A színésznő reméli, hogy Pókember története nem lesz nagy hatással jövőjére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Stone nem szeretne változást
2011. október 07. 15:45
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. október 07. 17:03
Ebből a hírből egy valami tetszik. Mivel kijön nyáron a Pókember végre nekilátnak a Warcraft filmnek!!!
2011. október 07. 22:28
Superman egy mozdulattal kidobná az űrbe ezt a tenyérbe mászó Peter Parkert nahhh erről ennyit!!!
és akkor is felesleges ez az új Pókember franchise a Garfield kölökkel meg Emma kisasszonnyal!
Pókemberben nincs több, egyszerűen kifújt a Tobey Maguire pókember filmekkel együtt, nem lehet többet kihozni belőle!
és akkor is felesleges ez az új Pókember franchise a Garfield kölökkel meg Emma kisasszonnyal!
Pókemberben nincs több, egyszerűen kifújt a Tobey Maguire pókember filmekkel együtt, nem lehet többet kihozni belőle!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 07. 22:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 22:28)
Superman egy mozdulattal kidobná az űrbe ezt a tenyérbe mászó Peter Parkert nahhh erről ennyit!!!
Főleg az új Pókgyereket
Egyet értek. Teljesen értelmetlen a projekt.
Senki nem kérte ezt az új verziót. Ami volt elmúlt, hagyjuk békében, ami már lement és ne nyúljunk hozzá. Amiből már nincs mit kifacsarni, ahhoz ne nyúljunk hozzá.
gonzales7
2011. október 07. 22:41
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 22:33)
Ami volt elmúlt, hagyjuk békében, ami már lement és ne nyúljunk hozzá. Amiből már nincs mit kifacsarni, ahhoz ne nyúljunk hozzá. 
Hollywoodban nem így gondolkodnak, nagy siker volt, akkor lehet ez is kasszasiker lesz, vagy ha fele annyira lesz népszerű, akkor is úgy vannak vele, hogy hoz valamennyi pénzt a konyhára
ophely88
2011. október 07. 22:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
"A színésznő reméli, hogy Pókember története nem lesz nagy hatással jövőjére." Én is remélem babám, én is. Pedig bírom Emmát, csak rohadtul nem kéne túlszárnyalnia azt, amit Sam Raimiék letettek az asztalra. Meg hát Tobey (
) mellett Ubul eltörpül
gonzales7
2011. október 07. 22:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.10.07. 22:41)
Hollywoodban nem így gondolkodnak, nagy siker volt, akkor lehet ez is kasszasiker lesz, vagy ha fele annyira lesz népszerű, akkor is úgy vannak vele, hogy hoz valamennyi pénzt a konyhára
Szánalom a köbön 
És erre felhasználják a helyes Andrew kölyköt, hogy a sok kis tinisuna megnézze a filmet. Valószínűleg tudják, hogy sokan alapból el sem mennének, ha C listás amerikai sorozatban játszó Pityi Palkó játszaná a főszerepet. Szánalom, hogy mindenért a pénzért és ezért képesek egy legendát romab dőlteni. Sőt, ez már nem az első. Mindig ezt csinálják. És az a legnagyobb probléma, hogy a színész nem igazán tud válogatni a projektekből és el kell vállalnia, ha előre akar lépni azon a büdös Hollyweird létrán vagy pénzt akar keresni. Andrew mondjuk világ életében imádta a Pókembert de pont az imádata miatt kellett volna nemet mondania.
A helyes pasik néha olyan buták.
2011. október 07. 22:55
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 22:42)
"A színésznő reméli, hogy Pókember története nem lesz nagy hatással jövőjére." Én is remélem babám, én is. Pedig bírom Emmát, csak rohadtul nem kéne túlszárnyalnia azt, amit Sam Raimiék letettek az asztalra. Meg hát Tobey (
) mellett Ubul eltörpül 
nem is fogják tudni túlszárnyalni Raimi a maximumot kihozta a Pókemberből az első két rész tisztességesen sikerült! a 3-ik részt elszúrta és túlzsúfolta ezen nincs mit szépíteni!a legsötétebb Pókember történetből gondolok itt a Venom azaz a szimbionta és Parker már már egy thrillerbe illő küzdelméből csinált a filmben egy katyvaszt egy balfék színész által játszott Eddie Brock-al!
és Kristen Dunst a legrosszabb döntés volt arra hogy ő játsza MJ-ét!remekszínésznő de ő nagyon nem Mary Jane Watson!
2011. október 07. 22:59
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 22:55)
a 3-ik részt elszúrta és túlzsúfolta ezen nincs mit szépíteni!
Mégis az hozta a legtöbb pénzt a konyhára a trilógiából. Egyébként Tophie Grace tök jó színész (a Szédületes éjszakában tényleg szédületesen alakít), de a Pókemberben én is utáltam Eddie-ként.
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 22:55)
és Kristen Dunst a legrosszabb döntés volt arra hogy ő játsza MJ-ét!remekszínésznő de ő nagyon nem Mary Jane Watson!
Ezt adom.
2011. október 07. 23:07
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 22:59)
Mégis az hozta a legtöbb pénzt a konyhára a trilógiából. Egyébként Tophie Grace tök jó színész (a Szédületes éjszakában tényleg szédületesen alakít), de a Pókemberben én is utáltam Eddie-ként.
Ezt adom.
Ezt adom.
nem is a színészi tehetségét vitatom hanem ezt a pocsék castingot én amikor megláttam hogy ez a vékonyka srác alakítja Eddie Brock-ot abban a percben éreztem hogy nálam ez a film már nem fog működni!
Eddie Brock egy 190cm magas 100kg-os pasas aki hobbiból testépítő és Venomként egy pszchiopata szörnyeteg!
akit én eltudtam volna képzelni Eddie Brock-ként az Dominic Purcell lett volna a Szökés sorozatból!
nahh mind1 ez legyen az én bajom!
2011. október 07. 23:15
|
prézliPókasszony |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 23:07)
Eddie Brock egy 190cm magas 100kg-os pasas aki hobbiból testépítő és Venomként egy pszchiopata szörnyeteg!
akit én eltudtam volna képzelni Eddie Brock-ként az Dominic Purcell lett volna a Szökés sorozatból!
Na, ezt nem tudtam. De ennyi erővel May néni is fekete hajú (ugye?), és nem ősz. Meg alapból vannak ilyen bibik. Minthogy Gwen Stacyt a Zöld Manó üli meg, és amikor Harry meghal, akkor már van gyereke és felesége. Ez a művészi szabadság, mindenhol jelen van. Bár az új filmnél azt ígérték, hogy 100%-ig visszatérnek az eredetihez, hát, azt kötve hiszem, mivel minden filmben vannak eltérő és kevésbé feltűnő változások.
2011. október 07. 23:31
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 23:15)
Na, ezt nem tudtam. De ennyi erővel May néni is fekete hajú (ugye?), és nem ősz. Meg alapból vannak ilyen bibik. Minthogy Gwen Stacyt a Zöld Manó üli meg, és amikor Harry meghal, akkor már van gyereke és felesége. Ez a művészi szabadság, mindenhol jelen van. Bár az új filmnél azt ígérték, hogy 100%-ig visszatérnek az eredetihez, hát, azt kötve hiszem, mivel minden filmben vannak eltérő és kevésbé feltűnő változások.
nem! May tökéletes a filmben!
Igen a Manó lesz a gyilkos elvileg de utána lesz egy bonyolultabb magyarázat Gwen halálára gyakorlatilag Pókember öli meg azzal hogy hirtelen elkapja a hálójával és a rántástól Gwennek eltörik a gerince de ezt csak évekkel később idézi fel magában Parker!
Asszem felesége van Harrynek és Norman Osborn öli meg a saját kezével ha jól emlékszem agyonveri vagy mi!de attól függ hogy melyik képregény sorozatot olvassuk mert van amiben eltűnik és van amiben diliházba kerül!
"Ez a művészi szabadság, mindenhol jelen van."
pontosan ezért nem kellett volna a képregényeket megfilmesíteni amit rajzolók írók és szerkesztők megálmodtak világokat univerzumokat, nem lett volna szabad a produkciós cégeknek megerőszakolni a filmvásznon azért hogy minél többen menjenek el a mozikba!de ebben a Marvel is hibás persze!
ophely88
2011. október 07. 23:34
|
prézliPókasszony |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 23:31)
nem! May tökéletes a filmben!
Ehhez kétség nem fér, de eredetileg ugye fiatalabb May a képregényben. Meg hát Ben bácsi is telitalálat volt, Martin Sheen előre katasztrófa lesz, a trailerben is olyan, mintha csak úgy a semmiből odavágták volna. Az a hang
2011. október 07. 23:37
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.10.07. 23:31)
"Ez a művészi szabadság, mindenhol jelen van."
pontosan ezért nem kellett volna a képregényeket megfilmesíteni amit rajzolók írók és szerkesztők megálmodtak világokat univerzumokat, nem lett volna szabad a produkciós cégeknek megerőszakolni a filmvásznon azért hogy minél többen menjenek el a mozikba!de ebben a Marvel is hibás persze!
Tudod, néha úgy gondolom, hogy ez mindkét fél hibája. A Marvel mondhatott volna nemet, de a Marvel már rég nem arról szól, amiről régen.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.