Adele énekli az új Bond-film betétdalát
2011. október 07. 18:33
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem Adele egy rendkívül tehetséges előadó, ezért nem fogunk benne csalódni!
2011. október 07. 22:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Horgi @ 2011.10.07. 22:04)
Jaj Istenem, annyira féltem, hogy Lady Gagának akarják adni ezt is... 
Gaga neve fel sem merült. Jól is néznénk ki.
2011. október 07. 22:25
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 22:24)
Na, ez egy no comment. A szememben Adele semmiben sem különbözik Gagától >_>
És miért nem?
2011. október 07. 22:39
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 22:25)
És miért nem?
Mit tett ez a szegény nő, hogy így 'sértegeted'? 
Egyszerűen megutáltam (igaz, soha sem szerettem
2011. október 07. 22:58
nahhh ennek a Bond filmnek is mi értelme van nem értem komolyan mindet utáltam amit láttam!
2011. október 07. 23:08
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 22:39)
Egyszerűen megutáltam (igaz, soha sem szerettem
)
A Trolling (direkt t-vel) in the Deep annyit folyt a csapból, hogy az valami hihetetlen. Ráadásul nem is jó dal - de ez csak ízlés kérdése. Utálok olyan zenéket hallgatni, hogyha kettőt fordulok, már ott vannak. Adele-re miért nem az előző albumakor figyeltek fel? Végülis tudtommal akkor nyert Grammy-díjat is. Itthon még akkor is ismeretlen volt a neve, amikor a már említett szerzemény a Billboard Hot 100 tetejét súrolta heteken keresztül. De jött dzásztin bíbör meg britni szpirsz és a többi felkapott celeb, akiknek minden második nyilatkozata az volt, hogy hát ez az Adele mekkora egy fantasztikus tehetség etc. etc. etc. Minek őt isteníteni? Mintha ő lenne a világ közepe, és rajta kívül már tehetségesebb előadók nem is léteznének. ÉBREDJ, VILÁG. Rendben, ő az első brit énekesnő Amy után, aki tényleg odacsapott a világnak, és szintén a második albumával tudott befutni globálisan is. De ez számomra teljesen olyan, mintha elnyomna másokat (nem csak az európaiakra gondolok). Nem hiszem, hogy Adele sikere után más britet Amerika megtűrne a hátán. Nem is azzal baj, hogy Adele folyton folyvást káromkodik az interjúiban, meg hogy cigizik. Azt igazából lesz*rom, mert én is csinálom az előbbit
Csak szerintem nem egy olyan ember, aki ekkora figyelmet érdemel. Pont úgy, mint Gagus barátosném.
Szóval az bosszant, hogy mindenhonnan ő folyik? Igen, sajnos ez így van. Én régebbről ismerem Adele munkásságát és azóta van ennyire felkapva, amióta amerikai ügynököt fogadott, az segít neki abban, hogy világszerte ismert legyen. Hozzánk is csak azután jutott el, ahogyan minden más nagy sztár is, akik nem Amerikából jöttek, hogy a nagy víz másik oldalán befutnak egy amerikai ügynökkel és utána nyomják őket nálunk is, hiszen ami Amerikának megfelel, az nekünk is. Adele úgy fog járni, mint Susan Boyle, sajnos. Erről nem Adele tehet, ő az álmait valósítja meg és pénzt akar keresni.
Szerinted Adele után nem tűr meg több britet Amerika? Ezt kétlem. Próbálkozók mindig akadnak.
Adele neve is feledésbe fog merülni, hidd el nekem, lesz még utána brit, akit sztárolhatnak, én attól nem félek. Akkor majd visszamegy oda ahonnan jött és te sem fogod állandóan őt hallani mindenhol.
2011. október 07. 23:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 23:08)
Szerinted Adele után nem tűr meg több britet Amerika? Ezt kétlem. Próbálkozók mindig akadnak.
Ezt tudom, és tapasztalom is. Úgy gondoltam, hogy Adele mellett nem tud feltörni még egy brit, ha csak ki nem "kopik a divatból" (mármint Adele).
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 07. 23:19
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 23:17)
Ezt tudom, és tapasztalom is. Úgy gondoltam, hogy Adele mellett nem tud feltörni még egy brit, ha csak ki nem "kopik a divatból" (mármint Adele).
Talán. De egyszer Adele neve is feledésbe merül és nem ő az egyetlen jó hangú énekesnő a szigetországban. Én tudom, hogy a te csőröd mi böki (gondolom Pixie) és erre csak azt tudom mondani, hogy megértem. Nem úgy kezelik odakint, mint ahogyan megérdemelné, de most úgy őszintén, kit kezelnek úgy? Még Cheryl Cole is kevés oda ...
prézli
2011. október 07. 23:24
|
prézliPókasszony |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 23:19)
Én tudom, hogy a te csőröd mi böki (gondolom Pixie) és erre csak azt tudom mondani, hogy megértem.
Hát ja. Totálisan mindegy, hogy valami felkapott énekessel készít duettet, legyen az Jason Derülo, és úgy akar befutni, mert amerikaiasodnia kell. A skót (asszem skót) akcentusával ki fogják nyírni őt. Meg lehet, hogy tehetséges, aranyos pofi, csak én törékenynek látom, túl naiv ehhez az egészhez.
ophely88
2011. október 07. 23:26
|
prézliPókasszony |
|
Ja, meg még annyit, hogyha szerintem Amy még élne, és elkészült volna a harmadik lemeze, akkor az amcsik úgy sz_rták volna rá a fejére, mint annak a rendje. (Meg amúgy szerintem ő is az övükére.)
ophely88
2011. október 07. 23:30
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 23:24)
Hát ja. Totálisan mindegy, hogy valami felkapott énekessel készít duettet, legyen az Jason Derülo, és úgy akar befutni, mert amerikaiasodnia kell. A skót (asszem skót) akcentusával ki fogják nyírni őt. Meg lehet, hogy tehetséges, aranyos pofi, csak én törékenynek látom, túl naiv ehhez az egészhez.
Igen, skót és azzal az akcentussal esélye sincs odakint, de az amerikai akcentus tanulható és úgy veszem észre, hogy inkább a színészeknél harapnak, ha nem tudják átvenni az akcentusukat. Az énekesek helyzete másabb. Adele nem változtatott akcentust és még is elfogadják, ami szerintem is érdekes, de Susan Boylet nem fogadták el az akcentusával, csak mert számukra nem érthető. Hogy miért járt úgy Susan Boyle ahogy, az pedig egy más tészta. Nekem úgy tűnik, hogy nem engedik a próbálkozókat érvényesülni, csak egy valakit sztárolnak pedig ez szerintem Hollywoodtól kérdőjeles dolog, mert lenne ott pénz több embert is sztárolni.
2011. október 07. 23:42
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 23:26)
Ja, meg még annyit, hogyha szerintem Amy még élne, és elkészült volna a harmadik lemeze, akkor az amcsik úgy sz_rták volna rá a fejére, mint annak a rendje. (Meg amúgy szerintem ő is az övükére.)
Amerika soha nem szerette Amyt. Ameddig nem nyilatkozgatott drogosan meg nyomkodott egereket bedrogozott állapotban webkamerákba, nem is figyeltek rá. Sokan csak most hallottak róla először, miután meghalt. Benne volt a médiában de nem igazán szerették a számait.
2011. október 08. 08:50
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Az akkor biztos jó lesz!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.