Beyoncé visszaszámol
2011. október 08. 10:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem nem olyan jó 1+1 se volt már olyan jó sajnos.
2011. október 08. 10:29
Hát én ezt a számot annyira nem szeretem a 4-ról,de viszont a klip az nagyon tetszik,mivel tényleg Why Dont You Love Me és egy kicsit '70-es,'80-as beütése van és azt meg nagyon szeretem.
Nicki Minaj kopi?Hát ez jó.
Imádom mikor mindenki azt mondja hogy XY Nicki Minaj-ról meg Lil Wayne-ről kopizik mikor ők ketten ülnek a kopizás trónján.Még soha az életben nem volt egyetlen egyedi dolguk,sem zenében,sem stílusban,sem öltözködésben se semmiben.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. október 08. 12:10
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Nekem rettentően tetszik a klip. Egyedi, színes és nagyon mozgalmas. Nem a mai "vetkőzzünk le, nyomjunk néhány vonaglást, énekeljünk a szexről és arról, hogy milyen jó nők vagyunk"... (khm, Rihanna)A zenét alapból szerettem, most így klippel együtt, ha lehet, még jobban tetszik. Bee gyönyörű a videóban végig, nagyon jól áll neki ez a hajszín.
Ja és az album REMEK lett, csak tudni kellene értékelni a valódi tehetséget, a kreatív, érzelmes és értelmes szövegeket, és el kellene vonatkoztatni a mai tucat zenei világtól, de hát tudom én, hogy nagyon nehezére esik ez egyeseknek.
Meg az se lenne hátrány, ha nem csak úgy a levegőbe dobálóznátok, hanem mondjuk végig is hallgatnátok az egészet. (Kinek nem inge ugyebár...
)
Ja és az album REMEK lett, csak tudni kellene értékelni a valódi tehetséget, a kreatív, érzelmes és értelmes szövegeket, és el kellene vonatkoztatni a mai tucat zenei világtól, de hát tudom én, hogy nagyon nehezére esik ez egyeseknek.
2011. október 08. 12:19
Nekem ez az egész 4 c. lemeze valahogy nem jött be. A Run the World (Girls) c. szám pl. simán pályázhatna az év legpocsékabb szám díjára, tőlem megkapná.
2011. október 08. 13:48
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A szám nem rossz, van egy rész a vége felé ami különösen tetszik. Szerintem az album is egész jó lett. Ez a klip nem tetszik, Beyoncé gyönyörű szinte mindenhogy, de nem áll jól neki ez az extrém stílus, az eddigi klipek se lettek túl jók szerintem. Jó lenne ha a következő klipes dal a Start Over lenne, szerintem messze az a legjobb dal a lemezről.
2011. október 08. 14:57
Nagyon szép, bár nekem a rövid fekete haja nem tetszik.
2011. október 10. 19:53
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Yay, nagyon tetszik! A szám és a klipp is! Bee abszolút üde színfoltnak számít a mai tucat énekesnők között! Végre nem arról szól egy dal/klipp, hogy "kemény csaj vagyok, meg szexi, stb." Most már csak Mary J. Blige, meg Christina Aguilera új albumát várom! (És remélem bennük sem csalódom)
2011. október 28. 08:16
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Megmondom őszintén, én majdnem elaludtam a számon! A klip sem tetszett. Ez most így jött össze
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.