Az énekesnő több dalt is ír a közelgő 'Stick Fly' című Broadway-musicalhez, melyben társproducerként is közreműködik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alicia Keys musicaldalokat is ír
2011. október 07. 16:16
Alicia egy csodálatos énekesnő.Ő az egyik reménycsillag a sok tucatsztár között.Biztos vagyok benne, hogy az őáltala írt dalok is mind tökéletesek lesznek, hisz amiben ő benne van, az csak jó lehet.Csak így tovább Alicia!
2011. október 07. 20:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Alicia egy rendkívül tehetséges előadó, szép hangja van és hogy musicaldalokat is ír, ezzel még többet nőtt a szememben. Nem az én műfajom amit a kisasszony előad, de szoktam hallgatni Alicia (és Aaliyah) dalait is, mert csodálatos hangjuk van.
2011. október 08. 02:33
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Húúú Rap4ever nagyon köszönöm a cikket
Én is remélem hogy majd meg lehet nézni vagy legalább hallgatni, mert kíváncsi vagyok hogy mit alkot az én Lellowom a musical-hez, de abban az egyben biztos vagyok hogy fantasztikus lesz
Ő az akiben leginkább bízom, napjaink egyik legnagyobb igazi művésze, csakis a zenének él és mindig is annak fog. Az már csak plusz hogy kicsit beleviszi a soult/r'n'b-t a musical-be, és hogy érzelmek szűkében nem lesz az is tuti, Aliciánál nem is találhattak volna erre a feladatra. Nagyon tisztelem őt és minden tettével csak nő a szememben. Nyilván nem tartom tökéletesnek, mert ő is egy ember, de rá tényleg fel lehet nézni, ő egy igszi példakép. Az új számát imádom, a visszatérést pedig nagyon várom
2011. november 27. 21:08
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Alicia rendkívül tehetséges legyen szó bármiről! Született művész! Hisz a zenében és annak varázsában, zene nélkül nem érnénk semmit. Ha szomorú vagyok zenét hallgatok és énekelek, ha boldog vagyok akkor is ugyanezt teszem. Az életemben nagyon fontos a ZENE! Üres lennék nélküle/üresek lennék. Ezért csodálom Aliciát, hogy ilyen elkötelezett a hivatása iránt és ezt tisztelem benne!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.