Forráshitelesség arány 0%.
Sokan csak gerjesztik a konfliktust. Sok újságító + pletykalap szerkesztő unatkozik, persze a sok kamu busás összeget hoz nekik a konyhára.
Aniston-t pedig nem sajnálom. Fél Hollywoodon már végigment. Egy pasi sem maradt meg vele. Ki is a hibás? A több 100 pasi?
Brad Pitt felmérgelte Anistont
2011. október 07. 20:01
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már elég régen elváltak, nem tudom, hogy miért nem lehetnek barátok.. De az ő dolguk.. Egyébként szerintem ez nem volt olyan sértő, bár én sem kérném meg a volt barátomat, hogy csináljon rólam meg a jelenlegi pasimról egy képet...
2011. október 07. 22:05
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
sztem igaza volt Jennek! könyörgöm, ha a pasim aki dobott volna egy másik nőért ilyen kéréssel állna elém, sztem szemberöhögném és elküldeném arra a bizonyos melegebb éghajlatra... az ész megáll
2011. október 08. 10:17
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ez kemény! Egyszerűbb lenne békén hagyniuk egymást!
2011. október 08. 17:05
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Kelly @ 2011.10.07. 15:31)
Brad - hiába isteni színész - egy hatalmas nagy tahó!
Egyet értek.
2011. október 10. 22:26
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
In Touch, National Enquirer, Star, Life & Style - NEM lehet adni a szavukra. Amit viszont a People ír meg, arra 99 százalékban lehet alapozni. Ezt mindig vegyétek figyelembe.
2011. október 26. 13:13
Gááz. Először megalázza ország világ előtt, hogy milyen unalmas volt a házasságuk, utána még szívességet kér tőle??
A kedvenc színészem VOLT, de csalódtam benne mikor megcsalta Anistont Jolieval...
2011. október 28. 15:29
Ezért most minek így kiakadni?? Én nem értem...Szerintem önmagában ettől még nem egy bunkó tahó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: