Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2014. május 13. 10:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Az esetek 95 %-ban az egyik fél beleszeret a másikba és a barátságnak már ott vége szakad.
Felnőttek között sokkal gyakoribb a férfi-női barátság, de azért ott is elő tud fordulni, hogy az érzelmek megváltoznak a másik irányába.
Felnőttek között sokkal gyakoribb a férfi-női barátság, de azért ott is elő tud fordulni, hogy az érzelmek megváltoznak a másik irányába.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2014. május 13. 10:04
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (CandUs @ 2014.05.13. 10:01)
Az esetek 95 %-ban az egyik fél beleszeret a másikba és a barátságnak már ott vége szakad.
Na épp ezért szoktam én azt mondani,hogy nem hiszek benne
Mondjuk nekem voltak fiú haverjaim egy pár,de annak fele tetszett is
House Of Wax
2014. május 16. 06:41
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Hát én hiszek benne,nekem van is egy fiú haverom:)
Én nem szeretnék járni vele,nem tudom,h ő hogy van ezzel
Én nem szeretnék járni vele,nem tudom,h ő hogy van ezzel
2014. május 16. 19:36
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Persze. Én vagyok rá az élő példa. Van 3 fiú barátom is akik talán sokkal de sokkal jobb barátaim mint néhány lány. Szóval igen, létezik.
2014. május 17. 10:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Határozottan nem.
2014. május 17. 10:40
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Igen, csak nem mély.
2014. június 16. 16:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (Freeze @ 2006.11.11. 23:58)
Ez az a téma, ahol eléggé megoszlanak a vélemények az emberek között, legyenek bármelyik nem képviselõi. Nyilván mindenki a saját tapasztalai alapján vonja le a következtetéseket és ez alapján ítél, ezért aki szavaz az le is írhatná, hogy miért.
Tehát jöhetnek az érvek ellenérvek, tapasztalatok, történetek.
Véleményem szerint nem létezik ilyen barátság. Ez csak egy olyan kényszeredett állapot ahol nemjutnak a felek egyrõl a kettõre ezért "megegyeznek" és barátságként stagnál a kapcsolatuk, de biztos hogy valamelyikükben ott motoszkál a gondolat hogy "de jó lenne...".
Ezt nevezhetik barátságnak is, viszont így nem igaz barátság, mivel valaki sumákol, még ha tudatosan el is nyomja magában a másik iránti érzéseit. 
Tehát jöhetnek az érvek ellenérvek, tapasztalatok, történetek.
Véleményem szerint nem létezik ilyen barátság. Ez csak egy olyan kényszeredett állapot ahol nemjutnak a felek egyrõl a kettõre ezért "megegyeznek" és barátságként stagnál a kapcsolatuk, de biztos hogy valamelyikükben ott motoszkál a gondolat hogy "de jó lenne...".
Én totál egyetértek Freeze-zel, szerintem sem létezik barátság fiú és lány között. Vagyis létezhet, ha az egyikük meleg és a saját neméhez vonzódik, esetleg akkor látom még értelmét, ha a srác és a lány együtt jártak korábban, de szakítottak és idővel ugye lenyugszanak a nagy érzelmek és képesek lesznek barátokként közelíteni a másik felé...
2014. június 16. 17:16
Létezik, és anélkül, hogy a srác meleg lenne, vagy a csaj csúnya.
LexiCobain
2014. június 16. 20:40
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Szerintem is létezik, magamból kiindulva nekem is sok fiú barátom van, de van egy fiú akit legjobb barátomnak tartok és neki van barátnője, meg olyan mintha a tesóm lenne. Más szemmel nem tudnék rá tekinteni. Szóval ez is alátámasztja az én állításomat.
2014. június 17. 19:36
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Szerintem igen. Max. nem mindenki tapasztalja meg, de magamból kiindulva biztosan létezik. Van egy fiú, akinél legelső találkozásunkkor már úgy éreztem, mintha ezer éve ismernénk egymást és anélkül lettünk jóban, hogy különösebben sokat beszélgettünk volna. És esküszöm, hogy soha nem tekintettem rá lehetséges partnerként, és nem is fogok. És majdnem biztos vagyok benne, hogy ő sem. Ha megölelem, olyan, mintha a nem létező bátyám lenne, szóval...
Másrészt viszont nem tagadom, hogy bele szoktam zúgni fiú barátokba, nem is ritkán... Van, akin hamarabb túlteszem magam, és ugyanott folytatjuk, hiszen nem történt semmi és az illető jó eséllyel nem is tudott a dologról. Van, akin meg évekig rágom magam, főleg, hogy ő is elég félreérthetően bír viselkedni, de amúgy meg tudom, hogy nem tudnánk egymást elviselni, hiszen barátokként is halálra marjuk a másikat.
Szóval, embere válogatja, meg elég esetfüggő a dolog, hiszen két kapcsolat sem egyforma.
Másrészt viszont nem tagadom, hogy bele szoktam zúgni fiú barátokba, nem is ritkán... Van, akin hamarabb túlteszem magam, és ugyanott folytatjuk, hiszen nem történt semmi és az illető jó eséllyel nem is tudott a dologról. Van, akin meg évekig rágom magam, főleg, hogy ő is elég félreérthetően bír viselkedni, de amúgy meg tudom, hogy nem tudnánk egymást elviselni, hiszen barátokként is halálra marjuk a másikat.
Szóval, embere válogatja, meg elég esetfüggő a dolog, hiszen két kapcsolat sem egyforma.
Grace Benning
2014. június 17. 19:40
Szerintem létezik.Főleg gyermekkorban egy 12-13 éves fiú-lány közt lehet szimplán barátság,például nekem is több fiú "barátom" van mint lány vagyis magyarul jobban kijövök néhány fiúval mint lánnyal.. de ez egy elég tág fogalom,mert mindenkinek más a véleménye erről a dologról...
2014. június 18. 08:23
Én úgy gondolom, hogy 18-20 éves korig létezik fiú-lány barátság. Utána már nem, csak haverság. Az egyik fél mindig többet szeretne, van úgy, hogy mindketten, csak nem akarják elsietni a dolgot, de az előző eset a gyakoribb.
2014. június 21. 11:47
Én nem hiszek benne. Akikkel én barátságot ápoltam fiúkkal, mindnek tetszettem. Persze, van pár srác akink más jön be,és nekem se jön be ő, de vele/velük nem is vagyok olyan mély baráti viszonyban.
2014. június 22. 16:31
Létezik. És tapasztalatom szerint egy fiú barátsága néha többet ér egy lányénál...
Selena Gomez 199
2014. június 30. 10:32
Létezik mivel én és a Tomi igaz barátok vagyunk de nem járunk!
2014. július 01. 09:27
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Van. Van egy olyan FIÚ barátom akit ovi óta ismerek és ő a 2. legjobb barátom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.