G-Dragon bevallotta, hogy drogozott
2011. október 09. 12:09
|
|
I.LOVE.TOPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 161460 offline
|
Jajj én nagyon féltettem,hogy lesz valami baja ebből az ügyből:s... de örülök,hogy bevallotta és megúszta.Én nem itélem el ezért,hiszen a sztároknak nagyon stresszes életük van és hát Istenem ők is követnek el butaságokat.Bármi volt vagy lesz én mindig IMÁDNI fogom<3
2011. október 11. 18:11
Sztem az nem nagy gond ha vki csekély mennyiségű drogot szív...a lényeg az h nem függő
2011. október 14. 18:15
Sajnálom GD de nem nagyon izgat én akkor i szeretni fogom ha megöl valakit <3
1 felhasználónak tetszik:
I Love GDragon
2011. október 20. 12:41
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Valamiert selyettem,hogy drogozott mert ezt szinte minden sztar kiproblja csak egyesek nem merik bevallani.G-D-tol pedig ez nagyon fer volt de hiszem,hogy ezert most valaki megutalna mert az en szememben meg nagyobbatt nott es orulok hogy nem ismertem fere.
2012. február 13. 16:22
|
|
reichiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 160819 offline
|
Úristen, ekkora hisztit csinálni.. Bizton állíthatom, nem ez a legdurvább dolog amit művel/művelt..:'D Csak ez alkalommal sikerült le is bukni vele, olyannyira hogy nyilvánosságra került.:'D
2012. április 27. 22:29
|
|
v.alexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 172535 offline
|
Hát nem néztem ki belőle, de ha ez van akkor ez van.Örülök,hogy azért volt bűntudata és meg bánta.
Nem tudom hogy vannak ezzel mások de én még ugyan annyira szeretem őt mint eddig.
Nem tudom hogy vannak ezzel mások de én még ugyan annyira szeretem őt mint eddig.
2012. május 10. 17:14
|
|
cute beastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 169149 offline
|
hát nem vártam volna ezt.de nem érdekel.... úgyanugy szeretem mint edig .........
2012. június 21. 18:42
Idézet (,2011.10.08. 06:37~2553697)
igen ezt olvastam más oldalon is..
de nem kell ezt felfújni,nem direkt drogozott,valaki meg azt találta ki hogy azért vágatta le a haját,hogy ne találjanak rajta marihuána füstöt
de nem kell ezt felfújni,nem direkt drogozott,valaki meg azt találta ki hogy azért vágatta le a haját,hogy ne találjanak rajta marihuána füstöt
Nem szándékosan, csak tudta, hogy marihuana, de elszívta. Szerintem ez elég szándékos.
2012. június 26. 09:28
|
|
Love Taeyangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 178331 offline
|
Mért kell eböl ekora cirkuszt csinálni.. Egy száltol még semmi baja nem lesz ...Mondjuk ha Taeyang csinálta volna akk én is be hisztisztem volna .... xd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.