Megerőszakolták Johnny Deppet
2011. október 08. 14:35
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
najo visszavonom, biztos nem olyan rossz évtizedeken át lesifotósok között élni mint a nemi bántalom.. de rémesen rossz, és idegesítő lehet neki is.. a másik, hogy mindenki néha mondhat valamit, amit nem gondol meg.. sajnos ő kimondott valamit, és egyből búlvárcímlapon van -.- rémes :/
2011. október 08. 15:36
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Lehet, hogy "helytelenül" fogalmazott, de szerintem túl nagy ügyet kerítettek ennek a dolgonak. Mondott valamit, nem gondolta komolyan, mégis kitört a botrány.
Nem értem, ezen miért kellett ezen ennyire felháborodni, ez még nem a világ vége.
A nemi erőszak ellen küzdő szervezet pedig foglalkozzon inkább, a bántalmazottak megsegítésével, ne pedig ilyen hülyeségekkel.
Túlzott egy kicsit, és akkor mi van könyörgök?
Rendes volt azért tőle, hogy bocsánatot kért, de nem feltétlenül kellett volna.
Azért sajnálom szegény Johnny-t, hogy ilyen traumát okoz neki egy fotózás. Mennyit szenved szegényke egy képért, hogy mi láthassuk a címlapon.
Nem értem, ezen miért kellett ezen ennyire felháborodni, ez még nem a világ vége.
A nemi erőszak ellen küzdő szervezet pedig foglalkozzon inkább, a bántalmazottak megsegítésével, ne pedig ilyen hülyeségekkel.
Túlzott egy kicsit, és akkor mi van könyörgök?
Rendes volt azért tőle, hogy bocsánatot kért, de nem feltétlenül kellett volna.
Azért sajnálom szegény Johnny-t, hogy ilyen traumát okoz neki egy fotózás. Mennyit szenved szegényke egy képért, hogy mi láthassuk a címlapon.
2011. október 08. 15:45
Úramatyám, nevetséges hogy azért belekötnek valakibe, mert egy túlzóan erős szóval próbálja érzékeltetni a hatást... Szent szűz, ezek se normálisak...
2011. október 08. 16:16
Szerintem is felfújták,de a fotósorozat nagyon jó lett
2011. október 08. 16:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hogy felfújták az egészet
2011. október 08. 16:42
Idézet (LittleVampire @ 2011.10.08. 11:50)
Utálom az ilyet. Itt egy normális, vicces, rendes színész, aki még a földön jár, és tud úgy viselkedni, mint egy normális, hétköznapi ember. De nem, sokaknak muszáj őt befeketíteni a nép előtt, csak azért, hogy szép, kerek legyen a világ és jól induljon a reggel. A legviccesebb az egészben, hogy még Johnnynak kell bocsánatot kérni, holott, semmi sértőt nem mondott, csupán egy hasonlattal fejezte ki magát. Ezzel csak azt fogják elérni, hogy a most sem beszédéről híres Johnny, még kevesebbszer fog megszólalni. Gratulálok! 
Nem értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet ebből.. az meg már tényleg szégyen, hogy Johnny-nak kellett bocsánatot kérnie. Megáll az ember esze ettől a sok hülyétől..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 08. 17:25
|
|
Tündieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 150977 offline
|
Egyik kedvencem Johnny Depp és amikor megláttam mit írtak róla el sem olvastam mi van alá írva rögtön rá kattintottam már tisztára meg voltam ijedve amikor olvasom hogy csak úgy érzi magát a fotózások miatt....-.-
2011. október 08. 17:43
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Johhnyyy <3 én is egy picit megijedtem az elején hogy vi van
2011. október 08. 18:00
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Hehehe he :DDDDDDDDD
2011. október 08. 20:14
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
o.O jézuuusom
annyira lesokoltam aztán olvasom mondom WTF?? de mirét huzták fel magukat Jhonnynak ez volt avéleménye jó nem nomrális
DE EZ VAN Kkétlem hogy ők is minidg jót mondanak és ..-." áhhh ilyenen felszivni magát de aranyos volt mégbocsit is kért én tuti leeszkakiltam volna őket
2011. október 08. 21:24
azt hittem a címből,h tényleg megerőszakolták
hát igen,nem vlt egy helyes kijelentés,de bocsánatot kért,szóval szerintem minden OK
2011. október 08. 21:51
Jó hogy végül bocsánatot kért. Azt elhiszem hogy elege van már a fotósokból és az állandó felhajtásból de ez azért mégis durva kijelentés volt. Na de mindegy ... én akkor is imádom Johnny Depp-et!! Mindegy mit mond.
(Amúgy a címe egy kicsit félreérthető)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 09. 17:01
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Az előttem szólókhoz hasonlóan, először én is csak néztem, hogy most mi is a helyzet. A cím egy "cseppet" megtévesztősre sikeredett. Amúgy ebből nagyon elegem van, hogy ha egy ismert sztár, egy ilyen kijelentést tesz, annak máris az újságokban kell lennie, természetesen kicsit kiszínezve a dolgokat. Johnny-t is meg lehet ám érteni, végső soron ő is egy hétköznapi ember, a maga botlásaival. Csak hát sokan nem ezt látják benne, hanem a nagy sztárt, akinek minden szempontból tökéletesnek kell lennie. Az erőszak elleni szervezet pedig foglalkozzon inkább a saját dolgával, ne másokat oktasson ki. Aranyos volt tőle a bocsánatkérés, ebből is látszik, a kedvessége határtalan. Egyszerűen imádom!♥
2011. október 10. 17:42
|
|
Taylorfun324új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 131247 offline
|
miért kell ezt így flfújni?! Ez a hasonlat jutott először eszébe. JOhnny szerintem tudatába van annak h mit jelent. johnny <3
2011. október 11. 12:35
|
|
Netygoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 148370 offline
|
Igazat adok azoknak akik szerint felfújták. Attól hogy ezt nyilatkozta nem kell senkinek szivére venni. Ha zavarja ne olvassa el a róla szóló cikkeket! Az ilyeneken én nagyon felhúzom magam :@
2011. október 22. 15:39
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
Úgy bírom, hogy a címeket amiket adnak, nem tükrözik a valóságot... Amúgy, szerintem is kicsit felfújták ezt a dolgot, de Johnny bocsánatot kért, ez aranyos volt tőle..
JOHNNYDEPP♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.