am a cím kissé félrevezető.....
Megerőszakolták Johnny Deppet
2011. október 08. 13:01
Ezeket az ilyen fajtájú cikkeket úgy bírom
Ránézek a címlapon és akkor így meglátom a címet... és akkor Úristen! Te jó ég!
Utána elolvasom és akkor... Jaaa, hogy így!! xDD
2011. október 08. 13:16
Kissé érdekes megfogalmazás, de érthető. Senki nem örülne, ha éjjel-nappal csak fotósok követnék mindenhova, szóval, ha a sztár vagy, egyáltalán nincs magánéleted, megérthető miért mondta ezt... De legalább bocsánatot kért, elvégre a paparazziknak ez a dolguk, nekünk meg nem lenne kiről képet leszedni.
2011. október 08. 13:29
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Elolvasom a címet--> WTF? O.o ezt gyorsan meg kell nézni!
Aztán csak ennyi,mondjuk tényleg elég frusztráló lehet,ha 30ember akar fényképezni,és ennyien bámulnak rád miközben "modellt állsz".
Tényleg félreérthetően fogalmazott,de tisztázta magát
)
A képek jól sikerültek,de nekem jobban tetszik a picit hosszabb hajó Johnny Depp
Aztán csak ennyi,mondjuk tényleg elég frusztráló lehet,ha 30ember akar fényképezni,és ennyien bámulnak rád miközben "modellt állsz".
Tényleg félreérthetően fogalmazott,de tisztázta magát
A képek jól sikerültek,de nekem jobban tetszik a picit hosszabb hajó Johnny Depp
2011. október 08. 13:32
Különc és művész, de elég nagy csalódás volt ez a nyilatkozata 
Mondjuk legalább bocsánatot kért...
Mondjuk legalább bocsánatot kért...
2011. október 08. 14:01
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
A cikk címének elolvasása után teljesen azt hittem hogy tényleg megerőszakolták...
2011. október 08. 14:07
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
amikor elolvastam a címet... jesszus. úgymegijetem.. O_o főleg h ő az egyik kedvenc színészem... amúgy meg az a lényeg hogy elnézést kért mindenkitől
2011. október 08. 14:24
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Már azt hittem tényleg megerőszakolták...
De nem értem mi a ..ért kért bocsánatot.
De nem értem mi a ..ért kért bocsánatot.
2011. október 08. 14:30
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
A cikk címét megláva frászt kaptam
És lehet, hogy a lesifotósok nem olyan vészesek.. mint annak a bűnnek az elkövetői, de aki emiatt akijelentése miatt rondán nézz rá, annak azt kívánom hogy élete minden percében undorító paraziták vegyék körül, és fotózzák.. nem tudom, éveken keresztül lehet ez is olyan rémes..
2011. október 08. 14:31
mikor a címet olvastam úgymond megijedtem 
ez most olyan volt mint amikor "Lady Gaga meghalt" xD
de legalább bocsánatot kért
a képek pedig nagyon tetszenek,de ne felejtsük el hogy már 48 éves és még mindig nagyon jól néz ki
ez most olyan volt mint amikor "Lady Gaga meghalt" xD
de legalább bocsánatot kért
a képek pedig nagyon tetszenek,de ne felejtsük el hogy már 48 éves és még mindig nagyon jól néz ki
2011. október 08. 14:33
A figyelemfelkeltő, beszédes cím valóban egyike a jól sikerült cikk feltételeinek, ebben az esetben viszont erős túlzásnak érzem...
Ezt az egészet amúgy sem tartom jelentősnek. Néha mindenkivel előfordul, hogy gondolkodás nélkül kimondja, amit gondol, anélkül, hogy számolna a lehetséges következményekkel. Utána bocsánatot kért, és csak ez számít. Ennyi.
Ezt az egészet amúgy sem tartom jelentősnek. Néha mindenkivel előfordul, hogy gondolkodás nélkül kimondja, amit gondol, anélkül, hogy számolna a lehetséges következményekkel. Utána bocsánatot kért, és csak ez számít. Ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: