Jack Sparrow visszatér?
2011. október 08. 14:11
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
jajjezazzz.
:D ImádomŐt*.* hihetetlenül alakítja Jack Sparrow szerepét.
ennek nagyon örülök:)
2011. október 08. 21:55
Nagyon kíváncsi vagyok már a Karib Tenger Kalózai 5. részére.
És persze A Dark Shadows-ra is. Tim Burton a kedvenc rendezőm Johnny pedig a kedvenc színészem szóval a film az csak jó lehet.
A 3.-ról még nem hallottam de biztos az is jó lesz!
2011. október 09. 18:07
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Személy szerint nagyon szeretem a Karib-tenger kalózait, és nemcsak Johnny Depp miatt. Az első három rész örök kedvenc, de a negyedik annyira nem jött át, mint az előzőek. Számomra hiányzott az a megszokott hangulat, ami eddig minden részben megvolt. A szereplőkkel megvoltam elégedve, viszont egy kicsit hiányzott az Orlando-Keira párosítás, de azért Penélope is kitett magáért. Mindezek ellenére már nagyon várom az ötödik részt, jó lenne, ha legalább még egy rész erejéig visszatérne Jack Sparrow kapitány.
Emellett a másik két filmet is várom, örülök, hogy Johnny más filmekben is megmutatja a tehetségét. Amit pedig az interjúban mondott, hogy mindezt a gyerekei miatt csinálja, emiatt egyszerűen nem lehet nem szeretni.♥
2011. november 03. 21:04
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Még a szemeim is könnybe lábadtak...komolyan. :wow: Fenomenális lesz a Dark Shadow , és The Rum Diary című filmje is.
Nem szeretném, hogy egy percre is eltűnjön a filmvászonról...egyszerűen csodálatos, hogy ennyi munka, és film szerep után, még mindig tud ujjat mutatni, és nem tünt el a "süllyesztőbe"...mitöbb most tündököl a legfényesebb, és legelkápráztatóbb fényével!
2011. november 04. 12:02
|
|
Domcsika01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 148 Csatolások: 37 Azonosító: 162109 offline
|
Idézet (Dorothy6 @ 2011.10.09. 18:07)
Személy szerint nagyon szeretem a Karib-tenger kalózait, és nemcsak Johnny Depp miatt. Az első három rész örök kedvenc, de a negyedik annyira nem jött át, mint az előzőek. Számomra hiányzott az a megszokott hangulat, ami eddig minden részben megvolt. A szereplőkkel megvoltam elégedve, viszont egy kicsit hiányzott az Orlando-Keira párosítás, de azért Penélope is kitett magáért. Mindezek ellenére már nagyon várom az ötödik részt, jó lenne, ha legalább még egy rész erejéig visszatérne Jack Sparrow kapitány.
Emellett a másik két filmet is várom, örülök, hogy Johnny más filmekben is megmutatja a tehetségét. Amit pedig az interjúban mondott, hogy mindezt a gyerekei miatt csinálja, emiatt egyszerűen nem lehet nem szeretni.♥
Húú de már várom
2013. december 25. 15:52
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Nekem örömet szerezne! Az bisztos!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: