapcsolatban láttam, vagy nekem is volt ilyen, így mindig csak csalódás lett a vége. Most is több ilyen fiú haverom van, akiket imádok, de azért egy bizonyos távolságot meg kell tartani, hogy egyikünk se lásson többet. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Shireen
2016. március 17. 17:32 #263
- törölt felhasználó -    
NEM! !
2016. március 19. 13:20 #264
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
természetesen létezik. smileeee.gif nekem is van, és egyikőnk sem érez semmit a másik iránt
2016. március 19. 13:22 #265
- törölt felhasználó -    
Szerintem is létezik. smileeee.gif
2016. március 27. 21:41 #266
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Igen, létezik.
Mondjuk az esetek 80%-nak az lesz a vége, hogy valamelyik fél beleszeret a másikba/esetleg mindkettő/. De nekem több fiúbarátom is van, akik után csak nagyon jó barátságot érzek, és semmi többet. smileeee.gif
2016. március 31. 19:19 #267
Shireen
Shireen
bokeh

Státuszmásképp vagyunk egyformák
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Nem sad.gif Volt egy nagyon jó barátom, elég sok mindent elmondtam neki őszintén, sőt, a szerelmi problémáimba is beavattam, nagyon jól elvoltunk egymással, de semmi többet nem éreztünk a másik iránt. Legalábbis én ezt hittem, mígnem az egyik barátnőm közölte, hogy sajnos elég komolyan tetszek a srácnak, aki történetesen meg is kérte a barátnőmet, hogy puhatolja ki, lenne- e esélye nálam.
Hát mondanom se kell, elég hideg zuhanyként ért a dolog, azóta körülbelül hozzá se merek szólni, nehogy hamis reményeket keltsek benne. mega_shok.gif
Tehát határozottan szkeptikus vagyok a mély, igaz fiú barát kapcsolatot illetően. A haverság pedig megint más téma.
2016. május 05. 01:56 #268
Stannis
Stannis
új tag
Hozzászólás: 34
Csatolások: 9
Azonosító: 256047
Létezik,de nem ez az általános.
A legtöbb esetben az egyik többet kezd érezni a másik iránt,és meg is van a baj.
2017. február 18. 15:15 #269
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
miért ne? nekem nem igazán vannak lány barátaim, max olyanok, akikkel beszélgetek, de ettől még nem feltétlenül a barátaim. viszont több fiú is volt már az életem különböző szakaiszaiban, akikkel konkrétan a nap minden egyes percét együtt töltöttük, konkrétan az egész gyerekkorom srűcok között, kint a szabadban, olykor verekedésekkel ment el, de én szerettem. mégsem volt köztünk soha a büdös életben több barátságnál, egyszerűen úgy volt jó az egész kapcsolat, ahogy volt. számomra sokkal egyszerűbb fiúkkal ismerkedni, mármint most nem az ilyen páva meg ősbunkó kategóriára gondolok, hanem a videojátékozó, nem sértődékeny, tök átlagos srácokra. egy fiú barátot nem zavar, ha tiszta rumli a szobád, nem mindig vagy szép, gusztustalankodsz vagy nem is tudom xd

jelenleg is van egy nagyon jó fiú barátom, bár nem nevezem őt legjobbnak, mert ismerem a hibáit és sok dolog nem tetszik benne, de ő jutott ^^ viccből állandóan eltervezzük, hogy mindketten magányos, emberutáló lélekként fogunk megrohadni és ha más úgysem akad, végül is tök mindegy, költözzünk össze, menjünk együtt utazgatni meg ilyenek xd de tartok tőle, hogy a fősüli/egyetem el fog minket választani, a környezet mindig ezt teszi...
2017. április 04. 20:02 #270
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Szerintem létezik. Nekem is van több, bár nem beszélek velük minden nap, de barátságnál több egyik se. A srác aki tetszik az pedig külön téma, még ha csak barátok is vagyunk, mert én nem úgy tekintek rá.
2017. április 08. 16:26 #271
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Attól függ. Igazából ilyen fiú legjobb barát szerintem nincsen. Fiú haver viszont annál inkább. Az egyik fél a másik iránt úgy is el kezd érezni valamit, ha nagyon nagyon jóban vannak, csak idő kérdése.
2017. április 09. 16:23 #272
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Szerintem létezik. Kiskoromban már ahhoz voltam szokva, hogy inkább fiúkkal játszok de persze az más mint érettebb fejjel. Persze volt már az, hogy valamelyikünk többet gondolt a kapcsolatba, de szerintem vannak olyan esetek is, mikor ez nem fordul elő. Most is van elég sok fiú barátom akikkel szoros kapcsolatba vagyok, sok mindent megosztunk egymással ám valahogy mégis megtartjuk azt, hogy csak barátság az egész.
2017. április 09. 16:35 #273
Trapdoor
Trapdoor

StátuszAre we echoes of ourselves? Are we standing in the shadows, waiting for angels?
Hozzászólás: 9919
Csatolások: 939
Azonosító: 262938
Igen, szerintem simán lehet. Nekem is van jó pár fiú barátom, akikkel remekül kijövök, már szinte óvodás korunk óta ismerjük egymást és azóta rengeteg mindenen mentünk keresztül, szóval hogy valamelyikünk a másik iránt többet érezzen még soha sem történt meg és remélem nem is fog. Amúgy a legtöbbjüknek van barátnője/barátja, és szívesen kérnek tőlem tanácsot dolgokban, aminek tényleg nagyon tudok örülni. Azt viszont nagyon bírom bennük, hogy ha valami nem szimpatikus alak akar rám mászni, akkor egyből mentenek ki a helyzetből. Persze a környéken már több srácbarátommal is szóba hoztak, de persze mindig megcáfoltam a dolgot. Szóval összességében én hiszek a fiú-lány barátságban.
2017. április 12. 11:39 #274
- törölt felhasználó -    
Persze, hogy létezik. Nekem is van legjobb fiú barátom. Mindent tudunk egymásról, de nem vagyunk szerelmesek. Mármint nem egymásba. Egyikőnk sem érez többet. Illetve, de. Csak az a több inkább testvéri szeretet, mintsem szerelem.
2017. május 14. 18:24 #275
Kincs
Kincs
visszatérő vendég

Státuszwhy'd you only call me when you're high?
Hozzászólás: 339
Csatolások: 1
Azonosító: 262053
Szerintem létezik. Legalábbis én hiszek benne.
2017. május 14. 19:05 #276
- törölt felhasználó -    
Ez egy nagyon megosztó kérdés, hiszen van aki hisz benne és van aki nem. Aki hisz benne az okkal teszi, aki pedig nem az megint okkal. Természetesen ez a kérdés egy szubjektív véleményt vár mindenkitől, így én is csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Aztán lehet pár év múlva változik a véleményem. Hiszen az idő dönt nem mi... blush.gif
Jelenleg számomra igenis van barátság fiú és lány között! (És nem azért gondolom így, hogy az egyik nem homoszexuális, azért...)
Ugyanis véleményem szerint egy fiúval sokkal jobban el lehet beszélgetni, mint néha a lányokkal. Ők teljesen máshogy gondolkoznak, mint mi lányok. Nekem van 2-3 fiú barátom van, akivel bármikor bárhol bármit megbeszélhetek, és sok jó tanácsot is kapok tőlük. Kiderült, hogy egy csomó mindenben hasonlítunk is, MÉGSEM érzünk egymás iránt semmi komolyabbat, mint nagyon jó barátság pedig már kb. 5 éve ismerem őket. Szerintem azért egyébként, mert még azt is megbeszéljük, hogy éppen ki tetszik nekünk... Nekem ez eleinte furcsa volt (el is vörösödtem eleinte), aztán egyre jobban kezdtem feloldódni köztük. Nem pletykálnak a hátam mögött, nem gúnyolnak úgy hogy komolyan veszik...
Őszintén: sokkal jobban elvagyok a fiúkkal, mint a lányokkal. laugh.gif
2017. június 16. 18:34 #277
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
abszolút reálisnak tartom a fiú-lány barátságokat, hiszen nekem is vannak/voltak olyan fiú barátaim, akikkel rengeteget lógtunk együtt, sokat dumáltunk, majdnem minden hétvégén együtt lógtunk, de egyikünk se érzet többet a másiknál. Szóval szerintem igen is létezik.^^
2017. június 16. 20:52 #278
- törölt felhasználó -    
Tapasztalataim alapján létezik. Több fiú barátom van, mint lány. A legjobb barátom is fiú, akit óvodás korom óta ismerek, nagyon megértő és bármiről lehet vele beszélni. Szinte testvérként tekintek rá és ő is rám. Tetszeni biztos nem tetszek neki, inkább én segítek neki csajozni több-kevesebb sikerrel xD
2017. június 16. 21:02 #279
- törölt felhasználó -    
Szerintem abszolúte létezik. Nekem is vannak fiú barátaim illetve haverjaim, és egyikünk részéről sincs több érzelem, mint barátság. És tíz év alatt már valószínűleg kialakult volna, ha lenne valami... biggrin.gif Szóval én hiszek ebben, az én példám alapján létezik.
2017. július 14. 12:33 #280
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
egy ideig igen, aztán valamelyikőjük előbb-utóbb úgyis beleszeret a másikba. rolleyes.gif 110.gif
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!