Courtney Love megölné Kurt Cobaint
2011. október 06. 17:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.10.06. 15:54)
Mindenki mondja hogy de bolond stb. Ha egy szerettetek se szó se beszéd öngyilkos lenne, ti nem lennétek rá iszonyatosan dühösek? Hiányozna, mint a pokol, és nem telne el nap, hogy ne gondolnátok rá, mit csináltatok rosszul, hogy nem tudtátok megakadályozni. Butaság úgy felfogni ezt a megnyilvánulást, hogy tényleg megölné. Azt próbálta kifejezni, hogy rettentő nagy fájdalmat okozott neki. Ti nem mondtátok még senkinek: "Ha még egyszer így rám ijesztesz, esküszöm megverlek?" Ez abszolút nem tapintatlan vagy bunkó dolog. Aki nem ismeri az érzést, azt csak sajnálni tudom...
Ez igaz de ennél szebben is kifejezhette volna ..
2011. október 06. 17:15
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.10.06. 15:54)
Mindenki mondja hogy de bolond stb. Ha egy szerettetek se szó se beszéd öngyilkos lenne, ti nem lennétek rá iszonyatosan dühösek? Hiányozna, mint a pokol, és nem telne el nap, hogy ne gondolnátok rá, mit csináltatok rosszul, hogy nem tudtátok megakadályozni. Butaság úgy felfogni ezt a megnyilvánulást, hogy tényleg megölné. Azt próbálta kifejezni, hogy rettentő nagy fájdalmat okozott neki. Ti nem mondtátok még senkinek: "Ha még egyszer így rám ijesztesz, esküszöm megverlek?" Ez abszolút nem tapintatlan vagy bunkó dolog. Aki nem ismeri az érzést, azt csak sajnálni tudom...
Teljesen egyetértek!
2011. október 06. 18:26
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Én is nagyon dühös vagyok Kurt-re, mert egy leírhatatlan tehetséget, egy legendát vett el a világtól, azzal, hogy megölte magát, de azért mégse kéne ilyet mondani, ez már kissé túlzás.
Valószínűleg meg volt az oka, hogy ezt tette.
R.I.P. Kurt
Valószínűleg meg volt az oka, hogy ezt tette.
R.I.P. Kurt
2011. október 06. 18:27
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Azért be kell látni hogy kicsit kattant a nő....én BIZTOS vagyok abban,hogy az első pár hónap harag,és kétségbeesés után egy normális ember már nem tombol,hanem mindent megtenne azért,hogy a másikat élve lássa...nem tudom,Taurilla,ha az én szeretteim közül bárki öngyilkos lenne,majd valamilyen csoda folytán újra élhetne,orditanék egyet vele,hogy hogy képzeli ezt,aztán addig ölelgetném amíg csak bírom,iszonyatosan boldog lennék,és eszembe nem jutna ilyen....Igenis,bunkó dolog!!!!
2011. október 06. 18:45
|
|
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline
|
megölné? igen? látom nem zavarja,hogy amúgy is miatta halt meg Kurt.
ezt a nőt legszívesebben felakasztanám,vagy a saját kezemmel ölném meg.elvett tőlünk egy ilyen énekest,mint kurt cobain.
2011. október 06. 19:09
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
OMG
na persze!
2011. október 06. 19:22
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Mit gondol ez a nő magáról?Őt kéne kinyírni,mit képzel hogy majd ő ítélkezhet mások felett?!Különben is miért gyalázza meg Kurt emlékét.Imádtam Kurt hangját,és imádom még most is.R.I.P Kurt
2011. október 06. 19:23
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
engem is dühít Kurt, hogy megölte magát, de ha visszatérne nem ölném meg, csak kicsit megverném :$ , hogy hogy merte ezt csinálni?! Aztán meg küldeném a koncertezni 
R.I.P.
R.I.P.
2011. október 06. 19:34
Én továbbra is hiszek abban, hogy nem öngyilkosság volt. :\
2011. október 06. 19:44
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
2011. október 06. 20:04
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Hát igen. Elég nagy hülye volt Kurt, hogy megölte magát. Akinek ekkora tehetsége van, annak még csak meg se forduljon ilyen a fejében.
Ami meg a másik dolgot illeti: nem akarom Courtney-t védeni, de szerintem egyértelmű, hogy ezt nem gondolta komolyan. Gondolj bele, milyen szar érzés lehet, hogy van egy családod, van pénzed, minden rendben megy, erre a férjed gondolja magát, és se szó se beszéd nélkül kinyírja magát, és egy özvegyet és egy 2 éves kislányt hagy maga után. Meg persze rengeteg fájdalmat. Ráadásul a búcsú levelében is azt írta, hogy részben miattuk lett öngyilkos, mert nem bírta nézni, hogy megnyomorítja az életüket.
Amúgy szerintem Kurt valóban öngyilkos lett. A fájdalom miatt. Nem ő az első heroin függő, aki le akar szokni, de nem képes, és öngyilkos lesz. Ugyanis hatalmas fájdalmakkal jár, amíg a heroin teljesen kitisztul a szervezetedből. Mintha úthengerrel zúznák a csontjaimat. Láttam már ilyen embert, végig néztem a kínjait, míg végül kiugrott a 8.-ról. Azt a fájdalmat, amit ő végigélt, nem kívánom senkinek.
Nyugodj békében, Kurt! Fájdalom, és függőség nélkül! <3
Ami meg a másik dolgot illeti: nem akarom Courtney-t védeni, de szerintem egyértelmű, hogy ezt nem gondolta komolyan. Gondolj bele, milyen szar érzés lehet, hogy van egy családod, van pénzed, minden rendben megy, erre a férjed gondolja magát, és se szó se beszéd nélkül kinyírja magát, és egy özvegyet és egy 2 éves kislányt hagy maga után. Meg persze rengeteg fájdalmat. Ráadásul a búcsú levelében is azt írta, hogy részben miattuk lett öngyilkos, mert nem bírta nézni, hogy megnyomorítja az életüket.
Amúgy szerintem Kurt valóban öngyilkos lett. A fájdalom miatt. Nem ő az első heroin függő, aki le akar szokni, de nem képes, és öngyilkos lesz. Ugyanis hatalmas fájdalmakkal jár, amíg a heroin teljesen kitisztul a szervezetedből. Mintha úthengerrel zúznák a csontjaimat. Láttam már ilyen embert, végig néztem a kínjait, míg végül kiugrott a 8.-ról. Azt a fájdalmat, amit ő végigélt, nem kívánom senkinek.
Nyugodj békében, Kurt! Fájdalom, és függőség nélkül! <3
2011. október 06. 20:14
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Idézet (bee12345 @ 2011.10.06. 18:45)
megölné? igen? látom nem zavarja,hogy amúgy is miatta halt meg Kurt.
ezt a nőt legszívesebben felakasztanám,vagy a saját kezemmel ölném meg.elvett tőlünk egy ilyen énekest,mint kurt cobain.
te sem vagy normális basszus.
2011. október 06. 21:46
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
bee12345 írta:
megölné? igen? látom nem zavarja,hogy amúgy is miatta halt meg Kurt. ezt a nőt legszívesebben felakasztanám,vagy a saját kezemmel ölném meg.elvett tőlünk egy ilyen énekest,mint kurt cobain.
hát azért begölnöd nem kéne meg mindennek meg van az oka ami megtörtént
megölné? igen? látom nem zavarja,hogy amúgy is miatta halt meg Kurt. ezt a nőt legszívesebben felakasztanám,vagy a saját kezemmel ölném meg.elvett tőlünk egy ilyen énekest,mint kurt cobain.
hát azért begölnöd nem kéne meg mindennek meg van az oka ami megtörtént
2011. október 06. 22:00
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
ez csak egy mondtad amit az újságírók nagyon jól kifordítottak, és úgy csinálják, hogy Courtney jöjjön ki sz*rul. természetes, h dühös mivel szerette, és egyik napról a másikra nincs az a személy, nem telik el úgy nap, h nem jutna eszébe. rohadt szar érzés és mindenki mondja ,h idővel jobb lesz, hát nem lesz jobb... szarabb.
R.I.P Kurt.
R.I.P Kurt.
2011. október 07. 10:48
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Én sosem értettem az efféle öngyilkosokat. Kurt-ot sem sajnáltam cseppet sem. Miért is? Nem mondta senki,hogy szokjon rá a heroinra,ha meg nem bírja a nyomást akor menjen el újságárusnak vagy akárminek. a jólét,és a pénz meghülyít,és csak drogokkal lehet elviselni. Nem hiszem hogy nem lehet megtalálni a szépet az életben,főleg mikor nincsenek anyagi gondjaid,és nem azért nyírod ki magad,mert kilátástalan az életed.
Courtney meg ugyanolyan hülye drogos kurva volt akkoriban ,igazi pár voltak,szeren éltek,és így gyereket vállalni!
Courtney meg ugyanolyan hülye drogos kurva volt akkoriban ,igazi pár voltak,szeren éltek,és így gyereket vállalni!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: