Megerőszakolták Johnny Deppet
2011. november 03. 13:53
|
|
rock-ladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 155181 offline
|
Ezt NAGYON felfújták!!!! Akkora szemétség, ilyen feneket keríteni egy mondatnak!!! Utálom, ha ezt csinálják. Nem értem mért kell ilyen helyzetbe hozni szegényt...., úgy csinálnak mintha valami rosszat követett volna el. Komolyan mondom, hogy ezek a hülye szervezetek tényleg visszafoghatnák magukat!! Szeretik kiforgatni mások szavait... :'(
:/Nemhogy inkább azzal foglalkoznának amivel kellene... Johnny Depp fantasztikus ember és nem akart semmi rosszat, nem akart megsérteni senkit, csak mondott valamit és azt tökre túlspilázták!! Ennyi... :/
2011. november 03. 20:56
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Engem nem érdekel, hogy mit gondolnak Johnnyról.
Annyi a lényeg, hogy IMÁDOM, és csöppet sem az tükröződik a képekről, hogy Ő nem élvezné a fotózást...sőt.
És az a páratlan stílus...még a kis szivecskés karkötő is eszméletlenül áll neki a fenti képen...
Tiszteletre méltó, hogy bocsánatot kért.
Tiszteletre méltó, hogy bocsánatot kért.
2011. november 05. 12:03
Engem sem érdekel én is imásom Johnnyt, nem érdekel mit mondanak mások, és még így is normálisan viselkedett, bocsánatot kért igazából a semmiért. Johnny
2012. április 03. 19:47
|
|
Pepe03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 172439 offline
|
Bárki bármit gondol akkor is ő a legjobb.♥
félisten.♥
Én nagyjából értem mire célozhatott. Én is érzem ugy magam mikor vmi nagyon kellemetlen. ez csak egy hasonlat. még ezt is felfújják...
Johnny♥
félisten.♥
Én nagyjából értem mire célozhatott. Én is érzem ugy magam mikor vmi nagyon kellemetlen. ez csak egy hasonlat. még ezt is felfújják...
Johnny♥
2012. július 04. 22:34
|
|
Hamstyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 154151 offline
|
Felesleges volt így letámadni nem igazán fogalmazott jól de mutassatok egy olyan embert akinek még nem volt félreérthető a mondandója nem kellett volna így leb*szni nem tehet róla és könnyű az ember szavait kiforgatni. NE TÁMADJÁTOK EMIATT!!
CSAK AZ ÍTÉLKEZZEN AKI MÉG SOHA NEM MONDOTT OLYAT AMI FÉLREÉRTHETŐ VOLT!! MEGSÚGOM ILYEN EMBER A VILÁGON NINCS EMBEREK VAGYUNK HIBÁZUNK MINDENKIVEL MEGESIK ÉS KÖNYÖRGÖM BOCSÁNATOT KÉRT ÉS NEM IS AKÁRMILYEN MÓDON! NE BÁNTSÁTOK SZEGÉNYT!!! KÜLÖNBEN IS EZT AZ EGÉSZET CSAK FELFÚJJÁK NEM IS TETT Ő SEMMI ROSSZAT MÁSOK SOKKAL DURVÁBB DOLGOKAT MONDANAK DE AZ BEZZEG NEM ÉRDEKES AZ NEM SZÁMÍT...
CSAK AZ ÍTÉLKEZZEN AKI MÉG SOHA NEM MONDOTT OLYAT AMI FÉLREÉRTHETŐ VOLT!! MEGSÚGOM ILYEN EMBER A VILÁGON NINCS EMBEREK VAGYUNK HIBÁZUNK MINDENKIVEL MEGESIK ÉS KÖNYÖRGÖM BOCSÁNATOT KÉRT ÉS NEM IS AKÁRMILYEN MÓDON! NE BÁNTSÁTOK SZEGÉNYT!!! KÜLÖNBEN IS EZT AZ EGÉSZET CSAK FELFÚJJÁK NEM IS TETT Ő SEMMI ROSSZAT MÁSOK SOKKAL DURVÁBB DOLGOKAT MONDANAK DE AZ BEZZEG NEM ÉRDEKES AZ NEM SZÁMÍT...
2012. július 04. 23:18
|
|
e-battaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 55 Csatolások: 601 Azonosító: 178867 offline
|
Na, most tényleg... ez tipikusan egy olyan cikk, ahol a cím durván ellentmond a tartalomnak, és kizárólag csak a "szenzációhajhászásra" megy. Miért kellett ez?
A téma pedig érdekes, de a cím mindent elrontott.
Depp rossz hasonlattal élt, de azonnal korrigált, számomra úgy szimpatikus a pasi, ahogy van. Sztár, de nem akar az lenni, csak csinálni a dolgát, azt pedig tényleg jól csinálja. De mindegy mit mond/tesz, úgyis újsághír lesz/lenne belőle.
A téma pedig érdekes, de a cím mindent elrontott.
Depp rossz hasonlattal élt, de azonnal korrigált, számomra úgy szimpatikus a pasi, ahogy van. Sztár, de nem akar az lenni, csak csinálni a dolgát, azt pedig tényleg jól csinálja. De mindegy mit mond/tesz, úgyis újsághír lesz/lenne belőle.
2012. augusztus 27. 10:02
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
én szerettem Johnnyt, csak egy szó fordulat volt, nem értem, h mért kell mindig mindent felfújni...
2013. december 25. 15:51
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Nekem nyolc szerintem ígyis úgyis aranyos!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: