Igaz barátság fiú és lány között? Létezik-e?
2013. december 24. 13:44
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem iged...De viszont ott kezdődik a probléma,ha az egyik fél elkezd érezni a másik iránt és az adott személy nem tudja mit tegyen rúgja fel az eddigi barátságukat és kockáztasson vagy szépen csendben szenved hogy szereti de nem mer lépni...A Másik legrosszabb véglet,hogy több mint barátság de kevesebb mint szerelem...Én is voltam/vagyok már ilyen helyzetben nagyon rossz elképzelhetelenűl az ellenségemnek se kíváom...
2013. december 25. 22:12
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Létezik! Nekem is van olyan fiú barátom, akinek mindent elmondok.. ő mindent elmondd nekem, nagyon különbözőek vagyunk, de jól kijövünk egymással!
Olyan, mintha a testvérem lenne!
2013. december 25. 22:20
Nem tudom, nekem ez még soha nem jött össze. Egy bizonyos idő után valamelyikünk mindig többet érzett, ha csak egy szikrányival is, és onnantól kezdve, hogy ez kiderül, már semmi nem lesz olyan, mint régen. Lehet, hogy van, én nem vonom kétségbe, de nekem még soha nem jött össze.
Egy bizonyos idő után valamelyikünk mindig többet érzett, mert ez nem egyszeri alkalom volt nálam...
2013. december 26. 10:23
|
|
Norbi92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 217431 offline
|
Persze,hogy lehet.Nálam legalábbis így van.Az egész abból alakúlt ki,hogy kosarat kaptam egy lánytól(tudom,hogy nem kellett volna feladnom) és úgy döntöttünk,hogy ne szakítsuk meg a kapcsolatot hanem legyünk barik...és többé-kevésbé bejött
2013. december 26. 18:27
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Szerintem is létezik.Nekem is vannak fiúbarátaim, s sokszor velük többet is tudok beszélni,meg jobban is kijövök velük,mert nem annyira értetlenek, mint a lány osztálytársaim.Tőlük sokszor hallom, hogy a fiúk milyen hülyék, pedig nem igaz,legalábbis nem mindegyikük.De hát aki 10 centis magassarkúkban jár, meg kirakja a dudáit, az ne csodálkozzon hogy a fiúk k*v*n*k nevezik.
2013. december 27. 23:01
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Valaki többet fog érezni, vagy bele gondol mi lenne ha... kérdés, hogy annyiban hagyja vagy őszinte lesz?
Haverság az létezik, de az igaz barátság nem ilyen egyszerű. Én azt mondom, hogy nem létezik, csak ha túl jutott az egyik fél a másik iránt érzett vonzalmán.
Haverság az létezik, de az igaz barátság nem ilyen egyszerű. Én azt mondom, hogy nem létezik, csak ha túl jutott az egyik fél a másik iránt érzett vonzalmán.
2014. január 03. 13:48
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az egyik legjobb barátom fiú, több, mint 15 éve ismerjük egymást - 2 nappal utánam született
- egy oviba, iskolába jártunk. Mindig ott volt, ha segítség kellett és én is, ha neki volt gondja. Bár mostanában nem sokszor beszélünk,tudom, hogy számíthatok rá.
Bár tény, hogy vannak olyan barátságok, ahol az egyik fél többet érez a másik iránt. Tapasztalat. A középiskola első napján megismertem egy nagyon aranyos és kedves srácot. Azóta az egyik legjobb barátom, olyan dolgokat mond el nekem, amit senki másnak vagy csak a legjobb barátjának, akivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Ez fordítva is működik, olyan dolgokat mondok el neki, amit olyanok nem tudnak, akik már vagy 10 éve ismernek. Csak azt nem tudja, hogy tetszik. Nagyon. És ez kezd lassan átmenni valami másba. Szerelembe. Persze nem áll szándékomban elmondani neki, még az kéne.
Szóval ez a dolog relatív. Van, akinek vannak fiú barátai és van, akinek nincsenek, vagy épp többet érez az egyik fél. Esetemben mindkettő.
Bár tény, hogy vannak olyan barátságok, ahol az egyik fél többet érez a másik iránt. Tapasztalat. A középiskola első napján megismertem egy nagyon aranyos és kedves srácot. Azóta az egyik legjobb barátom, olyan dolgokat mond el nekem, amit senki másnak vagy csak a legjobb barátjának, akivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Ez fordítva is működik, olyan dolgokat mondok el neki, amit olyanok nem tudnak, akik már vagy 10 éve ismernek. Csak azt nem tudja, hogy tetszik. Nagyon. És ez kezd lassan átmenni valami másba. Szerelembe. Persze nem áll szándékomban elmondani neki, még az kéne.
Szóval ez a dolog relatív. Van, akinek vannak fiú barátai és van, akinek nincsenek, vagy épp többet érez az egyik fél. Esetemben mindkettő.
2014. január 03. 18:45
Szerintem van!
A nővéremnek is van olyan jó barátja,mintha testvérek lennének.
A nővéremnek is van olyan jó barátja,mintha testvérek lennének.
2014. január 03. 18:53
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Létezik. Nekem vannak fiú barátaim. Az egyik tényleg barát, ami nem fog változni, mert már olyan mintha a tesóm lenne, több mint tíz éve, ismerjük egymást. Meg vannak még haverjaim a mostani osztályomból, de rájuk tényleg csak haverként tekintek. Meg itt az egyikük iránt kialakutl valami, love-nak mondott cucc.
Tehát szerintem, a fiú lány barátság kialakulása attól függ, mióta iserik egymást. Mert ha valkivel együtt nőlsz fel akkor szinte a tesvéred lehet.
Tehát szerintem, a fiú lány barátság kialakulása attól függ, mióta iserik egymást. Mert ha valkivel együtt nőlsz fel akkor szinte a tesvéred lehet.
2014. január 04. 16:52
|
|
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline
|
Rövid és tömör válaszom:Nem!
Ez,csak az én véleményem,de nekem,eddig nem úgy tűnt fel,hogy létezne...
Ez,csak az én véleményem,de nekem,eddig nem úgy tűnt fel,hogy létezne...
2014. január 04. 20:39
Mondjon barki barmit szerintem lehetseges igaz baratsag fiu es lany kozott
Letezik baratsag fiu es lany kozott szerintem mert van ra lehetseges pelda h egyik sem erez tobbet baratsagnal
es en ismerek is olyat
Letezik baratsag fiu es lany kozott szerintem mert van ra lehetseges pelda h egyik sem erez tobbet baratsagnal
es en ismerek is olyat
2014. április 25. 18:32
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Persze, hogy van!
Erre én tudok 2 tökéletes példát. Anyukám még fiatal korában a legjobb barátnője által megismerkedett egy hapsival és azóta is nagyon jó kapcsolatot ápol a hapsival, pedig már a a srác és a csaj szakítottak.
A másik pedig én. Bár már nem látjuk egymást, úgy mint régen, csak akkor ha épp a környéken van, de akkor sem beszélünk csak nézzük egymást. Egyébként én őt tartottam a legjobb fiú barátomnak, és a fiúk közül ő állt a legközelebb hozzám.
Ezzel az egész fiú lány barátságban az az egyetlen rossz dolog, hogy egy idő után az egyik fél így is úgy is egy többet fog érezni a másik iránt. És ha a másik is akkor úgy is történni fog valami és egy idő után ez a jó kapcsolat megszűnik. Vagy nem. Ezt viszont csak a szerencse és a sors dönti el.
Erre én tudok 2 tökéletes példát. Anyukám még fiatal korában a legjobb barátnője által megismerkedett egy hapsival és azóta is nagyon jó kapcsolatot ápol a hapsival, pedig már a a srác és a csaj szakítottak.
A másik pedig én. Bár már nem látjuk egymást, úgy mint régen, csak akkor ha épp a környéken van, de akkor sem beszélünk csak nézzük egymást. Egyébként én őt tartottam a legjobb fiú barátomnak, és a fiúk közül ő állt a legközelebb hozzám.
Ezzel az egész fiú lány barátságban az az egyetlen rossz dolog, hogy egy idő után az egyik fél így is úgy is egy többet fog érezni a másik iránt. És ha a másik is akkor úgy is történni fog valami és egy idő után ez a jó kapcsolat megszűnik. Vagy nem. Ezt viszont csak a szerencse és a sors dönti el.
2014. április 29. 20:28
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
inkább haverokra tudok gondolni mint legjobb vagy csak sima barátságra. ha haverok vagytok létezik,de ha legjobb barátok akkor az egyik fél mindig többet érez,én tapasztból mondtam az utóbbit,de persze lehetnek kivételek.
2014. május 01. 18:23
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Szerintem van, de előbb-utóbb az egyik félben fel fog merülni,hogy mi lenne ha...
De általában elnyomja, és akkor maradhatnak ugyanolyan jóban, mint eddig.
Vagy ha látja, hogy a másiknak abszolút nem ő az esete, akkor megromolhat a viszonyuk.
Ha elmondja a másikfélnek,akkor 1, többet nem beszélnek egymással, és a másik menekülni fog tőle.
2, összejönnek.
Kb. mindegyikből volt saját/közeli élményem...
De általában elnyomja, és akkor maradhatnak ugyanolyan jóban, mint eddig.
Ha elmondja a másikfélnek,akkor 1, többet nem beszélnek egymással, és a másik menekülni fog tőle.
2, összejönnek.
Kb. mindegyikből volt saját/közeli élményem...
2014. május 09. 21:44
van. pedig sokak szerint nincs de azok idióták, már bocs.
2014. május 12. 21:22
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Igenis létezik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: