Steve Jobs emlékére
2011. október 07. 14:15
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Mindenképpen sajnálatos a halála, ki tudja, ha élt volna még 20 évet, miket fejlesztett volna ki. A modern világ hálás lehet neki, nagyon sokat segített a technika fejlődésében.
2011. október 07. 14:44
ohh,szegény feje
pedig egy jó ember volt,nagyon tuti cuccokat talált fel...
2011. október 07. 15:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
nyugodjon békében
2011. október 07. 19:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nyugodjon békében!
2011. október 07. 21:10
Nyugodj békében!!
az IPhone remek találmány és az Apple is
De az engem egy kicsit piszkál hogy pl:az Aradi Vér tanuknak nincs megemlékezése,ha ők nem áldozzák fel magukat nem is létezne Magyarország,és talán még bántanának azért mert magyarok vagyunk
Erre volt példa,mint amikor(kb 2 éve) nem messze a Vajdaságtól(Szerbia) felgyújtottak egy magyar család házát mert magyarok
Vagy Szlovákiában(ez is kb 2 éve) 3 kigyúrt szlovák pasi halálra vert egy magyar egyetemista hallgatót mert magyar
az IPhone remek találmány és az Apple is
De az engem egy kicsit piszkál hogy pl:az Aradi Vér tanuknak nincs megemlékezése,ha ők nem áldozzák fel magukat nem is létezne Magyarország,és talán még bántanának azért mert magyarok vagyunk
Erre volt példa,mint amikor(kb 2 éve) nem messze a Vajdaságtól(Szerbia) felgyújtottak egy magyar család házát mert magyarok
Vagy Szlovákiában(ez is kb 2 éve) 3 kigyúrt szlovák pasi halálra vert egy magyar egyetemista hallgatót mert magyar
2011. október 07. 23:39
|
|
Romillyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.01. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 150348 offline
|
RIP!!!
Pont egyik nap gondolkodtam rajta, hogy milyen jó ötlet az iTunes, mert ugye egy előadótól gyakran én is csak egy számot szeretek. Nem is tudtam, hogy az ő ötlete volt.
Pont egyik nap gondolkodtam rajta, hogy milyen jó ötlet az iTunes, mert ugye egy előadótól gyakran én is csak egy számot szeretek. Nem is tudtam, hogy az ő ötlete volt.
2011. október 08. 08:13
Az biztos,hogy nagyon okos ember volt. Nyugodjon békében!
2011. október 08. 11:24
|
|
kittykeh.14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 159304 offline
|
Sajnálom hogy meghalt :'( Köszönjük az Apple-t!
Mindig a jó emberek mennek el
Nyugodj békében <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: