Britt Robertson és Thomas Dekker összejöttek?
2011. október 07. 19:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Eddig még csodálkoztam is, hogy nem boronálták őket össze. Épp itt volt az ideje. Ne értsétek félre, szerintem én lennék az egyik legboldogabb, ha együtt lennének, de nem kell mindent beleképzelni.. Lehetséges, hogy köztük is kialakul majd valami, de nem hiszem, hogy 10 epizód leforgatása után már szerelemről beszélhetünk.. Ez minden sorozatban így van, hogy a főszereplőket összehozzák.. Egyébként a képen eléggé becsípett fejük van, de szerintem csak hülyültek.. Mindegy, az ő dolguk, hogy mit csinálnak. Ha tényleg szerelmesek, akkor sok boldogságot nekik!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 07. 20:24
Én imádom a sorozatot,és őket is,szóval nagyon örülnék neki!
2011. október 07. 20:38
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.07. 19:52)
Eddig még csodálkoztam is, hogy nem boronálták őket össze. Épp itt volt az ideje. Ne értsétek félre, szerintem én lennék az egyik legboldogabb, ha együtt lennének, de nem kell mindent beleképzelni.. Lehetséges, hogy köztük is kialakul majd valami, de nem hiszem, hogy 10 epizód leforgatása után már szerelemről beszélhetünk.. Ez minden sorozatban így van, hogy a főszereplőket összehozzák.. 
A 10 epizódnyi ismeretség valójában már 2008-ra nyúlik vissza. Szerepeltek már közösen egy filmben, de ezt ezek szerint kevesen tudják.
Így már ismerősként üdvözölték egymást a forgatáson és ezért lehet az, hogy többet látnak bele az emberek mint ami. Félre értés ne essék, én is nagyon örülnék, ha ténylegesen együtt lennének, mert nagyon szeretem amit a sorozatban csinálnak, de addig marad találgatás.
2011. október 07. 22:05
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Jaaajjjj, de örülnék nekik! most kezdtem el nézni ezt a sorozatot és nekem nagyon tetszik 
csak ajánlani tudom!
csak ajánlani tudom!
2011. október 07. 23:46
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Imádom a sorozatot, pedig csak ma néztem meg az első részt! De 100%-osan függő lettem
A srácban meg van valami ami megfogott... Igaz, hogy néha olyan, mintha ki lenne festve, de ha jobban megnézük, akkor kiderül hogy csak a hosszú dús szempillái miatt van
És azokat a cuccokat, amiket Brittre aggatnak
Naggyon jó a stílusa. És tényleg örülnék, ha összejönnének, mert nagyon aranyosak együtt!
2011. október 08. 10:17
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Remek sorozatban játszanak és remek színészek
Nagyon aranyosak együtt, én a TSC-ben is azt várom, hogy mikor jönnek már össze, aranyos pár lennének
2011. október 08. 11:38
Szerintem össze is illenek, és szép párt alkotnának!
Sok sikert nekik!
2011. október 10. 15:37
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én örülnék, ha összejönnének, nagyon szép pár lenne.
2011. november 02. 17:32
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Nagyon örülnék neki ha összejönnének
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.