Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2016. március 16. 20:54
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Igazából átgondolva igazi, nagyon mély csak baráti kapcsolat szerintem nem tud kialakulni két ellenkező nemű ember között. Mert az a kötődés, ami kialakul a két személy között könnyen fordul át többé. Nekem is vannak haverjaim, de közel nem olyan szoros velük a kapcsolatom, mint mondjuk a legjobb barátnőmmel. Többször volt, hogy ők többet szerettek volna, mint amennyit én abban a kapcsolatban láttam, vagy nekem is volt ilyen, így mindig csak csalódás lett a vége. Most is több ilyen fiú haverom van, akiket imádok, de azért egy bizonyos távolságot meg kell tartani, hogy egyikünk se lásson többet.
1 felhasználónak tetszik:
Shireen
2016. március 19. 13:20
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
természetesen létezik.
nekem is van, és egyikőnk sem érez semmit a másik iránt
2016. március 27. 21:41
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Igen, létezik.
Mondjuk az esetek 80%-nak az lesz a vége, hogy valamelyik fél beleszeret a másikba/esetleg mindkettő/. De nekem több fiúbarátom is van, akik után csak nagyon jó barátságot érzek, és semmi többet.
Mondjuk az esetek 80%-nak az lesz a vége, hogy valamelyik fél beleszeret a másikba/esetleg mindkettő/. De nekem több fiúbarátom is van, akik után csak nagyon jó barátságot érzek, és semmi többet.
2016. március 31. 19:19
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Nem
Volt egy nagyon jó barátom, elég sok mindent elmondtam neki őszintén, sőt, a szerelmi problémáimba is beavattam, nagyon jól elvoltunk egymással, de semmi többet nem éreztünk a másik iránt. Legalábbis én ezt hittem, mígnem az egyik barátnőm közölte, hogy sajnos elég komolyan tetszek a srácnak, aki történetesen meg is kérte a barátnőmet, hogy puhatolja ki, lenne- e esélye nálam.
Hát mondanom se kell, elég hideg zuhanyként ért a dolog, azóta körülbelül hozzá se merek szólni, nehogy hamis reményeket keltsek benne.
Tehát határozottan szkeptikus vagyok a mély, igaz fiú barát kapcsolatot illetően. A haverság pedig megint más téma.
Hát mondanom se kell, elég hideg zuhanyként ért a dolog, azóta körülbelül hozzá se merek szólni, nehogy hamis reményeket keltsek benne.
Tehát határozottan szkeptikus vagyok a mély, igaz fiú barát kapcsolatot illetően. A haverság pedig megint más téma.
2017. február 18. 15:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
miért ne? nekem nem igazán vannak lány barátaim, max olyanok, akikkel beszélgetek, de ettől még nem feltétlenül a barátaim. viszont több fiú is volt már az életem különböző szakaiszaiban, akikkel konkrétan a nap minden egyes percét együtt töltöttük, konkrétan az egész gyerekkorom srűcok között, kint a szabadban, olykor verekedésekkel ment el, de én szerettem. mégsem volt köztünk soha a büdös életben több barátságnál, egyszerűen úgy volt jó az egész kapcsolat, ahogy volt. számomra sokkal egyszerűbb fiúkkal ismerkedni, mármint most nem az ilyen páva meg ősbunkó kategóriára gondolok, hanem a videojátékozó, nem sértődékeny, tök átlagos srácokra. egy fiú barátot nem zavar, ha tiszta rumli a szobád, nem mindig vagy szép, gusztustalankodsz vagy nem is tudom xd
jelenleg is van egy nagyon jó fiú barátom, bár nem nevezem őt legjobbnak, mert ismerem a hibáit és sok dolog nem tetszik benne, de ő jutott ^^ viccből állandóan eltervezzük, hogy mindketten magányos, emberutáló lélekként fogunk megrohadni és ha más úgysem akad, végül is tök mindegy, költözzünk össze, menjünk együtt utazgatni meg ilyenek xd de tartok tőle, hogy a fősüli/egyetem el fog minket választani, a környezet mindig ezt teszi...
jelenleg is van egy nagyon jó fiú barátom, bár nem nevezem őt legjobbnak, mert ismerem a hibáit és sok dolog nem tetszik benne, de ő jutott ^^ viccből állandóan eltervezzük, hogy mindketten magányos, emberutáló lélekként fogunk megrohadni és ha más úgysem akad, végül is tök mindegy, költözzünk össze, menjünk együtt utazgatni meg ilyenek xd de tartok tőle, hogy a fősüli/egyetem el fog minket választani, a környezet mindig ezt teszi...
2017. április 04. 20:02
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Szerintem létezik. Nekem is van több, bár nem beszélek velük minden nap, de barátságnál több egyik se. A srác aki tetszik az pedig külön téma, még ha csak barátok is vagyunk, mert én nem úgy tekintek rá.
2017. április 08. 16:26
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Attól függ. Igazából ilyen fiú legjobb barát szerintem nincsen. Fiú haver viszont annál inkább. Az egyik fél a másik iránt úgy is el kezd érezni valamit, ha nagyon nagyon jóban vannak, csak idő kérdése.
2017. április 09. 16:23
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Szerintem létezik. Kiskoromban már ahhoz voltam szokva, hogy inkább fiúkkal játszok de persze az más mint érettebb fejjel. Persze volt már az, hogy valamelyikünk többet gondolt a kapcsolatba, de szerintem vannak olyan esetek is, mikor ez nem fordul elő. Most is van elég sok fiú barátom akikkel szoros kapcsolatba vagyok, sok mindent megosztunk egymással ám valahogy mégis megtartjuk azt, hogy csak barátság az egész.
2017. április 09. 16:35
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
Igen, szerintem simán lehet. Nekem is van jó pár fiú barátom, akikkel remekül kijövök, már szinte óvodás korunk óta ismerjük egymást és azóta rengeteg mindenen mentünk keresztül, szóval hogy valamelyikünk a másik iránt többet érezzen még soha sem történt meg és remélem nem is fog. Amúgy a legtöbbjüknek van barátnője/barátja, és szívesen kérnek tőlem tanácsot dolgokban, aminek tényleg nagyon tudok örülni. Azt viszont nagyon bírom bennük, hogy ha valami nem szimpatikus alak akar rám mászni, akkor egyből mentenek ki a helyzetből. Persze a környéken már több srácbarátommal is szóba hoztak, de persze mindig megcáfoltam a dolgot. Szóval összességében én hiszek a fiú-lány barátságban.
2017. április 12. 11:39
Persze, hogy létezik. Nekem is van legjobb fiú barátom. Mindent tudunk egymásról, de nem vagyunk szerelmesek. Mármint nem egymásba. Egyikőnk sem érez többet. Illetve, de. Csak az a több inkább testvéri szeretet, mintsem szerelem.
2017. május 14. 19:05
Ez egy nagyon megosztó kérdés, hiszen van aki hisz benne és van aki nem. Aki hisz benne az okkal teszi, aki pedig nem az megint okkal. Természetesen ez a kérdés egy szubjektív véleményt vár mindenkitől, így én is csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Aztán lehet pár év múlva változik a véleményem. Hiszen az idő dönt nem mi...
Jelenleg számomra igenis van barátság fiú és lány között! (És nem azért gondolom így, hogy az egyik nem homoszexuális, azért...)
Ugyanis véleményem szerint egy fiúval sokkal jobban el lehet beszélgetni, mint néha a lányokkal. Ők teljesen máshogy gondolkoznak, mint mi lányok. Nekem van 2-3 fiú barátom van, akivel bármikor bárhol bármit megbeszélhetek, és sok jó tanácsot is kapok tőlük. Kiderült, hogy egy csomó mindenben hasonlítunk is, MÉGSEM érzünk egymás iránt semmi komolyabbat, mint nagyon jó barátság pedig már kb. 5 éve ismerem őket. Szerintem azért egyébként, mert még azt is megbeszéljük, hogy éppen ki tetszik nekünk... Nekem ez eleinte furcsa volt (el is vörösödtem eleinte), aztán egyre jobban kezdtem feloldódni köztük. Nem pletykálnak a hátam mögött, nem gúnyolnak úgy hogy komolyan veszik...
Őszintén: sokkal jobban elvagyok a fiúkkal, mint a lányokkal.
Jelenleg számomra igenis van barátság fiú és lány között! (És nem azért gondolom így, hogy az egyik nem homoszexuális, azért...)
Ugyanis véleményem szerint egy fiúval sokkal jobban el lehet beszélgetni, mint néha a lányokkal. Ők teljesen máshogy gondolkoznak, mint mi lányok. Nekem van 2-3 fiú barátom van, akivel bármikor bárhol bármit megbeszélhetek, és sok jó tanácsot is kapok tőlük. Kiderült, hogy egy csomó mindenben hasonlítunk is, MÉGSEM érzünk egymás iránt semmi komolyabbat, mint nagyon jó barátság pedig már kb. 5 éve ismerem őket. Szerintem azért egyébként, mert még azt is megbeszéljük, hogy éppen ki tetszik nekünk... Nekem ez eleinte furcsa volt (el is vörösödtem eleinte), aztán egyre jobban kezdtem feloldódni köztük. Nem pletykálnak a hátam mögött, nem gúnyolnak úgy hogy komolyan veszik...
Őszintén: sokkal jobban elvagyok a fiúkkal, mint a lányokkal.
2017. június 16. 18:34
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
abszolút reálisnak tartom a fiú-lány barátságokat, hiszen nekem is vannak/voltak olyan fiú barátaim, akikkel rengeteget lógtunk együtt, sokat dumáltunk, majdnem minden hétvégén együtt lógtunk, de egyikünk se érzet többet a másiknál. Szóval szerintem igen is létezik.^^
2017. június 16. 20:52
Tapasztalataim alapján létezik. Több fiú barátom van, mint lány. A legjobb barátom is fiú, akit óvodás korom óta ismerek, nagyon megértő és bármiről lehet vele beszélni. Szinte testvérként tekintek rá és ő is rám. Tetszeni biztos nem tetszek neki, inkább én segítek neki csajozni több-kevesebb sikerrel xD
2017. június 16. 21:02
Szerintem abszolúte létezik. Nekem is vannak fiú barátaim illetve haverjaim, és egyikünk részéről sincs több érzelem, mint barátság. És tíz év alatt már valószínűleg kialakult volna, ha lenne valami...
Szóval én hiszek ebben, az én példám alapján létezik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.