A színésznő bevallotta, hogy szó szerint retteg elutazni bárhová is, mert sosem lehet tudni előre mi történhet vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Reese Witherspoon fél az utazástól
2011. október 06. 15:10
|
|
Fancsii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 153098 offline
|
hát igaza is van, és nem is. az internet sok veszélyt rejt, de megannyi jó dolgot is. mindegy, az ő dolga, ő neveli fel a gyerekeit, és jól. a fóbiáiról meg csak annyit, hogy majdnem mindenkinek van
)
2011. október 06. 17:07
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igaza van. A kisgyerekek részére nem való a net. Én is csak rá google-zek pár dologra, és olyan oldalak ugranak elő, hogy ott helybe kivágnám az egészet. :S
Én teljesen meg tudom érteni azt is, hogy fél az utazástól, mert valljuk be, 2 gyerek mellett az ember óvatosabb, mert gondol a gyerekei jövőjére.
Én teljesen meg tudom érteni azt is, hogy fél az utazástól, mert valljuk be, 2 gyerek mellett az ember óvatosabb, mert gondol a gyerekei jövőjére.
2011. október 06. 18:06
Fura fóbia, de nem lep meg, hogy ilyen is létezik
A legrosszabb hivatások egyikét választotta, mert ha színésznő, ahhoz hozzájár, hogy ide-oda utazik, legtöbbször repülővel, más kontinensekre. Az internettel egyet is értek, meg nem is. Manapság senki sem lehet túl óvatos, a veszély mindenhol ott leselkedik. Egyszerűen csak nem kell gyanúsnak tűnő emberkékkel beszélgetni. Én sosem igazolok vissza olyat, akit nem ismerek és a profilom is privát. Persze, ez nem véd meg, de vannak akik a lakcímüket és a telefonszámukat is megadják. Ez nem normális, szerintem. Jobb óvatosnak lenni, aki meg meg akar ismerni, az nem Facebookon fog beszélgetni velem.
2011. október 06. 19:38
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Valamilyen szinten sajnálom,de színésznő,sajnos az utazás a velejárója ennek a szakmának. De abszolút meg tudom érteni,hallottam már ilyenről,gondolom nem kellemes érzés.
A gyerek témához meg csak annyit,hogy szerintem jó irányban tart a gyermeknevelés felé. Egyetértek vele.
A gyerek témához meg csak annyit,hogy szerintem jó irányban tart a gyermeknevelés felé. Egyetértek vele.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: