A színésznő bevallotta, hogy szó szerint retteg elutazni bárhová is, mert sosem lehet tudni előre mi történhet vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Reese Witherspoon fél az utazástól
2011. október 06. 15:10
|
|
Fancsii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 153098 offline
|
hát igaza is van, és nem is. az internet sok veszélyt rejt, de megannyi jó dolgot is. mindegy, az ő dolga, ő neveli fel a gyerekeit, és jól. a fóbiáiról meg csak annyit, hogy majdnem mindenkinek van
)
2011. október 06. 17:07
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igaza van. A kisgyerekek részére nem való a net. Én is csak rá google-zek pár dologra, és olyan oldalak ugranak elő, hogy ott helybe kivágnám az egészet. :S
Én teljesen meg tudom érteni azt is, hogy fél az utazástól, mert valljuk be, 2 gyerek mellett az ember óvatosabb, mert gondol a gyerekei jövőjére.
Én teljesen meg tudom érteni azt is, hogy fél az utazástól, mert valljuk be, 2 gyerek mellett az ember óvatosabb, mert gondol a gyerekei jövőjére.
2011. október 06. 18:06
Fura fóbia, de nem lep meg, hogy ilyen is létezik
A legrosszabb hivatások egyikét választotta, mert ha színésznő, ahhoz hozzájár, hogy ide-oda utazik, legtöbbször repülővel, más kontinensekre. Az internettel egyet is értek, meg nem is. Manapság senki sem lehet túl óvatos, a veszély mindenhol ott leselkedik. Egyszerűen csak nem kell gyanúsnak tűnő emberkékkel beszélgetni. Én sosem igazolok vissza olyat, akit nem ismerek és a profilom is privát. Persze, ez nem véd meg, de vannak akik a lakcímüket és a telefonszámukat is megadják. Ez nem normális, szerintem. Jobb óvatosnak lenni, aki meg meg akar ismerni, az nem Facebookon fog beszélgetni velem.
2011. október 06. 19:38
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Valamilyen szinten sajnálom,de színésznő,sajnos az utazás a velejárója ennek a szakmának. De abszolút meg tudom érteni,hallottam már ilyenről,gondolom nem kellemes érzés.
A gyerek témához meg csak annyit,hogy szerintem jó irányban tart a gyermeknevelés felé. Egyetértek vele.
A gyerek témához meg csak annyit,hogy szerintem jó irányban tart a gyermeknevelés felé. Egyetértek vele.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: