Joaquin Phoenix és Amy Adams közös filmje a The Master címet kapta, és 2013-ban mutatják be a tengerentúli mozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013-ban jön A mester
2011. október 08. 11:34
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Helyes, már éppen itt volt az ideje, hogy visszajöjjön Phoenix. Egyik legsokoldalúbb színész, akit én valaha láttam. Nyughatatlan, Tűzből nincs kiút, Éjszaka urai, Cserbenhagyás, és még sok más filmje miatt az egyik abszolút kedvenc. Ezt a filmjét is meg fogom nézni, és remélem nem csak erre az egy mozira tér vissza a színészethez.
Köszi a cikket Kris
Köszi a cikket Kris
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. október 08. 12:35
Imádom Joaquint, egyszerűen fantasztikus színész, örülök, hogy mégsem vonul vissza.
2011. október 08. 12:47
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
sokára lesz de várom!!
2011. október 08. 14:51
Úristen de jó!!! Áhh, megveszek, úgy örülök!!!! Joaquin a kedvenc színészem.
2011. október 08. 14:58
Nagyon jónak ígérkezik a film ilyen színészekkel!Nagyon örülök neki, hogy Joaquin megondolta magát a filmezéssel kapcsolatban.Igazán jól ment neki eddig is és biztos vagyok benne, hogy ezután is jól fog.
2011. október 08. 15:47
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nagyon várom ezt a filmet. Tudom, hogy régóta tervezgetik már, több éve húzódik az egész project, de ugye tavaly novemberben már kiderült, hogy Joaquint sikerült elnyerni a főszerepre, ami hatására én ujjongásban törtem ki. Óriási színész, ez a mozi pedig a szcientológiáról fog szólni.
Köszönet a cikkért
Köszönet a cikkért
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. október 08. 16:45
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Phoenix sohasem gondolta meg magát a filmezéssel kapcsolatban, ez csupán egy álhír volt, hogy leforgathassák az I'm Still Here című dokurealytit.
Ebben a zseniális moziban vert át mindenkit azzal, hogy ő most rapper akar lenni. Afféle komolyabb Borat-film, aminek a tudatlan résztvevők reakciói adják az értékét. Abban, hogyan reagálnak Phoenix eszementségére (mely valójában csak egy felvett szerep).
http://www.imdb.com/title/tt1356864/
Ebben a zseniális moziban vert át mindenkit azzal, hogy ő most rapper akar lenni. Afféle komolyabb Borat-film, aminek a tudatlan résztvevők reakciói adják az értékét. Abban, hogyan reagálnak Phoenix eszementségére (mely valójában csak egy felvett szerep).
http://www.imdb.com/title/tt1356864/
2011. október 08. 23:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, nem igazán kedvelem Adams-et, de igazából nem is tudom, hogy olyan filmek után, mint a Bűbáj, a Szökőhév vagy a Lagzirandi, be tudta volna lopni magát a szívembe! Kíváncsi vagyok a filmre, hátha megváltozik a véleményem!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.